asi ve emine arkadaşlarım ne kadar mutlu oldum birileri daha kurtuldu bu illetten....
inş inş hepimiz kurtulurda bebeklerimize kavuşuruz .bizler ancak o zaman rahatlıcaz inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asi ve emine arkadaşlarım ne kadar mutlu oldum birileri daha kurtuldu bu illetten....
sağol canım git gel 7000 yuvarlak hesap işte... geçen sene forumlarda okuyordum raporlu fiyat 800tl idi Umut ta ama şimdi %50 ödüyormuşuz raporda olsa, gerçekten ismi duyuldukça fiyatları da arttırdılar... Çider i ben de düşünüyorum aslında olabilir belki...
inş inş hepimiz kurtulurda bebeklerimize kavuşuruz .bizler ancak o zaman rahatlıcaz inş
mrb canım bu topikte var eşi azosperm olupta hamile kalan çeşitli tedavilerle normal yolla çıkan yada mikro tesede bulunan sizin azo sebebiniz nedir durumunuz hakkında biraz bilgi verirsen bilen arkadaşlar yardımcı olur
canım hadi bakalım hayırlısı kaan hoca tese demediğine göre demekki hala bir ümit var allah yardımcınız olsun.slm kızlar eşim ankaradan döndü kaan hocanın yanından kaan hoca şimdilik ameliyat yok demiş biraz daha tedavi de kal ekim gibi bakarız kendiliğinden çıkmazsa ameliyat yaparız demiş yani şimdlik klomen ve e vitaminine devam edicek birde burda aktardan karışım hazırlatıyoruz onada başlıyacak inşalalah hayırlı haber alırız ...
Merhaba kizlar.
Gûzel haberler var emine asi gözünüz aydin eslerinizde sperm bulundu.
Insallah hamile haberinizide aliriz.
Bana gelince kizlar yarin kürtaj olucam biliyorsunuz hamile falan degilim sadece rahim içi temizleme amaciyla yapilacak.
Eylülde tedavimiz baslicak uzun protokol olarak. Agustos'ta istiyorduk fakat merkez agustos ayi boyunca kapali bana dediler agustosta adet gördügün gûnden itibaren 21ci gün ignelere baslicam oda eylül'e denk geliyor.
canım nasıl bitki kürü kullandında düştü bizimde hormonlar yüksek
Merhaba arkadaŞlar belgİnİm buralardayım..bİ ara bİlgİsayar arıza verdİ ve gİremedİm yıl sonu İŞler arttı bu yÜzden ara ara gİrİp okuyorum..sperm bulunan arkadaŞlar sİzİn adınıza Çok Çok sevİndİm,darısı bİzİm baŞımıza...
ASİ kaç yıllık evlisin canım ve kaç yaşındasınız eşinle merak ettim
eminecim asicim sizin adınıza çok sevindim.allah hamile olup dogurmayı ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.darısı inşallah bizlerin başına allah hepimizin duaları kabul etsin.bizde umut tüp bebek merkezini düşünüyoruz.sgk ile anlaşmalı değilmi.ne kadara mal oluyor.
nasılsınız bacılar
epeydir giremedim varmı değişiklik
asi inşallah bebeişlerin kucagında olucak sperm var çok şükür stres yapma sakin ol inşallah olucak