Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok haklısın. Annem de bize kızıyor para pul lazım sen tatil düşünüyorsun diyo... Anlamıyo ki, ne yapalım dediğin gibi bu da bizi çok yoruyo en azından kafa dağıtmaya dinlenmeye bir yerlere kaçmak lazım biz de eskişehir, kıyıköy falan 1-2 yere gidicez 2-3 günlük ne yapalım yeter ki gelsinlerde nazlı bebişler bundan sonrakilere onlarla çıkarız...

sağol canım git gel 7000 yuvarlak hesap işte... geçen sene forumlarda okuyordum raporlu fiyat 800tl idi Umut ta ama şimdi %50 ödüyormuşuz raporda olsa, gerçekten ismi duyuldukça fiyatları da arttırdılar... Çider i ben de düşünüyorum aslında olabilir belki...

kucağımıza alırızda unuturuz inş bunları bizim sosyal güvencemiz yok .revacta olunca fiyatlara yansımış.temmuzun 3 randevu aldık 6sındada hastalanırım galiba eşiminkini atlattık başlarken çok umutlu oluyorum günü gelene kadar acabalar, korkular,ya lar.temmuza kadar zaman nasıl geçecek bilmiyoruz Allahım hepimizin yardımcısı olsun korktuklarımıza uğratmasın

UMUTSUZ tatile çıkınca insan herşeyi unutuyor valla geçen sene bende öyle olmuştum tanıdık kimse yok aklına gelmiyo insanın kafası dağlıyo bizde kaçmayı düşünüyoruz bakalım kısmet....

amin canım amin!! Allah yüzünüzü güldürsün. ışin büyük kısmını geçtiniz allah a şükür bulundu bir de bebişleriniz tutunursa o zaman unutulucak herşey dediğin gibi bu zor günleri allah büyük canım....

nasılsınız bacılar
epeydir giremedim varmı değişiklik
asi inşallah bebeişlerin kucagında olucak sperm var çok şükür stres yapma sakin ol inşallah olucak

eminecim asicim sizin adınıza çok sevindim.allah hamile olup dogurmayı ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.darısı inşallah bizlerin başına allah hepimizin duaları kabul etsin.bizde umut tüp bebek merkezini düşünüyoruz.sgk ile anlaşmalı değilmi.ne kadara mal oluyor.

mrb canım bu topikte var eşi azosperm olupta hamile kalan çeşitli tedavilerle normal yolla çıkan yada mikro tesede bulunan sizin azo sebebiniz nedir durumunuz hakkında biraz bilgi verirsen bilen arkadaşlar yardımcı olur

EŞİM BİRBUÇUK SENE ÖNCE TESE OLDU AMA SPERM BULUNAMADI ŞİMDİ İNCİR KÜRÜ FALAN YAPIYORUZ BAKALIM ŞİFASI ALLAHTAN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMsenağlama

slm kızlar eşim ankaradan döndü kaan hocanın yanından kaan hoca şimdilik ameliyat yok demiş biraz daha tedavi de kal ekim gibi bakarız kendiliğinden çıkmazsa ameliyat yaparız demiş yani şimdlik klomen ve e vitaminine devam edicek birde burda aktardan karışım hazırlatıyoruz onada başlıyacak inşalalah hayırlı haber alırız ...
canım hadi bakalım hayırlısı kaan hoca tese demediğine göre demekki hala bir ümit var allah yardımcınız olsun.
Merhaba kizlar.
Gûzel haberler var emine asi gözünüz aydin eslerinizde sperm bulundu.
Insallah hamile haberinizide aliriz.

Bana gelince kizlar yarin kürtaj olucam biliyorsunuz hamile falan degilim sadece rahim içi temizleme amaciyla yapilacak.
Eylülde tedavimiz baslicak uzun protokol olarak. Agustos'ta istiyorduk fakat merkez agustos ayi boyunca kapali bana dediler agustosta adet gördügün gûnden itibaren 21ci gün ignelere baslicam oda eylül'e denk geliyor.

canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider arkadaşım emeklerinin karşılığını görürsün...

Merhaba arkadaŞlar belgınım buralardayım..bı ara bılgısayar arıza verdı ve gıremedım yıl sonu ıŞler arttı bu yÜzden ara ara gırıp okuyorum..sperm bulunan arkadaŞlar sızın adınıza Çok Çok sevındım,darısı bızım baŞımıza...

Merhaba arkadaŞlar belgİnİm buralardayım..bİ ara bİlgİsayar arıza verdİ ve gİremedİm yıl sonu İŞler arttı bu yÜzden ara ara gİrİp okuyorum..sperm bulunan arkadaŞlar sİzİn adınıza Çok Çok sevİndİm,darısı bİzİm baŞımıza...

canım yaa merak ettim bende seni doğru okulun son günleri iş yogunluğu iyi oldu canım...alkisalkisalkis

eminecim asicim sizin adınıza çok sevindim.allah hamile olup dogurmayı ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.darısı inşallah bizlerin başına allah hepimizin duaları kabul etsin.bizde umut tüp bebek merkezini düşünüyoruz.sgk ile anlaşmalı değilmi.ne kadara mal oluyor.

sağol güzel dileklerin için inş hepimiz görür ve yaşarız o güzel günleri.net bilmiyorum ama benimde duyduğum yarısını ödüyorsunuz galiba malum bizim sgk yok

nasılsınız bacılar
epeydir giremedim varmı değişiklik
asi inşallah bebeişlerin kucagında olucak sperm var çok şükür stres yapma sakin ol inşallah olucak

inş canım inanıyorum oda olacak alacağız bebeğimizi kucağımıza ama bir yandan da çok korkuyorum bir yandan kendime teselli veriyorum yaradana sığınıyorum elimizden başka gelen bişey yok

asi canım peki ilk tesede hiçmi birşey çıkmamıştı nerede olmuştu eşin teseyi acaba ilkinde bulunmamasının sebebi merkezdenmi kaynaklandı.

slm kızlar a.s. öyle giriyorum okuyup çıkıyorum bişi yazmaya fırsatım olmuyo,
ASİ ve EMİNE sizin adınıza çok sevindim, inşallah devamıda güzel bi şekilde gelir hamile olup bebişlerinizi kucağınıza alırsınız,inşallah darısı bizlerin başına :Saruboceq:
BELGİN gelmişsin hoşgeldin ankarayı gezdin geldin, cuma günü bende gitçem bakalım düğün varda, kurt dökmeye gitçem kaydirigubbakcemile3

Back
X