Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde cumartesi emre beydeyiz bi tahlil daha yapıcaz korkuyorum kızlar 1 güncük kaldı annem az önce eyüp sultana gitti dua etmeye sizlerde dua edin ne olur...

Belgin sabret arkadaşım sabrın sonu selamettir ben inanıyorum ki seninde olucak bebeğin 8 yıl dayanmışsın biraz daha sabret.Eşin için de çok üzüldüm ama elden ne gelir ki :ecrin_bebek:

günaydın kızlar...sevgidolu arkadaşımızın eşi bu gün dr. gidecekti.hayırlı haberlerle döner inşallah.adak cım sizinde inşallah c.tesi günü iyi sonuçlar olur.ve diğer arkadaşlar ilaça başlıyanlar, başlıyçak olanlar,kürlerle devam edenler .inşallah rabbim,uğraşlarımızdan bir sebeb verir.kuçaklarımız bebeklerle dolar.AMİN....:ecrin_bebek:

günaydın kızlar geçmişi okumadım inşallah herkez iyidir
kızlar canım acıyor yapacak hiçmi bişey yok belki beni kınarsınız belki yadırgarsınız bilemiyorum ama bir umut ya olursa ya bişeyler çıkarsa diye birazda annemin derstegiyle bir hocayla az önce konuştum bende ummü sıbyan varmış sperm çıksada bebegin olmaz dedi sonra eşimin durumunun agır oldugunu ve yapacak bişey olmadıgını bizde bebegin gözükmediğini kadere inan insanlar oldugumuzu söyledi birde acıyarak 1 tane bile hiçdeğilse olsaydı dedi sonrada yapacak bişey yok kader bu dedi kimine verir kimine vermez dedi eger drlar kesin çıkar derise dedi bende bunu hiçbir dr söylemiyor diyince ozaman bunu para için yapıyorlar dedi eger dedi bir daha denemeye karar verirseniz size bir dua vericem 21 gün okuncak dedi ama altını çize çize eger drlar olur derse gel yoksa buşuna ugraşmış olursun dedi çok canım sıkıldı adam sizde bebek gözükmüyor dedi Allahım acaba günahamı girdim kızlar şimdi ben ne yapayım dualarımda mı yetmiyor Rabbim ne olur yardım et bana

slm kızlar bayadır yazmıyorum topiğe........yazasım gelmiyor açıkçası herkes tedaviden bahsediyor bizde şimdilik tedaviye askıya aldığımız için boşuna yazıpta sayfaları meşgul etmeyeyim diyorum.......
diğer yazdığım topikte belginin yazısını okudum canım senin için çok üzüldüm şimdi sen eşinimi teselli edecen yoksa kendi yüreğinin ateşinimi söndürmeyemi çalışacaksın çok zor bir durum ...........allah bu dert yüzünden sanada eşinede dayanma gücü ve sabır versin şu mübarek üç aylar yüzü suyu hürmetine size hayırlı evlat nasip etsin inşallah tabi buradaki bütün arkadaşlarımada.......

zamancın seni hiçbir zaman kınamam canım kınayamamda zaten insan çaresiz kalınca herşeyi yapabilecek duruma geliyor......tamam hocalara gitmek günaha ama dünya zaten dua üstüne kurulmuş değilmi her zaman denmezmi birşey birşeye sebeb olur diye sende bir umut başvurdun bu yola rabbim inşallah günah yazmaz sana .......sana sabır et bol bol dua et dicem ama boş sen zaten fazlasıyla yapıyorsun inan ben senin kadar ne dua ediyorum nede çabalıyorum herşeyi kaderimin akışına bırakmışım olursa olur olmazsa olmaz .....heeee eğerki hiçmi için acımıyormu dersen acıyor ama eskisi gibi fazla yakmıyo biran gelip geçiyo eşime diyorum kalbimi çıkartsan kesin dışı beton tutmaya başlamıştır çünkü öyle hissetmeye başladım.....eşim yılbaşından sonra tekrar tedaviye başlayalım dedi ben kabul etmedim ev aldık onun borcunu ödüyoruz biraz daha bekleyelim dedim birde para yüzünden sıkıntı çekmek istemiyorum ......ben boştan boşa kalbim taşa kesiyor demiyorum bakıyorum herkes bir evladı olsun diye elindekini avucundakini satıyor bense sıkıntı çekmek istemiyorum ne hikmetse ........allahımdan hep eyyüb sultan sabrı isterken isterken her halde sonunda geldi bana bu sabır ümitsiz değilim elbet birgün olacak gözüylede bakıyorum ama hırslı değilim malum 10 yıla gireceğiz zaman herşeyin ilacı derler ya buda onun gibi bişey........

rabbim bu yolda emek harcayan bütün kullarının gönlündeki muradını nasip eder inşallahhhh hepimizede eyyüb sultan sabrı verir onun gibi mükaafatlandırır inşallahhhhhh

