Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canım hayırlı olsun RABBİM inş. tamamına erdirir;sen belki beni tanımaya bilirsin benim eşimde azoydu bizde tesede sıfırı gördük ;biz KAAN hocanın hastasıyız şükür onun tedavisi ile 4 ayda sonuca ulaştık 600.000 tane sperm normal yoldan çıktı VE BEN MELEK OĞLUMU kucağıma aldım (DARISI HEPİNİZE OLSUN İNŞ:) bizde ist özel bir hastanede azo olduğumuz öğrendimizde tese olduk aynen sana söylenen şeyleri duyduk sperm çıkışı olunca o hastaneye eşim tekrar gitti ve kimseyle umutsu konuşmayın bakın benim durumuma dedi ne deseler beğenirsiniz;o spermler sizin olduğuna eminmisiniz????
EVET EMİNİM AMCASININ BABASININ KOPYASI BİR OĞLUMM varrr:emir_bebek:
o yüzden moral bozmak yok inş. sabır ve dua inş..
larem canım bize umut oldun.Allah çoçuğunu sana bağışlasın analı babalı büyütsün.eşinin azo sebebi neydi,hormonları nasıldı ve nasıl bir tedavi uyguladı dr. bey....çok soru sordum ama bizim için çok önemli .buradaki diğer arkadaşlarında merak edeceğini sanıyorum.umut işte.:emir_bebek:

selam canım hayırlı olsun RABBİM inş. tamamına erdirir;sen belki beni tanımaya bilirsin benim eşimde azoydu bizde tesede sıfırı gördük ;biz KAAN hocanın hastasıyız şükür onun tedavisi ile 4 ayda sonuca ulaştık 600.000 tane sperm normal yoldan çıktı VE BEN MELEK OĞLUMU kucağıma aldım (DARISI HEPİNİZE OLSUN İNŞ:) bizde ist özel bir hastanede azo olduğumuz öğrendimizde tese olduk aynen sana söylenen şeyleri duyduk sperm çıkışı olunca o hastaneye eşim tekrar gitti ve kimseyle umutsu konuşmayın bakın benim durumuma dedi ne deseler beğenirsiniz;o spermler sizin olduğuna eminmisiniz????

canım sana bağışlasın meleğini..çok sevindim adına..inş rabbim bizede nasip eder..peki bir şey sormak istiyorum..ne tür ilaçlar kullandınız? kür falan? bizde kaan hoca ile irtibata geçtik ve o eşime klomen ve pharmaton diye bir ilaç önerdi..bizde inş çarş başlıcaz..birde senin tüp bebekle oldu dimi??Valla bunları duydukça çok seviniyorum ve ümidimi kaybetmiyorum..çok saol paylaştığın için..

çok sevindim larem allahım hayırlı ömürlü yapsın inşallah bizlerde hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza aldıgımız günleri görürüz inşallah

arkadaşlar bugün ben ibrahim saraçoglu ile görüştüm eşiminin sperm tahliline göre eşimde canlı çıkışı çok azmış ve bana dediki sogan kürünü bu ayda yap ve bana 4 ay süre verin dedi ve bize kür gönderecekmiş bu kürler 4 ay sürecekmiş normal yolla bebek olma şansınız dedi yüzde elli inşallah hayırlısıyla gönderecekleri şifa olur ve hastaneye gitmeden rabbim güzel haber almayı nasip eder arkadaşlar sizlerde arasanızı belkide o bizim bebegimizin olmasına sebeb olacaktır inşallah

kızlar ben duaya çok inanıyorum eşimde sperm çıkışı olmadan 3 ay önce falan 90 yaşındaki ananem hastalandı ve hastanede yattı ben kaldım yanında ;eve geldi ben vardım yanında iğnesi tuvaleti banyosu hep ben ilgilendim gelen gidennnn o kadar çok dua etti ki 2 ay sonra mutlu son o yüzden elinizden geldiği kadar dua edelim dua alalım inş...

laremm nasılsın arkadaşım bizleri hiç unutmuyorsun sadık dostum benim. yaa en son minik oğlun ameliyat felan olacaktı sonrasını kaçırdım belkide konuştuk tekrardan bilemiyorum şimdi nasılsınız canım..

iyi akşamlar canım nasılsın iyimisin..

iyiyim çok şükür bugün ben ibrahim saraç olgu ile görüştüm yazmıştım normal yolla bebeginiz olur dedi yüzde elli normal yolla olur dedi dört ay küre devam edin dedi siz hiç aradınızmı ibrahim saraçoğlunu acaba

iyiyim çok şükür bugün ben ibrahim saraç olgu ile görüştüm yazmıştım normal yolla bebeginiz olur dedi yüzde elli normal yolla olur dedi dört ay küre devam edin dedi siz hiç aradınızmı ibrahim saraçoğlunu acaba

yok canım hiç aramadık eşin hiç tese oldumu çıkış varmı sızde peki ne dedi ibrahim bey

yok canım hiç aramadık eşin hiç tese oldumu çıkış varmı sızde peki ne dedi ibrahim bey

biz bir kere tevavi olduk üç tane tuttu fakat canlanmadı ve alındı bir kere tese oldu şimdi ibrahim saraçollunun gönderdikleri kullanacagız daha sonra normal yolla olmazsa tekrar tedavi olacagım sizde hiç çıkış yokmu acaba

biz bir kere tevavi olduk üç tane tuttu fakat canlanmadı ve alındı bir kere tese oldu şimdi ibrahim saraçollunun gönderdikleri kullanacagız daha sonra normal yolla olmazsa tekrar tedavi olacagım sizde hiç çıkış yokmu acaba

eşinde tese yoluyla bulanan spermlemi tüp bebek denemiştiniz şimdi kendiliğinden mi çıkış oldu nerede tese olmuştu eşin

firuze selam canım..bir şey sorcam, soğan kürün kendine yapıyorsun dimi??bende bugün ufuk tıpı aradım..ekim sonuna kadar tüp bebekte herşey ahil 3750 dediler..ekimden sonra ilalar hariç 4500-5500 arasın olackmış..sanırım biz orada başlyacağız..

