günaydın kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım salı günü midemden endeskobi ve biyopsi yapılcak inşallah kötü bişe çıkmaz
canim iyi dusun iyi olsun korkma insallah temiz cikacak simdiden gecmis olsun canim rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım salı günü midemden endeskobi ve biyopsi yapılcak inşallah kötü bişe çıkmaz
s.a arkadaşlar 1.5 aydır burdan sizlerin yazdıklarını takip ediyorum.sizlerden aldığım cesaretle 1 ay önce umut tüp bebekte emre beye gittik genetik ve hormon testlerinden sonra m.tese dedi.azosperm nedenimiz inmemiş testis 7-8 yaşlarında ameliyat olmuş eşim.olumsuz bir sonuç çıkar korkusuyla daha önce cesaret edemedim yazmaya sizler şimdiye kadar bana umut oldunuz buğünde ben size olmak istedim emre bey çook sayıda sperm bulduk dedi.darısı sizlere ve bütün bebek isteyenlere
herkese iyi akşamlar. emre beyle dün randevumuz vardı durumumuzu kısaca anlatayım. belki başka arkadaşlara ışık olur. emre bey elle muayene eder etmez eşimde kanal yokluğu olduğunu söyledi. sperm taşıyan kanal doğuştan yokmuş. biz yine her ihtimale karşı spermiogram yaptırdık yine sıfır çıktı kanal yokluğu olduğu için teseden başka şansınız yok dedi . dün düşündük taşındık tese olmaya karar verdik ve izmirden gittiğimiz içinde aklımızda kalmasın hemen yaptıralım dedik . tesadüf dün için de emre beyin müsait zamanı varmış .. emre önce mesa deneyeceğini bulamaz ise teseye geçeceğini söyledi. ve allaha binlerce şükür eşimde mesa yoluyla 4 milyon (%5 i hareketliymiş) bulundu ve umut tüp bebekte donduruldu . ameliyatta da netleşti eşimin kanalları doğuştan yokmuş ve malesef izmirdeki doktorlar bunu anlamamıştı . diyeceğim o ki işin ehli doktorlara gitmek en mantıklısı. emre bey dedi ki birde canlı sperm kullanma ile çözülmüş sperm kullanma arasında pek fark yokmuş. bizde kendimizi maddi manevi hazırladığımız da umut tüp de tüp bebek yaptıracağız nasipse .. bu yolda uğraşan tüm arkadaşların işi rast gider inşallah hoşçakalın..
gözünaydıncanım bende duyunca umutlandım inşallah darısı bize sende bebeğini kucağına alırsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
asi benim eşimde de inmemiş testis var 14 -15 yaşlarında ameliyat olmuş o zaman sperm varmış şimdi sıfır inşallah bizde de bulunur
canim gozun aydin cok sevindim tez zamanda insallah yavrularinida alirsin kucagina darisida bizlere insallah
inş seninde mücdeli haberlerini alırız.senin yazdıklarından güç aldım .inş hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız
Sizin adınıza çook sevindim asi06 benim eşimde inmemiş testisten 5 yaşında ameliyat olmuş. sizinki tek mi çift taraflı mıydı? Emre bey muayenede testislerin boyut ve hacim olarak durumunu nasıl bulmuştu? cevaplandırırsan çok memnun olurum.s.a arkadaşlar 1.5 aydır burdan sizlerin yazdıklarını takip ediyorum.sizlerden aldığım cesaretle 1 ay önce umut tüp bebekte emre beye gittik genetik ve hormon testlerinden sonra m.tese dedi.azosperm nedenimiz inmemiş testis 7-8 yaşlarında ameliyat olmuş eşim.olumsuz bir sonuç çıkar korkusuyla daha önce cesaret edemedim yazmaya sizler şimdiye kadar bana umut oldunuz buğünde ben size olmak istedim emre bey çook sayıda sperm bulduk dedi.darısı sizlere ve bütün bebek isteyenlere
GÜNAYDIN KIZLAR....tatilden döndüm epeydir giremedim...geçmişi okucam ama inşallah güzel gelişmeler olmuştur topikte....
sagol canım değişiklik oldu insan sıkıntısını biraz olsun unutuyor..BELGINCIM IYI yolculuklar ,ıyı gezmeler,ASI canım tedavın hayırlı ugurlu gelsın ınsaalah azo sebebı ? ınmemıs testıs mı genetık normelmı cıktı canım ?allah yardmcn olsn EMINE canım gozun aydın ne mutlu sıze herseyınız rast gelmıs bulunmus,canım orada tanıdıklar mı vardı nerede kalıyrsnz su an ?bız de de yer problemı old ıcın yoksa gel gıt mı yabcaksınız ızmırden nasıl olcak?
sağol canım evet iyi geldi vallahikızlar mrk ASİ gözün aydın olsun senin adına çok sevindim kısa zamanda sonuç almışsın.Belgin sana da iii gezmeler olsun kafan dağlır işallah biraz olsun ....
