Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bizde muş a yeni geldik ama ben histereskopi düşünüyorum arkadaş ufuk ta yaptırmış memnun kalmış bir arkadaşın ablası 18 yıl dan sonra ufukta hamile kalmış ama ben yinede güvenemiyorum
evet füruze devam ediyoz kürlere eşim dün tes yaptırdı fsh 5.99 lh 13 testesteron 395 yani normal sınırlar içinde
selam kızlar nasılsınız?ben iyim ama aklıma bir şey takıldı..bugün doktor eşime hormonlarına bakalım demiş, yrn kan vercek ve teşhis azosperm demiş..ama 2. testte azda olsa çıkmıştı..birde ben elazığa yakın oturuyorum acaba elazığda tüp bebek merkezi olarak bir yer önericek arkadaş varmı??biz ank düşünüyorduk ama izin falan sorun oluyr birde 1 ay kadar sanırım işlemler sürüyormuş..bir elazığa gidelim önce diyoruz..
ya açıkcası bendegüvenemiyorum..bugün fırat ünv tüp bebek merkezin aradım, hani sperm dondurmak için..fiya söylemediler..Sizde adetin 2. veya 3.günü beraber gelin isterseniz bir ara dediler..bende inş dyip kapattım..ya bilmiyorumki ne yapsak ? sanırım sende ank düşünüyordun?olmadı beraber eylülde ank gidelim :) ama işte bende tüp bebk olursa şubat tatilini beklemek istiyorum..ben doktora yapıyorum başka ilde.geçmi kalırız acaba şubata kadar?
evet füruze devam ediyoz kürlere eşim dün tes yaptırdı fsh 5.99 lh 13 testesteron 395 yani normal sınırlar içinde
firuze eşim hemen hemen her aya hormon tetkikleri yaptırmaya çalışıyo şimdi allah var ne desem yapıyor ne versem yiyor onndan yana bir sıkıntı yok bakalım inşallah çıkışta olurda bebeğimizi kucağımıza hayırlısı ile alırz
şimdi eşim gidiyor ben onu yolcu edeyim ne olur dua edin bu sefer 0 olmasın bir tane olsun çıksın inşallah
mrb melisela
benim anlamadığım bişey var..eşinde 100.000 sperm çıkıyorsa teşhis nasıl azosperm oluyor..?
benim eşimdede toplam 5 tane sperm bulundu ama dr azo falan demedi..kafam çok karıştı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım geçen sene denedik eşime mikroteseyapıldı fakat gelişmemeiş hücreler çıktı iki kalitesiz embriyo oluştu ama olmadı o günden beride eşim tedavide
acele etmeyin ilk önce kür falan yap çünkü çıkış gerçekten oluyor bir arkadaşım keçi boynuzu ile arkadaşın bebegi oldu tabiki sebeb allahtan biz gibi de çok uzatmayın arkadaşım
siz ne kadar uzattınız? yani öğrendikten sonra, sizdede çıkış varmıydı peki?tüp bbek falan denedinizmi hiç?
teseyi nerde oldunuz canım füruze kaç sperm bulundu sizde