Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaptık 2006 yılında tese oldu 3 tane tuttu fakat emriyo kalitesiz oldugundan canlanmadı kürtajla alındı

hayırlısı olsun canım..rabbim inş kısa sürede bize nasip eder..Allah 80 yaşında ve karısı kısır olan Zekeriyya a. s ve hz meryeme ise spermsiz evlat bahşediyorsa elbet bir gün bizede nasip eder..yeterki ümidimizi kesmeyip bolca isteyelim..

sevgidolu canım ben adet tarihimi bekliyorum
13 gibi allahın izniyle başlıyorum.ulun bey doktorum
sanırım 14 gün falan sürecek yumurta toplama günü ve ogünde mikro tese olacak eşim emre bey doktoru
bakalım heyecan dorukta tabi
ne olacak off çokk heyecanlıyım
gelişmeleri yazıcam mutlaka
çok öpüyorummmm
sen nasılsın?

canım inşallah güzel sonuç alırsınız biz bekliyoz hala işte eşim bugece anlkaraya gidyo kaan hocaya kontrole inşallah iyi sonuçla gelir bizde kışa doğru dülşünüyoz kısmet sizn ikincimiydi canım unuttumda

hayırlısı olsun canım..rabbim inş kısa sürede bize nasip eder..Allah 80 yaşında ve karısı kısır olan Zekeriyya a. s ve hz meryeme ise spermsiz evlat bahşediyorsa elbet bir gün bizede nasip eder..yeterki ümidimizi kesmeyip bolca isteyelim..

inşalah rabbim onların yüzü suyu hürmetine rabbim bizlere de hayırlı eevlat versin inşallah aminn

kızlar biliyomuısunuz ilk defa eşim bensiz ankaraya gidyo kontrole biz hep beraber gidiyoduk biraz zoruma gitti ağlamak geldiiçimden zor tuttum kendimi inşallah benim olmaayışım ona uğur getirirde bu sefer sperm çıkar allahım inşallah bu güzel mucizeyi bizede gösterir

kızlar biliyomuısunuz ilk defa eşim bensiz ankaraya gidyo kontrole biz hep beraber gidiyoduk biraz zoruma gitti ağlamak geldiiçimden zor tuttum kendimi inşallah benim olmaayışım ona uğur getirirde bu sefer sperm çıkar allahım inşallah bu güzel mucizeyi bizede gösterir

inş canım benim..Allah'ım yar ve yardımcısı olsun..İnş güzel haberlerle gelir ve sende bizlerle paylaşırsın..Rabbim sizede bir mucize versin inşAllah..

iyi geceler arkadaşlar rabbim hepinize en kısa zamanda bebeklerinizi kucaklarınızı almayı nasipeder inşallah allaha emanet olun

iyi geceler kızlar ben daha 1 hafta önce 2, tüp bebek tedavimi gördüm ve negatif bir sonuç aldım eşim azosperm ama mikro tese ve tese yöntemleriyle sperm bulundu şuan ne hissettiğimi bilmiyorum sadece tedaviden dolayı 4 kilo aldım olmayınca tabi buna taktım yada kendimi böyle oyalıyorum doktorumdan çok memnunum ve şuan ona giden arkadaşlar var okuduğum kadarıyla ben tekrar ona gidicem allah nasip ederse ama uzun bi süre tedaviye gitmeyi düşünmüyorum 4 yıl belki çok gibi görünücek şimdi ama şuan 26 yaşındayım 30 yaşında denemek istiyorum çünkü benim bi sorunum yok yumurta kalitem düşmezmiş etkilemezmiş okadar birde kendimi toparlamam lazım 2 defa üst üste başarısızlık okadar inanmıştım ki bu sefer ağlamak istiyorum ağlıyamıyorum neden diyorum allahım sana isyan etmiyorum diyorum belki kısmet belki zamanı şimdi değil belki daha yaşamam görmem gerekenler var bilmiyorum

