Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim herifede yaptım incir kürü ama düzenli kullanmadı herşeyde oldugu gibi düzenli kullansa eminimki olucak sebeb olucak belki ama ben kürlere çok inanıyorum özelliklede incir nohut ve havuç suyuna

canım ben de inanıyorum eşim de sağolsun bana ayak uydurmaya çalışıyor:)) Biz geçen yıl ilk öğrendiğimizde de yaptık sonra bıraktı. Şimdi tedaviye kadar hiç durmadan yapıcam vallahi:)) Havuç suyunu şu zıkkımı bırakamadığı için yapamıyoruz (sanki ben içmiyormuşum gibi:)) ama geri kalan herşeyi kullanmaya çalışıyoruz şifa allahtan....

arkadaşlar zeytinyağı sızmamı olacak marka falan önemlimi.bilgisi olan varmı.bilmiyorumkismile

canım zeytinyağı iyisi olacak diyorlar biz armutludan aldık en son ona yapıyorum ama halis olsun bence herşeyin iyisi makbul....

kızlar bende çok inanıyorum bitkisellere elimden geleni yapıyorum eşimde genelde uyuyor bana ama bazen burun kıvırdığıda olmuyo değil o zamanlarda damardan giriyorum hep ben çaba gösteriyorum sende hiç istek yok diye aslında yalan içi dışı kür kuruyemiş ve yeşillik oldu kahvaltıda bile maydonoz nane dereotu çıkarıyorum napim yapacak bişe yok hepsinin vitaminini alması gerek vitamin ilaçları vermede ne verirsen tmm diyo

aslında eşlerimizin işleri hiçte kolay değil adamlar haklıya sürekli aynı düzende aynı şeyler ve yemeğe mecbur oldukları gıdalar allah onlarada yardım etsin dayanma gücü versin zor

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Durumuma bir çare ararken kendimi burada buldum:)Benim problemim erkek arkadaşımdan.Check-up ısrarlarım sonucu azospermi ile tanıştık.Başarılı bir varikosil ameliyatı geçirdi ancak birçok doktara gtti ve olumlu bir konuma ile karşılaşmadı.Evlenmeyi düşünüyoruz ama şimdilik askıya aldık...Birkaç değerini biliyorum sperm sayısı:20 milyon, Morfoloji:%1, İleri yavaş hareket:%5,canlı:0, FSH: 22
arkadaşlar bi bilgisi olan var mı?

minicim iyi bir üroloji uzmanına giderse iyi olur.cansız olsa bile en azından cıkış var düzeltilebilir.bizimde 2007 yılında sizin gibi cıkış vardı.bir buçuk yıl sonra negatifi gördük.onun için ihmal etmeyin .artık bizim m.tese yani ameliyatla bile bulunmadı.şansınız varken değerledirin.

Biz evlenme planları yaparken azospermi ile tanıştık ve erkek arkadaşım çok kötü 4 tane ürologa gitti ama evli olmadığımız için bebek için hiçbir değerlendirme yapmadılar doğal olarak ne yapacağımızı bilmiyorum.o evlenmek istemiyor şu anda napıcağımı bilmiyorum. ben bebeğim olsun isterim bi ümit var mı gerçekten?

kızlar uzun zamandır giremedim nasılsınız. jklm tatlım bende 300 tane okurum allah kabul etsin inşallah.

Emre beyle mailleştim oda bana micro tese ameliyatından bahsetti birkaç test sonucunu bilmek istedi.Şimdi o testleri tamamlayıp tekrar görüşücez umarım sonuçlar iyi çıkar. İnsanların kolayca çocuk sahibi olmalarını normal karşılardım daha önce şimdi ne kadar mucizevi oldduğunu çok iyi anlıyorum.Allah her isteyeni bebeğine kavuşturur inşallah...senağlama

tosbik hayırlısı ile doğduğunu da paylaşırsın burdan inşallah:)))) Kendinize iyi bakın:))

minicim siz azosperm değilsiniz 20 milyon sperminiz var cansız da olsa. bi takım ilaçlar ve bitkisel kürlerle macunlarla çok rahat canlanır hareketlenir onlar. ama evli olmadığınız için sanırım dondurma işlemi yapılamaz. bence 6 ay kadar ürologların tavsiye edeceği ilaç ve kürleri kullanın parametreler düzelincede hemen evlenin:))

Tosbikçim gebelik keseni bebeğinin kalp atışlarını hep bildir bize habersiz, gülümsemesiz bırakma bizi umut olmaya devam et bize..

mrb arkadaslar!ERYASU 500 EBANA 300 BLUEAVCI 100 TEFRICIYE ICIN ALLAH RAZI OLSUN.Kızlar kaan bey adetın 2.gunu gel demıstı bıze sızce tup bebege 2.gun mu baslanıyor yoksa tahlıl yapmak ıcın mı adetın 2.gunu dedı anlamadım yanı sımdı pazartesı gtcez ama baslarız sanırım dımı tup bebege?cok streslı ve heyecanlıyımmmmmmmm

evet canım tüp bebeğe başlıyacaksın hayırlısı inşallah kavuşursun bebeğine...

jklm canım sperm bulunmuşmuydu sizde dondurmuşmuydunuz hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…