Melisela imkan yok deme arkadaşım bir haftasonu gidin ankaraya dondurtun çok pişman olabilirsiniz sonra Allah göstermesin.
sedasem kız sessiz sedasız en hızlı sen gittin valla çoğu arkadaşımız ramazan sonrasını bekliyor.
zamancım, ne olur yıpratma kendini böyle imtihan dünyası ölüm kabulleniliyor bu dünyada evlatsızlık da kabullenilir. Çıkmamış candan rabbimin mucizelerinden ümit kesmeden yaşamaya huzurla devam edin. belkide bu işin üstüne düşmeyi tamaman unuttuğunuzda verir size güzel Allah'ım. 13-15 sene çocuğu olmayıp hiç beklenmedik bir anda olan çok insan duydum, sen de duymuşsundur.

rabbim bu yolda emek harcayan bütün kullarının gönlündeki muradını nasip eder inşallahhhh hepimizede eyyüb sultan sabrı verir onun gibi mükaafatlandırır inşallahhhhhh[/QUOTE]
Amin Harzem İnşallah

AH ZAMANCIM....seni neden kınayalım arkadaşım insan çaresiz kalınca bir umut diye yılana sarılır...rabbim seni bebeksiz bırakmayacak inanıyorumki sabrını mükafatlandıracak...bebeğin olmaz sözünede sakın takılma gaybı allahtan başkası ne olursa olsun bilemez....

canım kimsenin bu durumda kınayacak hali yok derdimiz okadar büyükki herşeyden derman arıyoruz allahım kurtarsın bizleri derdimize derman versin..

harzem nerdesin bacım kaçgündür meraktayım dün bi ara ugradın bağırdım duymadın.evet canım bu ara kendimi unuttum eşimle uğraşıyorum eskiden böyle değildi şimdi o da kaldıramıyor artık allahım hepimize sabir versin derman versin...

mrb kızlar herkese slm lar..tatilden yenı döndük ve uzun zamandır bloga gırmedım ..malum bızımde tedavı sürecimiz arada olunca..yanı kaan beye gıtmıstık..ilk tesede birsey bulamayınca...oda hormon tedavısı felan dedı..ama benım umudum sıfıra yakın hatta yok gibi..hıcte duymadım burada sıfır spermle hormon tedavısı görüpte bebege kavusan..ışın kötüsü dayanmaktan dayanmaya calısmanktan kendımce bahaneler uydurup sabır dılemekten de yoruluyorum..rabbım affetsın ama..ınsanların yıllarca bekleyıpte olmadıgını bılmek ama dıger taraftanta bazı ınsanların bosu bosuna bu kadar umutlu olması benı bazen cok sıkıyor..cunku umutla beklemek daha yıkıcı...olmadıgını yada olmayacagını bılmek bence daha az uzucu diye üşünüyorum..tabı bunlar benım düşüncelerım kımseye bırsey demem..

belgincim ne olur bence sen de eşine karsı kendını dirayetlı gostermek yerıne tamamen bırazda olsa paylaş yoksa sen daha kötü olacak ve içinde bırıktıreceksın...

harzem 10 yıl gercekten dıle kolay ben senı dırayetınden dolayı takdır edıyorum canım..

zaman , zcu..demmi..suanda ismini hatırlayamadıgım bırcok ark slmlar...

hoşgeldin canım inşallah biraz olsun kafan rahatlamıştır.canım napıyım onu üzgün görünce hasta olmasından korkuyorum bende karşısında öyle davranmasam daha kötü olur diye düşünüyorum inşallah en kısa zamanda bu acılarımız diner hepimizin...

arkadaşım kalbimiz katılaşıyor kesinlikle....mesela bu azoyu ilk öğrendiğimki psikolojimle şu anki arasında dağlar kadar fark var o zaman yedim bitirdim kendimi çaresiz etrafa sardım...şimdi kabullendim belki zamanla daha iyi olurum evet çocuk özlemi asla dinmiyor ama bence biz katılaşıyoruz..

HARZEM 10 yılı doldurmuşsunuz Allah sabır versin. Düşüncelerin çok doğru olmayınca olmuyor biryerden sonra bırakmak lazım biz şu an ümitliyiz arkadaşlarla ama tedavi nasıl geçicek bilmiyoruz tabi Allah şifa versin herkesin eşine .....

belgincim allah yardımcın olsun canım. zor bir süreç ama inşallah mükafatı güzel olacak. bazı insanlar çok duyarsız ve acımasız. belkide başlarına böyle birşey gelmediği için anlayamıyorlar. sürekli bitmek bilmeyen sorular, hala bebek yokmu demeler, sizden sonra evlenenlerin boyunca çocuğu var diyenler....... saymakla bitmez bunlar. insanın sabrı tükeniyor. sokakta tanıdık görmekten çekinir olmuştum ben. yaşadığım apartmana gizli gizli girerdim, aman biriyle karşılaşmayayım........ iş arkadaşlarımla köşe kapmaca oynardım adeta...... aman konu açılmasın....... hep aynı hep aynı. komşularla kazara karşılaşsam aayy felanda hamileymiş duydunmu...... allahım sabır versin. allahım sen yardım et. allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat ver. allahım kimsenin çabasını boşa çıkarma

amin arkadaşım bizde aynıyız hiç kimseyi görmek istemiyorum sormasınlar acımı hatırlatmasınlar diye...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…