ohhh ne kadr çok kaynatmışmısın bu akşam kızlar...SEVGİDOLU inşallah iyi haberlerle döner canım eşin.BELGİNcim bizim içinde zor eşlerimiz içinde çok zor bi durum.ama birbirimize destek olup yaşamaya devam edicez.elimizden geleni yapıyoruz.allahım nasip ederse olur olmazsa da kabullenmekten başka çaremiz yok.bu sorunu bu kadr büyüten birazda kimseyle paylaşamamak .tedavimiz bittiğinde olurda kötü bi sonuç çıkarsa soranlara olmadığını sylemeyi düşünüyorum ben.zaten bir iki kişiye sylesem herkes duyr.en azından kimse sormaz ondan sonra.üzerimdeki yük biraz daha haifler gibi geliyo bana.inşallah rabbim sağlıklı bi evlat verir de kucağımızı boş, boynumuzu bükük bırakmaz...bu çektiklerimizi unuttururr inş.

iyi geceler kızlar ben daha 1 hafta önce 2, tüp bebek tedavimi gördüm ve negatif bir sonuç aldım eşim azosperm ama mikro tese ve tese yöntemleriyle sperm bulundu şuan ne hissettiğimi bilmiyorum sadece tedaviden dolayı 4 kilo aldım olmayınca tabi buna taktım yada kendimi böyle oyalıyorum doktorumdan çok memnunum ve şuan ona giden arkadaşlar var okuduğum kadarıyla ben tekrar ona gidicem allah nasip ederse ama uzun bi süre tedaviye gitmeyi düşünmüyorum 4 yıl belki çok gibi görünücek şimdi ama şuan 26 yaşındayım 30 yaşında denemek istiyorum çünkü benim bi sorunum yok yumurta kalitem düşmezmiş etkilemezmiş okadar birde kendimi toparlamam lazım 2 defa üst üste başarısızlık okadar inanmıştım ki bu sefer ağlamak istiyorum ağlıyamıyorum neden diyorum allahım sana isyan etmiyorum diyorum belki kısmet belki zamanı şimdi değil belki daha yaşamam görmem gerekenler var bilmiyorum

canım beim hayırlısı olsun..dediğin gibi genciz daha..bende 26 yaşındayım..2.5 yıllık evliyiz..

melek23 mrb.öncelikle geçmiş olsun.ne denir bilmiyorum bu durumda.psikolojik olarak çok yıpratıcı bi süreç.sen çoğumuza göre bebeğine daha çok yaklaşmışsın.malesef mutlu son olmamış ama hala şansın var.bunu bilmek bile seni mutlu etmeli bence.ama bencede acele etme kendini toparla biraz.sperm varsa istediğin zamn denersin.kafanın rahat olması çok önmli biliyosun.psikoloji tahmin ettiğimizden daha etkili hamilelikte.o yüzden rahatla biraz, inancını kaybetme ve zor da olsa gülümsemeye çalış:))))

tedavim zor geçti yumurta olmadı anlamında değil 15 yumurtam oldu ama çok zorlandım ağrım kasılmalarım şişliğim ilkinde böyle olmamıştım gittikçe zorlaşıyor mu ne gülüyorum :)) zor değil unutuyorsun bian kimse hatırlatmaz ise kimse sormazsa evet psikilojik baskı aileler üzülmesin eşim üzülmesin beni en çok kıran o zaten eşimi baba yapamamak neden kendimi suçluyorsam onuda bilmiyorum doktorum ulunbey hiç bi sorun olmadığını söylediği herşey nasip işi birazda tedaviden sonra benim gibi kilo alan varmı acaba birde ben şuan adet olmama rağmen rahatsız oluyorum karnımın içleri göbeğim ağrıyor açıyor anlamadım tabiki şuan daha yeni herşey bianda silinmez ama ben niye böyle oldum anlamıyorum kendimi anlıyamıyorum gidip kafamı dinlemek istiyorum kimse olmuycak kimseyi düşünmek zorunda olmuycam acaba eşim ne yapıyor üzülüyormu sıkılıyor mu diye düşünmüycem ama olmuyor işte sonucu aldıktan sonra eşimin yanına geldim bana öyle bi sarıldıki sanki benim sorunum var ve beni teselli etmeye çalışıyor nasıl bi hayat bu nasıl sınanıyoruz böyle

