benim herifede yaptım incir kürü ama düzenli kullanmadı herşeyde oldugu gibi düzenli kullansa eminimki olucak sebeb olucak belki ama ben kürlere çok inanıyorum özelliklede incir nohut ve havuç suyuna
arkadaşlar zeytinyağı sızmamı olacak marka falan önemlimi.bilgisi olan varmı.bilmiyorumkismile
minicim iyi bir üroloji uzmanına giderse iyi olur.cansız olsa bile en azından cıkış var düzeltilebilir.bizimde 2007 yılında sizin gibi cıkış vardı.bir buçuk yıl sonra negatifi gördük.onun için ihmal etmeyin .artık bizim m.tese yani ameliyatla bile bulunmadı.şansınız varken değerledirin.--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Durumuma bir çare ararken kendimi burada buldum:)Benim problemim erkek arkadaşımdan.Check-up ısrarlarım sonucu azospermi ile tanıştık.Başarılı bir varikosil ameliyatı geçirdi ancak birçok doktara gtti ve olumlu bir konuma ile karşılaşmadı.Evlenmeyi düşünüyoruz ama şimdilik askıya aldık...Birkaç değerini biliyorum sperm sayısı:20 milyon, Morfoloji:%1, İleri yavaş hareket:%5,canlı:0, FSH: 22
arkadaşlar bi bilgisi olan var mı?
minicim siz azosperm değilsiniz 20 milyon sperminiz var cansız da olsa. bi takım ilaçlar ve bitkisel kürlerle macunlarla çok rahat canlanır hareketlenir onlar. ama evli olmadığınız için sanırım dondurma işlemi yapılamaz. bence 6 ay kadar ürologların tavsiye edeceği ilaç ve kürleri kullanın parametreler düzelincede hemen evlenin:))Bu da incir kürü aynı kişinin yazısının devamı... yanılmıyorsam belgin de üyeydi sanki bir forum var cocukistiyorum.com forumu şimdi eskisi kadar faal değil bunlar eski yazılar...
Sayescim evet duyuyoruz ama ben bir dayanak arıyorum. kim geliştirmiş bu kürü hangi durumlara ne fayda sağlamış. Biz inmemiş testis muzdaribiyiz örneğin ateşli hastalık azospermisine iyidir de inmemiş testislilerde daha farklı etki gösterir. Bunlara yönelik bilgi arıyorum ama hep karşımıza çıkanlar şurdan okudum burdan duydum. başlı başına internet adresi kaynak gösterilemiyor. Neyse zeytinyağında beklemesede kuru inciri eşim hergün düzenli 1-2 tane yemeğe devam ediyor. bayram sonrasına kadar zeytinyağında olanı da tekrarlarız inşallah şifa olur.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Durumuma bir çare ararken kendimi burada buldum:)Benim problemim erkek arkadaşımdan.Check-up ısrarlarım sonucu azospermi ile tanıştık.Başarılı bir varikosil ameliyatı geçirdi ancak birçok doktara gtti ve olumlu bir konuma ile karşılaşmadı.Evlenmeyi düşünüyoruz ama şimdilik askıya aldık...Birkaç değerini biliyorum sperm sayısı:20 milyon, Morfoloji:%1, İleri yavaş hareket:%5,canlı:0, FSH: 22
arkadaşlar bi bilgisi olan var mı?
mrb arkadaslar!ERYASU 500 EBANA 300 BLUEAVCI 100 TEFRICIYE ICIN ALLAH RAZI OLSUN.Kızlar kaan bey adetın 2.gunu gel demıstı bıze sızce tup bebege 2.gun mu baslanıyor yoksa tahlıl yapmak ıcın mı adetın 2.gunu dedı anlamadım yanı sımdı pazartesı gtcez ama baslarız sanırım dımı tup bebege?cok streslı ve heyecanlıyımmmmmmmm
mrb arkadaslar!ERYASU 500 EBANA 300 BLUEAVCI 100 TEFRICIYE ICIN ALLAH RAZI OLSUN.Kızlar kaan bey adetın 2.gunu gel demıstı bıze sızce tup bebege 2.gun mu baslanıyor yoksa tahlıl yapmak ıcın mı adetın 2.gunu dedı anlamadım yanı sımdı pazartesı gtcez ama baslarız sanırım dımı tup bebege?cok streslı ve heyecanlıyımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?