evet darısı bizlerin başına .iyi geceler kızlar asi canım eşinin tesesi daha önce hangi hastanede olmuştu o zamandan bu zamna herhangi bir ilaç kullanmışmıydınız ayyyyyyyyy ne güzel ya inşallah bizimde ikincide çıkar
iyi akşamlar kızlar.....
artık evimde 3 günlüğünede olsa yanlızım.....dün kayınbabamın dr kontrolü vardı oda 4 gün sonra çağırınca dün öğlen evlerine gittiler yorgunluktan gittiklerine bile sevinemedim akşama kadarda temizlik yaptım leşim çıktı resmen bunalım takılıyorum 20 gün boyunca evin içi kalabalık gelen giden bide soyka kaynımgilde burda kaldılar son 1 haftada artık tamamen deli durumuna gelmiştim evleri bize 5 dakika uzaklıkta neymiş hep beraber kalıp hep beraber yiyecekmişiz 1 tanede yıllar sonra doğan bir canavarları var evimde dağıtmadık kirletmedik kırmadık birşey bırakmadı sonradan oldu diye çok şımartmışlar her dediğini yapıyolar bide kızmıyolar canı sağolsunmuş kızlarının hep öyle diyolar çıldırdım resmen heran peşlerine dolanmaktan gına geldi evin içinde zaten hasta var gelen giden eksik olmuyo bide çocuk peşinde koştum hergün heran temizlik iş yapmaktan tükendim en son cuma akşamı saat 9.30 ta evden dışarı kendimi attım sokaklarda hem ağladım hem yürüdüm ne eşim nede başka şey gözüme görünmedi ...zaten oda evde değildi işte kalıyodu 3 günden beri tamamen çığrımdan çıktım kendimden nefret eder duruma geldim 1 saat yürüdüm sonra kendime gelince eve geldim kimse aldırış bile etmedi herkes kendi keyfinde .......eşimde tutturmuş onlar yanlız kalamazmış hemen getirecekmiş geri bende itiraz ettim yeter artık 20 günden beri çektiğim hiçmi bana acımıyosun hiç değilse bırak birkaçgün kendimi dinleyim dedim çıkıştım oda ne yapayım işte babam içim elvermiyor diyor ama banada yazık birazda kaynımgil baksın sinir hastası oldum sakin güçlü benden eser kalmadı aşırı asabi oldum herşeye parlıyorum kalp kırmamak için dişlerimi yiyiyorum çenem ağrıyo devamlı yüz güldürmekten nefret eder oldum komşularım bile bana acır oldu onların umru değil herkes kendini düşünüyor.....rabbim bunu bana bir sınav olarakmı verdi hiç anlamıyorum ama çok zor gerçekten çok zor eğer bu bana bir sınavsa nasıl geçerim nasıl dayanırım bilemiyorum hastaya bakmak sevap diyolar ama yanındaki yanaşmalara bakmaktamı sevap eğer öyleyse ben o sevabı istemiyorum çünkü hep tomburdanıp günaha giriyorum yoruldum artık tamamen yoruldum daha dün öğlen gittiler akşam arıyolar buraya gelin diye eşim akşam geldi işten 2 gün evde oraya gidecekmişiz gitmedim eşime dedim sen gidebilirsin oda sabah gideriz dedi sabah oldu telefon yine bende eşime giderim ama orda kalmam haberin olsun dedim oda istersen gelme dinlen sen ben akşam geri gelirim dedi bu sefer yine içim almadı bende öğlen olunca kendiyle gittim akşamda görümcemgil geliyodu eşim bana sen git istersen ben yarın akşam gelirim dedi bende kimseye bişey demeden onlarla evime geldim hepsi şok oldu kaynanam gitme diye söylendi işler başına kalacak ya bende sen işine bak bana karışma deyip çıktım evden kapıdan çıkıyodum kaynım eşime kızıyor neymiş niye tek başıma evde kalacakmışım kadının yeri kocasının yanıymış orda kalacakmışım adam hizmetçileri gidiyo sonra karısı işmiş falan yapar olurmu hiç ..........
sizlerinde kafasını şişiriyorum kendi derdimle ama ne yapim sizden başka anlatacağımj kimse yok şuan ailemide üzmek istemiyorum annem zaten üzülüyo bende hasta olacam diye ..........offff çekmesi günahmış ama bana of çektirdiler.....eğer böylede devam ederse her halde benim sonum bir psikolog kapısında biter......allahım bana daha çok dayanma gücü versin sabır versin ya bu hep kaynanasıgille oturanlar nasıl dayanıyor nasıl katlanıyorlar gerçi benimkiler huysuz baştan beri beni hiç istemediler çok çektiridler ama taktiri ilahi sonunda benim elime kaldılar aslında çok dua etmiştim benim elime kalmasınlar diye ama ters tepti sanırsam.........
af ola bacılar.......