Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asicim coook sevındım yaaa....
Allah burdakı butun arkadaşlarımıza bu guzel haberı vermeyı nasıpetsın..
bende hastalıgımın 3. gunu doktoruma gıdıcem sonrada Allah nasıpederse tedavıye başlayacagız 1- 2 gune kalmaz hastalanırım salı yada carsambaya baslarız herhalde ...
cok heyecanlıyım....

canım çok sağol Rabbim herkeze burdaki arkadaşlarımızada nasip etsin inş bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.bende temmuzda balıcam eşin m.tese olurken ben hastaydım geç olsunda güç olmasın 1ay daha bekliriz inş herşey herkez için yolunda gider

çok şükür allah'a ne güzel haberler gelmiş... Benim içime doğmuştu zaten güzel haberler gelecek ard arda bebiş haberleri de alıcaz vericez inşallah:)) EMİNE ve ASİ arkadaşlarımız umut oldu hepimize ben de emre bey de tedavi için daha da umutlanıyorum ve inanıyorum... Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin hepimiz iyi haberlerimizi verelim buradan bu sene azoluların senesi olsun inşallah müjdeli haberlerimizle göbüşlerimizdeki mucizelerimizle :)))

inş seninde mücdeli haberlerini alırız.senin yazdıklarından güç aldım .inş hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

herkese iyi akşamlar. emre beyle dün randevumuz vardı durumumuzu kısaca anlatayım. belki başka arkadaşlara ışık olur. emre bey elle muayene eder etmez eşimde kanal yokluğu olduğunu söyledi. sperm taşıyan kanal doğuştan yokmuş. biz yine her ihtimale karşı spermiogram yaptırdık yine sıfır çıktı kanal yokluğu olduğu için teseden başka şansınız yok dedi . dün düşündük taşındık tese olmaya karar verdik ve izmirden gittiğimiz içinde aklımızda kalmasın hemen yaptıralım dedik . tesadüf dün için de emre beyin müsait zamanı varmış .. emre önce mesa deneyeceğini bulamaz ise teseye geçeceğini söyledi. ve allaha binlerce şükür eşimde mesa yoluyla 4 milyon (%5 i hareketliymiş) bulundu ve umut tüp bebekte donduruldu . ameliyatta da netleşti eşimin kanalları doğuştan yokmuş ve malesef izmirdeki doktorlar bunu anlamamıştı . diyeceğim o ki işin ehli doktorlara gitmek en mantıklısı. emre bey dedi ki birde canlı sperm kullanma ile çözülmüş sperm kullanma arasında pek fark yokmuş. bizde kendimizi maddi manevi hazırladığımız da umut tüp de tüp bebek yaptıracağız nasipse .. bu yolda uğraşan tüm arkadaşların işi rast gider inşallah hoşçakalın..
canım çok sevindim allahım bebeğini kucağına almayoıda nasip etsin inşallaha
neyse kızlar ben çıkıyorum iki gün yokum ankaraya gidiyoruz gezmek için kayınvalidem anıtkabiri görmedi kayınpederim ankaradaydı zaten bi iş için şimdi bizde gidiyoruz pazar döneceğiz allah izin verirse hepinize iyi haftasonları öpüyorum çok...
belgincim gez bakalım kafanı dağıt iyi olur iyi tatillere canım

s.a arkadaşlar 1.5 aydır burdan sizlerin yazdıklarını takip ediyorum.sizlerden aldığım cesaretle 1 ay önce umut tüp bebekte emre beye gittik genetik ve hormon testlerinden sonra m.tese dedi.azosperm nedenimiz inmemiş testis 7-8 yaşlarında ameliyat olmuş eşim.olumsuz bir sonuç çıkar korkusuyla daha önce cesaret edemedim yazmaya sizler şimdiye kadar bana umut oldunuz buğünde ben size olmak istedim emre bey çook sayıda sperm bulduk dedi.darısı sizlere ve bütün bebek isteyenlere
asi tatlım ne güzel bir haber allahım bebeğinide nasip etsin inşallah bu il tesemiydi sizin

