Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok bizde muş a yeni geldik ama ben histereskopi düşünüyorum arkadaş ufuk ta yaptırmış memnun kalmış bir arkadaşın ablası 18 yıl dan sonra ufukta hamile kalmış ama ben yinede güvenemiyorum

ya açıkcası bendegüvenemiyorum..bugün fırat ünv tüp bebek merkezin aradım, hani sperm dondurmak için..fiya söylemediler..Sizde adetin 2. veya 3.günü beraber gelin isterseniz bir ara dediler..bende inş dyip kapattım..ya bilmiyorumki ne yapsak ? sanırım sende ank düşünüyordun?olmadı beraber eylülde ank gidelim :) ama işte bende tüp bebk olursa şubat tatilini beklemek istiyorum..ben doktora yapıyorum başka ilde.geçmi kalırız acaba şubata kadar?

evet füruze devam ediyoz kürlere eşim dün tes yaptırdı fsh 5.99 lh 13 testesteron 395 yani normal sınırlar içinde

bizim bu test sonuçları geçen sene yapılmış doguda ne kadar dogru yapılıyor bilmiyorum bu gün elime geçti ondan sorayım dedim bizde kürleri nerde ise 6 aydır yapıyoruz ama eşim bir türlü ne test oluyor nede sperm tahlili ne olup bittigini bilmiyoruz yani sadece ben her gün düzenli yapmaya çalışıyorum onda hiç çaba falan yok kabullenmiş oturuyor benimde sinirlerim artık laçkalaştı laf ta söylenmiyor diger taraftan allahım çabamızı sonuçsuz koymasın başka dilegim yok inşallah

selam kızlar nasılsınız?ben iyim ama aklıma bir şey takıldı..bugün doktor eşime hormonlarına bakalım demiş, yrn kan vercek ve teşhis azosperm demiş..ama 2. testte azda olsa çıkmıştı..birde ben elazığa yakın oturuyorum acaba elazığda tüp bebek merkezi olarak bir yer önericek arkadaş varmı??biz ank düşünüyorduk ama izin falan sorun oluyr birde 1 ay kadar sanırım işlemler sürüyormuş..bir elazığa gidelim önce diyoruz..

mrb melisela
benim anlamadığım bişey var..eşinde 100.000 sperm çıkıyorsa teşhis nasıl azosperm oluyor..?
benim eşimdede toplam 5 tane sperm bulundu ama dr azo falan demedi..kafam çok karıştı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ya açıkcası bendegüvenemiyorum..bugün fırat ünv tüp bebek merkezin aradım, hani sperm dondurmak için..fiya söylemediler..Sizde adetin 2. veya 3.günü beraber gelin isterseniz bir ara dediler..bende inş dyip kapattım..ya bilmiyorumki ne yapsak ? sanırım sende ank düşünüyordun?olmadı beraber eylülde ank gidelim :) ama işte bende tüp bebk olursa şubat tatilini beklemek istiyorum..ben doktora yapıyorum başka ilde.geçmi kalırız acaba şubata kadar?

acele etmeyin ilk önce kür falan yap çünkü çıkış gerçekten oluyor bir arkadaşım keçi boynuzu ile arkadaşın bebegi oldu tabiki sebeb allahtan biz gibi de çok uzatmayın arkadaşım

firuze eşim hemen hemen her aya hormon tetkikleri yaptırmaya çalışıyo şimdi allah var ne desem yapıyor ne versem yiyor onndan yana bir sıkıntı yok bakalım inşallah çıkışta olurda bebeğimizi kucağımıza hayırlısı ile alırz

firuze eşim hemen hemen her aya hormon tetkikleri yaptırmaya çalışıyo şimdi allah var ne desem yapıyor ne versem yiyor onndan yana bir sıkıntı yok bakalım inşallah çıkışta olurda bebeğimizi kucağımıza hayırlısı ile alırz

sizin hiç çıkış yokmu siz daha öncesinde tüp bebek denediniz mi aca ba hatırlayamadım

firuze normal değer sınırlarınan bak o zaman anlarsın değeriniz altındamı üstündeminormal olması gereken sınır ne yazıyor

canım geçen sene denedik eşime mikroteseyapıldı fakat gelişmemeiş hücreler çıktı iki kalitesiz embriyo oluştu ama olmadı o günden beride eşim tedavide

mrb melisela
benim anlamadığım bişey var..eşinde 100.000 sperm çıkıyorsa teşhis nasıl azosperm oluyor..?
benim eşimdede toplam 5 tane sperm bulundu ama dr azo falan demedi..kafam çok karıştı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

güzelim valla bende anlamadım..kağıtta öyle yazıyor.hatta burdaki arkadaşlarnda yazısını okumuştum, hiç olmamakla, az olmak farklı şeyler falan diye..ya doğuda pek tedavi imkanın olmuyor açıkcası..kendileri bile ne olduğunu bilmiyor belkide..o yüzden güvenemiyosun..ama ilkinde hiç yoktu sperm, 2.testte o sayı çıktı..o yüzdn dedik dondurtalım..bazı arkadaşlar demiş belki bidaha çıkmaz falan diye..ama burdada o imkan yok, ii hastane yok malesef..kader dicez artık..

canım geçen sene denedik eşime mikroteseyapıldı fakat gelişmemeiş hücreler çıktı iki kalitesiz embriyo oluştu ama olmadı o günden beride eşim tedavide

bizde 2006 yılında tese ile oldu ben hamile kaldım ama emriyolar kalitesiz oldugundan canlammamış ondan sonra hala beklemedeyiz ama nerde ise 6 aydı keçi boynuzu kürü çakşır nohut kürü incir nevarsa veriyorum

acele etmeyin ilk önce kür falan yap çünkü çıkış gerçekten oluyor bir arkadaşım keçi boynuzu ile arkadaşın bebegi oldu tabiki sebeb allahtan biz gibi de çok uzatmayın arkadaşım

siz ne kadar uzattınız? yani öğrendikten sonra, sizdede çıkış varmıydı peki?tüp bbek falan denedinizmi hiç?

sevgidolu canım ben adet tarihimi bekliyorum
13 gibi allahın izniyle başlıyorum.ulun bey doktorum
sanırım 14 gün falan sürecek yumurta toplama günü ve ogünde mikro tese olacak eşim emre bey doktoru
bakalım heyecan dorukta tabi
ne olacak off çokk heyecanlıyım
gelişmeleri yazıcam mutlaka
çok öpüyorummmm
sen nasılsın?

arkadaşlar maya hastanesi hakkında bilginiz varmı birde ben çide üyesiyim onun için umut hastanesinde agustos ayında üyelere ilaç dahil 3500 tl imiş umuta nasıl iyi bir hastanemi gerçekten

teseyi nerde oldunuz canım füruze kaç sperm bulundu sizde

biz ilkini anatolyada bülent tıraş ta olduk 4 canlı sperm bulduk dediler hepsini koydular 3 tutmuştu o zaman ama nasip degilmiş olmadı inşallah rabbim bunda bizi boş çevirmez birde arkadaşlar kendinizi hiç sıkmayı üzülmeyin ben çok bunalmıştım üzülmüştüm her halde ondanda olmamış olur çok moralli oun hep olacakmış gözüyle bakın bence benim tecrübelerim bu arkadaşlar birde alaha sıgınalım inşallah bizleri sebebsiz bırakmasın

Back
X