Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar emre beye mail attım durumumuz hakkında ve tedavimizin doğru olup olmadığını sordum eşim hipogonodizm prengly 5000 kullanıyo oda eşimin fsh değerini sormuş ama sinir oldum evin içinde bulamıyorum evrakları eşimin bütün dosyaları evrakları bir arada istemediğim herşeyi buldum ama onlar yok sinir oldum ya ben bulmim diye sakladımı ne
canım iyide durumumuzu biliyorum zaten yeterince üzülüyorumda aradığımıda bulamayınca bu kanıhya vardım ben çok araştırıp bişeler bulup kullandırıyorumya sanırım ondan gına geldi bizim fsh zaten düşük 0 altında bi yerleder kullandığımız ilaçta onu yükseltip sperm çıkışı sağlatacak inşl canım düşürmek için bildiğim bişe yok malesef ama bi aralar çakşır suyu çok konuşuldu yanlış hatırlamıyorsam bi araştır istersen internetten
evet canım malesef elimizden bunlardan başkası gelmiyo bizde elimizden geleni yaparız dimi ama benim eşimde 3ay keçiboynuzu suyu içti 1ay nohut suyu keçiboynuzu pekmezi 1kavanoz ve 3ayda bal polen arısütü ver hergün ceviz fındık incir vs yedirdim bide balla fındık karıştırdım ne duyduysam yaptım ve yapacamda yılmak yok
evet canım malesef elimizden bunlardan başkası gelmiyo bizde elimizden geleni yaparız dimi ama benim eşimde 3ay keçiboynuzu suyu içti 1ay nohut suyu keçiboynuzu pekmezi 1kavanoz ve 3ayda bal polen arısütü ver hergün ceviz fındık incir vs yedirdim bide balla fındık karıştırdım ne duyduysam yaptım ve yapacamda yılmak yok
alemsin valla, görüp te moralin bozulmasın diye saklamıştır belki de, fsh yi düşürecek ilaç var mı bilen ya da kullanıp fayda gördüğünüz bişiler.
fsh yi düşürmek için testere dişli aslan pençesi. bir tutam kurutulmuş testere dişli aslan pençesi bir bardak kaynamakta olan suda altı kısık olarak 5 dakika kaynatılır. sabah ve akşam çay gibi içilir. her seferinde taze olarak hazırlanır. saraçoğlunun önerisi.
arkadaşım esim pregnl ve monogon kullanıyordu fsh sı cok dusuktu emre beye eskı doktorumuz mıkro tese yapıcaz dedıkten sonra gıttık cunku bılıyordum bızım durumumuzda olupta sperc cıkısı saglanan ornekler cok... emre beyde ilaç dozlarını arttırdı ve 2 ay sonrada mıkro teseye gerek kalmadan sperm cıktı..TOSBİK...arkadaşım senin adına sevindim..bu aşamaya kadar gelmişsin ya allahın izniyle bundan sonrasına da gelirsin...EŞİN HİÇ TESE OLDUMU YOKSA HİÇ GEREK KALMADAN KENDİLİĞİNDEN Mİ ÇIKTI.. EMRE BEY NE VERMİŞTİ KULLANMANIZ İÇ,N ARKADAŞIM??
FSH'YI düşürmek için (daha önce de yazmıştım)
- bol bol süt ve süt ürünleri
- polen+arısütü+bal karışımı
- hayıt suyu veya çay gibi demleyerek olursa hayıt tohumu
bunları düzenli bir şekilde kullanınca fsh düşüyormuş yapan ve başaranlar var. Ayrıca çok çok yüksek olmadığı sürece ben FSH ya takılmıyorum. Eşim hayıt suyu içiyor akşam yemeklerden önce 1 k. fincanı, bir de bal arısütü polen kullanıyor. Süt ve süt ürünleri zaten tüketir :)
arkadaşım esim pregnl ve monogon kullanıyordu fsh sı cok dusuktu emre beye eskı doktorumuz mıkro tese yapıcaz dedıkten sonra gıttık cunku bılıyordum bızım durumumuzda olupta sperc cıkısı saglanan ornekler cok... Emre beyde ilaç dozlarını arttırdı ve 2 ay sonrada mıkro teseye gerek kalmadan sperm cıktı..
Bu arada yarın transferım var sızı haberdar ederım...