Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım sizin nasıldı bıraz yazarsan sevinirim bilmiyorum çünkü çok zor çok alllah kimseye byle dert vermesin eşimin yanında da çok açamıyorum moreli bozulmasın diye nolucak halimiz bilmem

canım 2 3 oldu işte öğreneli azo olduğunu.delesyon yapıldı,temiz çıktı şükür,önümüzdeki ay sonu da kromozom analizi için kan vericez.bakalım onun sonucuna göre teşhis konmuş olacak.düşün dur işte,çok canım sıkılıyor artık

canim ne diyecegimi bilmiyorum cok üzüldüm.
allah yardimcin olsun, allahtan umut kesilmez insallah bir mucize olur kavusursun bebegine

mrb canım, herşeye rağmen iyiyim şükür, ya sen nasılsın varmı gelişme

canım bend eiyiym bizde bekliyoz eşim kaan beye tekrar gitcek çağırmıştı eşimin işleri yoğun gidemedi bizde 5 ay kadar bekleyelim sonra şikinci tedaviye başlıcaz kısmetse biimde ikinci olcağı için korkuyoz inşallah bu kulüpte herkes anne olur

amin canım inşallah herkesin tatlı tatlı bebişleri olur

medine canım cok üzüldüm vardır bundad bir hayır neden kötü diye anlattı anlamdım canım allah sabrını bol verisn

herşeyde vardır bi hayır arkadaşlar,
önümüzdeki ay başında bende rahim filmi çektireceğim çok korkuyorum,anestezilimi anestezisizmi yaptırayım bilmiyorum

kızlarrrrrrrrrr ben geldim.giremiyodm kaç gündür özlemişim sizi:)) neler yaptınız anlatın bakalım.bu arada tayinim çıktı il merkezine.ama hala ev bulmadım.günlerdir yollardayım ev arıcam diye.kim bilir nerde bekliyo benm kısmetim.kandil gecesi giremedm.

Merhaba arkadaslar iyi pazarlar.
Medine bende diger arkadaslar gibi ne soyleyecegimi bilemiyorum. Umudunuzu yitirmeyin rapor verdi mu emre bakircioglu sperm cikmadi ama patoloji sonucu gelismemis hucre olabili... Birde kaan aydosla gorusun ilac tedaviyle belki duzelir.

Arkadaslar esimin sperm sayisi ml de 19 milyondu varikosel vardi 3 ay once ameliyat olduk daha iyi olsun diye . Dun test yaptirdik sperm sayimiz 0 olmus( Neden boyle oldu anlamadik cok perisaniz . Cift tarafli varikosel ameliyati olmustuk ameliyattan sonra klomen kullandik. Hormon testleri hepsi normal ama sperm yok
Bilgisi olan varmi?

gamzecigim hayirli olsun gözün aydin canim tayinin cikmis insallah sana ugur getirir

kizlar allahim insallah bize anne olmayi eslerimize baba olmayi nasip eder :Saruboceq:
allahim sen bizi bu duygudan mahrum birakma bizlerede hayirli saglikli evlatlar nasip et

Merhaba , Arkadaşım kararsızlığını anlıyorum, bir kaç ay önce bizim başımıza gelenler size karar vermeniz konusunda yardımcı olabilir. Biz 12 yıllık evliyiz. Eşim iki kere tese oldu sonuç sıfır. İkinci ameliyattan sonra doktor boşuna uğraşmayın paranızı kaptırmayın falan demişti. Açıkçası biz çocuk defterini kapatmış kaderimize razı olmuştuk. Geçen sene eşim bir üroloğa muayene oldu. O da çok umut vermemekle beraber mikrotese önerdi ve öncelikle benim hazırlanmamı söyledi. Bizde önceki sonuçları öne sürerek bunu reddettik ve olumlu sonuç çıkarsa spermleri dondurursunuz dedik. Lafı uzatmayayım eşim nisan ayında ameliyat oldu. Sonuç 2 olgun sperm bulundu, ancak hareketsiz. Ameliyat sonrası -sanırım biyologdu - bize eğer ben hazır olsaydım bu spermlerle tüp bebek işlemi yapılabilebileceğini ancak hareketsiz oldukları için dondurulamayacaklarını söyledi. Şimdi 6 ay geçmesini bekliyoruz Ekim gibi benim tedavim başlayacak .Tabi bu defa sperm bulunurmu bulunmaz mı bilemiyoruz. Hayırlısı böyleymiş dedik. Sizde karar verirken böyle bir ihtimal olduğunu unutmayın.Allah yardımcınız olsun

inşallah çiçekcim benm de dileğim bu.yeni bir okul,yeni bir ev, ahh bide ailemize yeni bir üye gelse....daha ne isterdimkii....

insallah canim benimde tek istedigim tam bir aile olabilmek
cocuklu ev bambaska bisey evin icinde bir nese var
bizim evde hergün hüzün ne olacak düsün düsün bilmiyorum hayirlisi allahtan

öyle tabi hayırlısı allahtan.ama çocuklu arkadşları görüyorum da o kadr yoğunlarki çocuk tüm günlerini alıyo.ben de sıkıntıdan patıyorum evde.temizlik yapıp duruyorum.insanın hayatı ya çocukları.bak şimdi yine efkarlandım.hiç girmeyelim bu knuları çiçekcim.kendimizi de üzmeyelim.demeekki bizim için henüz doğru zamn değilmiş.elbet o günde gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…