Bugün benim doğum günüm))) Allah seneye izin verirse evladımızla girmeyi nasip etsin doğumgünlerimize !!! Allah'ın izniyle bayramdan sonraki tedavide hamiş olursam temmuz ayında doğum olacak büyük ihtimalle..... Allah'ım lütfen bana hayatımın en büyük doğum günü hediyesini nasip eyle seneye temmuzda.... Sana yalvarıyorum bize ve buradaki herkese seneye bebekleriyle mutlu bayramlar, mutlu yıllar, mutlu yaşlar nasip et :Saruboceq:
Bugün benim doğum günüm))) Allah seneye izin verirse evladımızla girmeyi nasip etsin doğumgünlerimize !!! Allah'ın izniyle bayramdan sonraki tedavide hamiş olursam temmuz ayında doğum olacak büyük ihtimalle..... Allah'ım lütfen bana hayatımın en büyük doğum günü hediyesini nasip eyle seneye temmuzda.... Sana yalvarıyorum bize ve buradaki herkese seneye bebekleriyle mutlu bayramlar, mutlu yıllar, mutlu yaşlar nasip et :Saruboceq:
oluşan embriyoların kültür ortamına bıraktıkları atıklarının gelişmiş cihazlarla analiz edilerek en sağlıklısını seçmeye çalışmaktır.arkadaşlar metabolomicsi ne demek ? bilen varsa lütfen yazabilirmi?
canım doğum günün kutlu olsun ...inşallah herşey planladığın gibi olur arkadaşım....
Dogum günün kutlu olsun sayes nice mutlu yillara.
Insallah seneye bebeginle beraber kutlarsin.
sayes canım nice yıllara.
sayes nice mutlu yıllara :)
sayes bu çocuksuz geçirdiğin son doğumgünün olur inşallah canım. kutlu olsun
ceylinsu inşallah güzel sonuçlar alırsınız
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşl güzel sonuçlar alır bize güzel güzel habrler verirsin
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.. Çok mutlu oldum yazdıklarınızla... Bu dualarımın bu dileklerimin hepsi hepimiz için inanın buna kalbimden; her duamda buradaki herkes için hep aynı şeyi istiyorum hayırlı güzel evlatlar.....
evet canım normal yolla oldu. darısı hepinize inşallah:ecrin_bebek:
bene doktora git belki iltihap vardır maydonoz suyu idrar yolları iltihabına iyi gelir. Ama adet zamanındaki şiddetli kasık ağrısı yumurtalık iltihabından kaynaklanabilir çok çektim yumurtalık iltihabıdan ben de zamanında gitmediğim için uzun sürdü tedavim vakitlice doktora git bence.
ah canım benim plan yapmayı çoktan bıraktık :))))))) sadece temenni hem bir çok kişinin allah izin verirse bizimle (seni kast ediyorumaynı tarihte tedavisi olacak belki sadece ben değil kaç tane daha temmuz annesi olucaz. Küçük yengeç yeğenlerim olacak inşallahhhh !!!!!
umut:0216 545 55 55 emrebey cep:0533 364 18 78
hoşbulduk blueavci teşekür ederim.bildiğim kadarıyla yazılışı farklı olabilir;preglil ayrıca testeron alıyordu dışardan
amin canım ilk umut tan aradıkları gün kandildi randevunun olduğ günde kandil miş inşallah allahım hayırı kılar bize o gündehayırlara vesile olmasıı sağlar herkes için
arkadaşlar kendi sorumu kendim cevaplayayım,araştırdım metabolomicsi bir teknik.Bahçeci kliniğinin sitesinde detaylıca açıklamış,en iyi embryoyu seçip hamilelik şansını artırıyormuş.yeni bir teknik ve sanırım tek onlarda var. peki umuttada uygulanıyormu aceba biz umutta düşünüyoruzda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?