eşinde tese yoluyla bulanan spermlemi tüp bebek denemiştiniz şimdi kendiliğinden mi çıkış oldu nerede tese olmuştu eşin

biz 2006 yılında tedavi olmuştuk anatolyada şimdi ise sadece kürler ballı karışım yedigine içtigine her şeyi yapıyoruz ilaç kullanmıyor dedigim gibi ilk ögrendigimizde hiç çıkış yoktu şimdi var ama oda canlı degil morfoljisi iyi degil ama enazından tedai öncesi biraz düzelme olursa diye ona ugraşıyoruz inşallah güzel sonuç alırız

firuze selam canım..bir şey sorcam, soğan kürün kendine yapıyorsun dimi??bende bugün ufuk tıpı aradım..ekim sonuna kadar tüp bebekte herşey ahil 3750 dediler..ekimden sonra ilalar hariç 4500-5500 arasın olackmış..sanırım biz orada başlyacağız..

iyi akşamlar melisela evet önceki ay kendime yaptım ibrahim saraçoglu tekrar bu ay yine yap dedi daha sonra her handi bir şey yapma dedi bakalım rabbim inşallah bundan bizi boş çevirmesin inşallah siz ne yaptınız kürlere başladınmı acaba

firuzecim diğer topikte okudum yazdığını canım onları sormadım..ama dur yarın arayım birde onları sorayım..ben sitelerinde mikrotese yazısını görmüştüm sanki..ya bizdede 2. testte 0.1 milyon sperm çıktı ama canlımı, diğer özellikleri nasıldır bilmiyoruz çünkü diğer özelliklere ait hiç bir bilgi yoktu..şimdi korktum, ya canlı değilse???

biz 2006 yılında tedavi olmuştuk anatolyada şimdi ise sadece kürler ballı karışım yedigine içtigine her şeyi yapıyoruz ilaç kullanmıyor dedigim gibi ilk ögrendigimizde hiç çıkış yoktu şimdi var ama oda canlı degil morfoljisi iyi degil ama enazından tedai öncesi biraz düzelme olursa diye ona ugraşıyoruz inşallah güzel sonuç alırız

ne güzel canım allahım daha iyi günler nasip etsin bide 2007 de tese olmuştuk ankara gürgan clinicte bizdede gelişmemiş hücreler bulunmuştu emriyo oldu fakat gebelik olmadı bir çok kür ve ilaç kullandık fakat çıkış olmadı 2.teseyi ekimde düşünüyoruz..eşin çakşır keçiboynuzu felan dışında daha farklı bişeyler kullanmışmıydı canım yoksa allahın bir mucizesimi kusura bakma çok sordum ama merak ediyorum keşke bizdede çıkış olsa.

canım ben kendime daha birşey yapmadım..işte rahim filmi çekilecekti, onun ilacını falan aldım amaeşimin bu durumu ortaya çıkınca benim kaldı..bende ramazandan sonra rahim filmini çektireyim diyorum, birde eşimin durumu için biraz zaman geçsin diye bekliyoruz..kürlerle falan artış olursa inş..bende eşime harnup pekmezi, bal falan yediriyom..şimdide keçiboynuzu ve nohut kürüne başlıcam..ayrıca kaan hocada yarım klomenle, pharmaton diye bir ilaç kullanmaya başlasın demiş..onlara başlıcak, 1 ay sonra tekrar sperm testi yapacak..keşke doğal yolda olsa ama..

canım ben kendime daha birşey yapmadım..işte rahim filmi çekilecekti, onun ilacını falan aldım amaeşimin bu durumu ortaya çıkınca benim kaldı..bende ramazandan sonra rahim filmini çektireyim diyorum, birde eşimin durumu için biraz zaman geçsin diye bekliyoruz..kürlerle falan artış olursa inş..bende eşime harnup pekmezi, bal falan yediriyom..şimdide keçiboynuzu ve nohut kürüne başlıcam..ayrıca kaan hocada yarım klomenle, pharmaton diye bir ilaç kullanmaya başlasın demiş..onlara başlıcak, 1 ay sonra tekrar sperm testi yapacak..keşke doğal yolda olsa ama..

allah büyük canım inşallah doğal yollada olur benim eşimde pharmaton kullanmıştı vitamin zaten

allah büyük canım inşallah doğal yollada olur benim eşimde pharmaton kullanmıştı vitamin zaten

valla belgincim..Rabbimden istiyoruz, onun rahmeti geniştir..işte ilki sıfırdı, hiçbirşey yoktu..sonra 2.testte 01.mlyon çıktı..ama içeriği nasıldır bilmiyorum..İnş dahada iyi olur hepimizn eşleri ve bize güsel bebişlernasip eder rabbim..3.testten önce işte biraz beslenmesine dikkat etmeye çalışıyorum ama Allah'tan işte..Derdi veren O, dermanınıda verir inş kısa zamanda..peki sizde pharmaton etkili oldu mu acaba?

Back
X