Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu arada nette gezinirken nohutla ilgili birşeyler gördüm. nohut suyu azosperme iyi geliyormuş. sperm üretimini arttırıyormuş.

kızlar emre beye mail attım durumumuz hakkında ve tedavimizin doğru olup olmadığını sordum eşim hipogonodizm prengly 5000 kullanıyo oda eşimin fsh değerini sormuş ama sinir oldum evin içinde bulamıyorum evrakları eşimin bütün dosyaları evrakları bir arada istemediğim herşeyi buldum ama onlar yok sinir oldum ya ben bulmim diye sakladımı ne

kızlar emre beye mail attım durumumuz hakkında ve tedavimizin doğru olup olmadığını sordum eşim hipogonodizm prengly 5000 kullanıyo oda eşimin fsh değerini sormuş ama sinir oldum evin içinde bulamıyorum evrakları eşimin bütün dosyaları evrakları bir arada istemediğim herşeyi buldum ama onlar yok sinir oldum ya ben bulmim diye sakladımı ne

alemsin valla, görüp te moralin bozulmasın diye saklamıştır belki de, fsh yi düşürecek ilaç var mı bilen ya da kullanıp fayda gördüğünüz bişiler.

canım iyide durumumuzu biliyorum zaten yeterince üzülüyorumda aradığımıda bulamayınca bu kanıhya vardım ben çok araştırıp bişeler bulup kullandırıyorumya sanırım ondan gına geldi bizim fsh zaten düşük 0 altında bi yerleder kullandığımız ilaçta onu yükseltip sperm çıkışı sağlatacak inşl canım düşürmek için bildiğim bişe yok malesef ama bi aralar çakşır suyu çok konuşuldu yanlış hatırlamıyorsam bi araştır istersen internetten

canım iyide durumumuzu biliyorum zaten yeterince üzülüyorumda aradığımıda bulamayınca bu kanıhya vardım ben çok araştırıp bişeler bulup kullandırıyorumya sanırım ondan gına geldi bizim fsh zaten düşük 0 altında bi yerleder kullandığımız ilaçta onu yükseltip sperm çıkışı sağlatacak inşl canım düşürmek için bildiğim bişe yok malesef ama bi aralar çakşır suyu çok konuşuldu yanlış hatırlamıyorsam bi araştır istersen internetten

tamam canım k.boynuzu suyu kullanıyoruz şu ara yarım yamalak o da.bu bitince bir de onu deneyelim, ya tamamen fırlar ya da faydası olur riske girmeye değer sanırım artık.

evet canım malesef elimizden bunlardan başkası gelmiyo bizde elimizden geleni yaparız dimi ama benim eşimde 3ay keçiboynuzu suyu içti 1ay nohut suyu keçiboynuzu pekmezi 1kavanoz ve 3ayda bal polen arısütü ver hergün ceviz fındık incir vs yedirdim bide balla fındık karıştırdım ne duyduysam yaptım ve yapacamda yılmak yok

arkadaslar merhaba cok yogun oldugum icin pek giremiyorum buraya ,ama arada bir girip bakmaya calisiyorum ,insaallah herkesin isleri yolunda gidiyodur.

evet canım malesef elimizden bunlardan başkası gelmiyo bizde elimizden geleni yaparız dimi ama benim eşimde 3ay keçiboynuzu suyu içti 1ay nohut suyu keçiboynuzu pekmezi 1kavanoz ve 3ayda bal polen arısütü ver hergün ceviz fındık incir vs yedirdim bide balla fındık karıştırdım ne duyduysam yaptım ve yapacamda yılmak yok

evet canım, yılmak yok sonuna kadar devam, takdir allahtan artık

canım inşallah allah azimini mükafatlandırır. çabalarının sonucunu alırsın iinnşallahh:CüvCüv:

TOSBıK...arkadaşım senin adına sevindim..bu aşamaya kadar gelmişsin ya allahın izniyle bundan sonrasına da gelirsin...EŞıN HıÇ TESE OLDUMU YOKSA HıÇ GEREK KALMADAN KENDıLıĞıNDEN Mı ÇIKTI.. EMRE BEY NE VERMıŞTı KULLANMANIZ ıÇ,N ARKADAŞIM??

alemsin valla, görüp te moralin bozulmasın diye saklamıştır belki de, fsh yi düşürecek ilaç var mı bilen ya da kullanıp fayda gördüğünüz bişiler.

fsh yi düşürmek için testere dişli aslan pençesi. bir tutam kurutulmuş testere dişli aslan pençesi bir bardak kaynamakta olan suda altı kısık olarak 5 dakika kaynatılır. sabah ve akşam çay gibi içilir. her seferinde taze olarak hazırlanır. saraçoğlunun önerisi.

fsh yi düşürmek için testere dişli aslan pençesi. bir tutam kurutulmuş testere dişli aslan pençesi bir bardak kaynamakta olan suda altı kısık olarak 5 dakika kaynatılır. sabah ve akşam çay gibi içilir. her seferinde taze olarak hazırlanır. saraçoğlunun önerisi.

hımm peki ne kadar süre kullanılıyor bu canım, aktarlarda bulabilir miyiz ne dersin??