BELGINCIM IYI yolculuklar ,ıyı gezmeler,ASI canım tedavın hayırlı ugurlu gelsın ınsaalah azo sebebı ? ınmemıs testıs mı genetık normelmı cıktı canım ?allah yardmcn olsn EMINE canım gozun aydın ne mutlu sıze herseyınız rast gelmıs bulunmus,canım orada tanıdıklar mı vardı nerede kalıyrsnz su an ?bız de de yer problemı old ıcın yoksa gel gıt mı yabcaksınız ızmırden nasıl olcak?

herkese çok teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah hepimizin yüzü güler hepimiz geleceğin anneleriyizdir inşallah .. eşimin abisi ve ablası var istanbulda yer problemimiz yok. eğer tanıdık olmasaydı uçakla gelir giderdik otelde kalırdık bizim işimiz mesa da dahil (küçük bi operasyon zaten mesa) 1 günde bitti.. artık tüp bebeğe hazırlanıp tekrar gelicez istanbula .. çalışıyorum işlerimi falan ayarlamam lazım tabi parada :)

canım çok sevindim allahım bebeğini kucağına almayoıda nasip etsin inşallaha
belgincim gez bakalım kafanı dağıt iyi olur iyi tatillere canım

asi tatlım ne güzel bir haber allahım bebeğinide nasip etsin inşallah bu il tesemiydi sizin

amin inşallah hepimiz alırız.ilk m.tese ,8 sene önce tese olmuş eşim bulunamamıştı

ASi canim esin önceden tese olmusmuydu ben ilk diye düsünmüstün..
Canim anlatirmisin esine nasil bir tedavi uygulandi hangi ilaclari kullandi?
kürler falan yaptinmi esine hangileri yaptin?

ASi canim esin önceden tese olmusmuydu ben ilk diye düsünmüstün..
Canim anlatirmisin esine nasil bir tedavi uygulandi hangi ilaclari kullandi?
kürler falan yaptinmi esine hangileri yaptin?

canım ilaç kullanmadık sadece bir ara incir kürü yapmıştım emre beye gittik genetik ve hormonlara baktı fsh biraz yüksekmişti ama m.teseyi yaptı.ameliyattan sonra bize 3 yerden parça aldım 2sinden çok sayıda sperm bulundu 3. parçayı rastgele aldım ordan çıkmadı dedi .canım bizim ilk önceki normal teseydi.gittiğimiz ilk günden dedi m.tese yapcaz diye eşim strese girmesin diye sigaraya bile müdahele etmedim bol dua canım Rabbim nasip etti bize inş sizlerede nasip olur

canım ilaç kullanmadık sadece bir ara incir kürü yapmıştım emre beye gittik genetik ve hormonlara baktı fsh biraz yüksekmişti ama m.teseyi yaptı.ameliyattan sonra bize 3 yerden parça aldım 2sinden çok sayıda sperm bulundu 3. parçayı rastgele aldım ordan çıkmadı dedi .canım bizim ilk önceki normal teseydi.gittiğimiz ilk günden dedi m.tese yapcaz diye eşim strese girmesin diye sigaraya bile müdahele etmedim bol dua canım Rabbim nasip etti bize inş sizlerede nasip olur

sagol canim insallah allahim bizlerede nasip eder
benim de esim tese oldu bulunamadi insallah mikro tesede bulunur

iyi geceler kızlar asi canım eşinin tesesi daha önce hangi hastanede olmuştu o zamandan bu zamna herhangi bir ilaç kullanmışmıydınız ayyyyyyyyy ne güzel ya inşallah bizimde ikincide çıkar

iyi geceler kızlar asi canım eşinin tesesi daha önce hangi hastanede olmuştu o zamandan bu zamna herhangi bir ilaç kullanmışmıydınız ayyyyyyyyy ne güzel ya inşallah bizimde ikincide çıkar

canım alman hastanesinde olmuştu. ilaç kullanmadık Allahım sizede nasip eder inş.

günaydın kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım salı günü midemden endeskobi ve biyopsi yapılcak inşallah kötü bişe çıkmaz

emınecım sana da cok sevındım izmir dekı doktorlar gercekten bısey anlamıyorlar bızde kalktık İzmir den emre beye gıttık ve sımdı normal cıkıs saglandı Allahıma bınlerce sukur...

Back
X