evet canım sizin nasıldı bıraz yazarsan sevinirim bilmiyorum çünkü çok zor çok alllah kimseye byle dert vermesin eşimin yanında da çok açamıyorum moreli bozulmasın diye nolucak halimiz bilmem
slm kızlar nasılsınız
kızlar herkese merhabalar merak edenler için bilgi vermek istedim eşim perşembe günü mikrotese oldu emre beyde sonuç 0 hiç çıkmadı emre bey durumu çok kötüydü testislerin birdaha denemeyin dedi( ne yapalım kısmet böyleymiş (
mrb canım, herşeye rağmen iyiyim şükür, ya sen nasılsın varmı gelişme
canım bend eiyiym bizde bekliyoz eşim kaan beye tekrar gitcek çağırmıştı eşimin işleri yoğun gidemedi bizde 5 ay kadar bekleyelim sonra şikinci tedaviye başlıcaz kısmetse biimde ikinci olcağı için korkuyoz inşallah bu kulüpte herkes anne olur
kızlarrrrrrrrrr ben geldim.giremiyodm kaç gündür özlemişim sizi:)) neler yaptınız anlatın bakalım.bu arada tayinim çıktı il merkezine.ama hala ev bulmadım.günlerdir yollardayım ev arıcam diye.kim bilir nerde bekliyo benm kısmetim.kandil gecesi giremedm.
gamzecigim hayirli olsun gözün aydin canim tayinin cikmis insallah sana ugur getirir
KIZLAR BANA AKLI VERİN NE OLUR....ya ben daha 3 ay önce tüp bebek tedavisi için hazırlandım ve yumurtalarım toplandı ya tabi spermde bulunamayınca ben geçirdiğim operasyon ve çektiğim sancılarla kaldım....şimdi emre beyde 3 ay sonra eşim tekrar tese olcak ve yine çıkmazsa diye aynı şeyleri baştan yaşamak istemiyorum çok korkuyorum ve çok yıprandım...o sebeple ben hazırlanmıcam eşim sadece tese olacak çıkarsa dondurtucaz....sizce mantıklı mı bu konuda eşimde bende bi türlü mantıklı karar veremiyoruz...bir defasında yanlış merkezle yanlış bir yola saptığımız gibi 2.defada bu yüzden hata yapmak istemiyoruz...kafam allak bullak ......
inşallah çiçekcim benm de dileğim bu.yeni bir okul,yeni bir ev, ahh bide ailemize yeni bir üye gelse....daha ne isterdimkii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?