FSH'YI düşürmek için (daha önce de yazmıştım)

- bol bol süt ve süt ürünleri
- polen+arısütü+bal karışımı
- hayıt suyu veya çay gibi demleyerek olursa hayıt tohumu

bunları düzenli bir şekilde kullanınca fsh düşüyormuş yapan ve başaranlar var. Ayrıca çok çok yüksek olmadığı sürece ben FSH ya takılmıyorum. Eşim hayıt suyu içiyor akşam yemeklerden önce 1 k. fincanı, bir de bal arısütü polen kullanıyor. Süt ve süt ürünleri zaten tüketir :)

TOSBİK...arkadaşım senin adına sevindim..bu aşamaya kadar gelmişsin ya allahın izniyle bundan sonrasına da gelirsin...EŞİN HİÇ TESE OLDUMU YOKSA HİÇ GEREK KALMADAN KENDİLİĞİNDEN Mİ ÇIKTI.. EMRE BEY NE VERMİŞTİ KULLANMANIZ İÇ,N ARKADAŞIM??
arkadaşım esim pregnl ve monogon kullanıyordu fsh sı cok dusuktu emre beye eskı doktorumuz mıkro tese yapıcaz dedıkten sonra gıttık cunku bılıyordum bızım durumumuzda olupta sperc cıkısı saglanan ornekler cok... emre beyde ilaç dozlarını arttırdı ve 2 ay sonrada mıkro teseye gerek kalmadan sperm cıktı..
bu arada yarın transferım var sızı haberdar ederım...

FSH'YI düşürmek için (daha önce de yazmıştım)

- bol bol süt ve süt ürünleri
- polen+arısütü+bal karışımı
- hayıt suyu veya çay gibi demleyerek olursa hayıt tohumu

bunları düzenli bir şekilde kullanınca fsh düşüyormuş yapan ve başaranlar var. Ayrıca çok çok yüksek olmadığı sürece ben FSH ya takılmıyorum. Eşim hayıt suyu içiyor akşam yemeklerden önce 1 k. fincanı, bir de bal arısütü polen kullanıyor. Süt ve süt ürünleri zaten tüketir :)

sayescim bizim fsh çok yüksek ama 43 lerde geziyor :(:(

bu hayıt suyu nedir, nerden bulucaz onu.bal polen karışımını da aktardan mı alıcaz

canım syolcu dediğim gibi bizim 24 çok düzenli olmasa da hayıtı kullanıyor. Temmuzda tekrar tahlil yaptırıcaz bakalım o zaman nasıl çıkıcak. Ama bence hayıtı dene derim canım hazır suyu var demlemekle uğraşamazsan 10 lira şişesi. Biz öyle kullanıyoruz.

Ben başka bir forumda okumuştum orada da eşinin FSH sı çok yüksekmiş 1 yıl düzenli bir şekilde yapmışlar ve düşmüş FSH. istersen testere dişli aslan pençesini dene; yanında yine diğer yazdıklarımıda yap. Hem sperm üretimine de çok faydalı arı sütü polen karışımı belki de kullanıyosunuzdur bilmiyorum.

arkadaşım esim pregnl ve monogon kullanıyordu fsh sı cok dusuktu emre beye eskı doktorumuz mıkro tese yapıcaz dedıkten sonra gıttık cunku bılıyordum bızım durumumuzda olupta sperc cıkısı saglanan ornekler cok... Emre beyde ilaç dozlarını arttırdı ve 2 ay sonrada mıkro teseye gerek kalmadan sperm cıktı..
Bu arada yarın transferım var sızı haberdar ederım...

tosbik allah hayırlısıyla tedavinden olumlu sonuçlarla dönmeni nasip etsin canımmm.....

hayıt suyunu aktarlardan bulabilirsin canım. BAl+arısütü+polen karışımını da bizim bir balcı var biz oradan alıyoruz. Bence sen de aktarlardan falan bulabilirsin oluyor çünkü genelde.

bu arada biri sanki çakşır suyu mu ne demiş. Sakın !! çakşır FSH yükseltiyor. Hatta ben de tabletini almak istiyordum yüksek çıkınca fsh korktum vazgeçtim. Haberin olsun canım.

Back
X