Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım 4 ay önce eşim tese oldu hiçbir ilaç ve bitkisel kullanmadan hatta azo yu öğrenir öğrenmez...çıkmadı sperm..şimdi emre beydeyiz fsh 2.5 tu bizim 3 aydır klomen kullanıyoruz va şuan fsh 14 oldu...emre beyin bu duruma ne diceğini bende bilemiyorum haftaya gidicez...onun yanında 2 adet vitamin ilaç verdi argınmax ve antioksidan diye..bunlarıda 3 aydır kullanıyoruz...bizi 6 ay sonra tese yapacak tekrar ama hemen hemen 4 ayını geride bıraktık....ekim başı gibi kısmetse gün alıcaz emre beye..kür olarak havuç suyu dışında hiçbir şey uygulamıyorum çünkü eşim kullanmıyo bu konuda inatçı bende onu sımıyorum daha fazla...ama sen ne yapabiliyosan yap arkadaşım tabiki faydası olur....

ay umutsuz ben de bugün öyle bir düşündüm de 3 ay kaldı şaka maka... Yıllık iznimi tedavi döneminde kullanacağım için şirkete bildiricem de... Allah'ım biz de çığırsak şurdan hamileyiz diye allah'ım yaa!!!! Şimdi 2 ay kadar nohut suyu yapıcam sen de yap eşini ikna et saraçoğlu diyosa vardır bi bildiği teseye kadar kullanın bence belki şifa olur....

emre bey yapıyorsa bişey nedeni vardır canım onun istediği hormonları yükseltmekti zaten dur bakalım belki sperm üretimi başladı onun için yükseldi FSH bence emre beye güven sen....

tospik81 canım çok sevindim.dualarımız kabul oluyor galiba.allah kucağına sağ salim almayıda nasip etsin .umutsuz1985 canım cevabın için teşekkürler.bizim fsh 13.07 testosteron 8.8 testosteronun düşük olmasına rağmen ilaç vermedi emre bey.siz m.tese den hemen sonramı ilaça başladınız.bize m.tese henüz yeni olduğu için 3 ay sonra başlarız dedi.cevaplarsan sevinirim canım.görüşürüz...

halayın ucundan geçte olsa bende tutayım topik canım nasıl sevindim anlatamam eve gelir gelmez bu haberi almak için açtım forumu öyle bi çığlık atmışımki eşim şaştı kaldı çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artık senin duan daha çabuk kabul olur bizleri dualarında unutma sağlıcakla kal canım

hayırlı aksamlar kızlar!TOSBIK CIM gozun aydın allahım devamını da gtersn ınsaalh canım.sarısı benım bızlerın basına .kızlar cok streslıyım ve heyecanlıyım pazartesı allahın ıznıyle kaan hocada mıkrotese vetup bebek ıcın baslıyoruz.ALLAH RIZASI ICIN 4444 KEZ TEFRICIYE OKUMAK ISTIYORUM.BANA DESTEK OLMAK ISTEYEN ARKADASLARIM VAR MI?OKUMAK ISTER MISINIZ?OKUYAN DAN DA OKUMAYANDANDA ALLAH RAZI OLSUN IYIKI VARSINIZ CANLARIM SIRDASLARIM.................

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşl çok güzel sonuçlarla gelirsiniz bitanem ben kendim için tefriciye okuyorum daha bitiremedim senin için 100tane okurum bugün biliyorum 4444 içinde 100 hiç bişe değil ama akmasada damlar dedim canım rabbim kabul etsin inşl

ayy ne güzel yine iyi haberler almaya başladık.gerisi gelir inş.TOSPİK cim allah kucağında da göstersin canım.hayırlı olsun şimdiden...

iyi akşamlar kızlar uzun bir4 süre giremedim şöyle bir göz attım tosbikim hamileymiş onu gördüm canım çok sevindim allahım tamamaına erdirsin inşallah halaya bende katılıyorum inşallah buradan herkesin halayını çekcez

inşl sevgidolu gönülden bir amin diyorum dileğine jklm canım ben 100tane okudum senin için hakkınızda hayırlısı olsun

emre bey yapıyorsa bişey nedeni vardır canım onun istediği hormonları yükseltmekti zaten dur bakalım belki sperm üretimi başladı onun için yükseldi fsh bence emre beye güven sen....

arkadaşım inşallah dediğin gibidir belki üretim başlamıştır ne bileyim işte hormonlar 2.5 ken 14lere fırlayonca korkuyo insan....evet 3 ay bile kalmadı bakalım benim bildiğim sen ben birde demmi ramazan sonrası yaptırıcaz galiba başkasıda varmı bilemedim...rabbim yüzümüzü güldürsün....

arkadaşım kusura bakma akşam nete giremiyorum cvp veremedim....martta tese olduk çıkmadı pataloji raporunu aldık ve nisanda emre beye gittik yani teseden 1 ay sonra ilaca başladık yani klomene yaklaşık 3 ay olcak kullanalı ama dediğim gibi bizim fsh 2.5 tu....ve tekrar bir tese için 6 ay beklemek gerekiyo dedei bizede arkadaşım....

Sayes...arkadaşım nohut kürü nasıl yapılıyo ikna edebilirsem zaten az kaldı onu bari yapayım.....

zcu testosteron hiç de düşük değil ki normal sınırları zaten 2,5-8,5 arası benim bildiğim sizinki yüksek bile...
Sayes...arkadaşım nohut kürü nasıl yapılıyo ikna edebilirsem zaten az kaldı onu bari yapayım.....

Umutsuz1985 yarım litre kadar içme suyunu küçük bir tencerede kaynatıyosun. kaynar kaynamaz önceden hazırladığın 5-6 çorbakaşığı kadar nohutu içine döküyorsun. kısık ateşte 10dk daha kaynatıp ateşi söndürüyorsun 20dk kadar ılıklaşmasını bekleyip yarısını sabah kahvaltısı sonrası yarısını da öğle yemeğinden 15 dk önce eşine içiriyorsun eşine. ben tadına baktım o kadar kötü değil içilebilmesi gerekir. ama tabi 2 ay boyunca her gün hergün nasıl olur onu bir de eşlerimize sormalıyız kolay olmasa gerek ama naapalım. Şifamız Allah'tan olsun.

Demmi sağol arkadaşım....gerçi az zaman kaldı ne kadar faydalı olur bu saatten sonra başlamak ama....yarından itibaren yapıcam...şifa allahtan dediğin gibi...

günaydın:)) umutsuz zaten 2 ay kullanıyorsunuz hayatım. O yüzden geç kalmış sayılmazsınız sen ikna etmeye bak bence, vallahi yapacaklar bişeyler senin eşin 2. kez yatacak ameliyat masasına ona göre damardan gir bu sefer olur inişallah şansımızı yükseltelim falan de ne yapalım çocuk gibi eğliyoruz vallahi benim ki çok mu kolay içiyor sanki gel de bana sor ama eli mecbur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…