ceylinssu çıkmışsın bu arad eşim geçen sene haziranda mikrotese oldu belkide tese bilmiyorum çünkü eşimi lokal anestezi ile ameliyat ettiler ve eşim ameliyattan sonra iki hafta yürüyemediçok zor geçmişti inşallah bu sefer ameliyata hiç gerek kalmaz

inşallah caım amelyata gerek kalmadan sperm çıkışınız olur biz daha çok başındayız bizde 3 yıllık evliyiz bende hipertroid vardı biz daha önce doktora gittik fakat doktorumbana bu durum da hamile kalamazsın dedi
olmuyodu biz de hp troide bağlıyoduk olmama sebebini akat geçen aralık ayında troid ameliyatı geçirdim ve troiler normal döndü dedik çocuk olsun artık 3 ay denedik olmadı bir daha gittik bu efer eşimin azo olduğunu öğrendik ve şok olduk

şimdi eşim gidiyor ben onu yolcu edeyim ne olur dua edin bu sefer 0 olmasın bir tane olsun çıksın inşallah
amin canım inşallah bu sefer yüzün güler.
bizde 2006 yılında tese ile oldu ben hamile kaldım ama emriyolar kalitesiz oldugundan canlammamış ondan sonra hala beklemedeyiz ama nerde ise 6 aydı keçi boynuzu kürü çakşır nohut kürü incir nevarsa veriyorum
canım bu bile bi başarı inşallah bebeğine kavuşacağın günde gelecek..
sevgidolu canım ben adet tarihimi bekliyorum
13 gibi allahın izniyle başlıyorum.ulun bey doktorum
sanırım 14 gün falan sürecek yumurta toplama günü ve ogünde mikro tese olacak eşim emre bey doktoru
bakalım heyecan dorukta tabi
ne olacak off çokk heyecanlıyım
gelişmeleri yazıcam mutlaka
çok öpüyorummmm
sen nasılsın?
allah yardımcın olsun arkadaşım.
ohhh ne kadr çok kaynatmışmısın bu akşam kızlar...SEVGİDOLU inşallah iyi haberlerle döner canım eşin.BELGİNcim bizim içinde zor eşlerimiz içinde çok zor bi durum.ama birbirimize destek olup yaşamaya devam edicez.elimizden geleni yapıyoruz.allahım nasip ederse olur olmazsa da kabullenmekten başka çaremiz yok.bu sorunu bu kadr büyüten birazda kimseyle paylaşamamak .tedavimiz bittiğinde olurda kötü bi sonuç çıkarsa soranlara olmadığını sylemeyi düşünüyorum ben.zaten bir iki kişiye sylesem herkes duyr.en azından kimse sormaz ondan sonra.üzerimdeki yük biraz daha haifler gibi geliyo bana.inşallah rabbim sağlıklı bi evlat verir de kucağımızı boş, boynumuzu bükük bırakmaz...bu çektiklerimizi unuttururr inş.
evet canım çok zor yaşadığımız ama eldende gelen bişey yok allahım anne ve baba olmayı nasip ettiyse bizlere zaten birgün gerçekleşecektir ama yok olmayacaksa zaten olmayacaktır herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.

geçmiş olsun canım haklısın çok zor bir durum negatifi yaşamak inşallah bu son olur bir sonraki denemende kavuşursun meleğine...

inşallah caım amelyata gerek kalmadan sperm çıkışınız olur biz daha çok başındayız bizde 3 yıllık evliyiz bende hipertroid vardı biz daha önce doktora gittik fakat doktorumbana bu durum da hamile kalamazsın dedi
olmuyodu biz de hp troide bağlıyoduk olmama sebebini akat geçen aralık ayında troid ameliyatı geçirdim ve troiler normal döndü dedik çocuk olsun artık 3 ay denedik olmadı bir daha gittik bu efer eşimin azo olduğunu öğrendik ve şok olduk

geçmiş olsun arkadaşım peki şimdi neler yapıyorsunuz..

sevgi dolu....arkadaşım heralde eşin şimdi ankarada dokrorda..allah yardımcısı olsun inşallah bol bol spermlerle döner :)hepimizede umut olur....

Back
X