Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bişey değişmedi bizde aöma umudum içerideki gelişmemiş spermler gelişmiştir.
inşallah canım inşallah neyse şimdi çıkıyorum sonra yine gelirim...
ne güzel canım allahım daha iyi günler nasip etsin bide 2007 de tese olmuştuk ankara gürgan clinicte bizdede gelişmemiş hücreler bulunmuştu emriyo oldu fakat gebelik olmadı bir çok kür ve ilaç kullandık fakat çıkış olmadı 2.teseyi ekimde düşünüyoruz..eşin çakşır keçiboynuzu felan dışında daha farklı bişeyler kullanmışmıydı canım yoksa allahın bir mucizesimi kusura bakma çok sordum ama merak ediyorum keşke bizdede çıkış olsa.
belgin ben nerde ise 3 aydır sabahları bal polen arısütü tarçın birde medineden teyzemin kızı bir tohum getirdi onları karıştırdım sabah bir tatlı kaşıgı zeytinyagında beklemiş incir taze meyve sebze et bol kimyonlu ve kekikli yemekler birde harnuplu ballı içersinde tarçın fıstık ceviz hindistan cevizi çörekotu karıştırdım muzla beraber incirle veriyorum sabah akşam çakşır keçi boynuzu kürü kuşburnu reçeli bol bal kuru yemiş bunlar rabbim inşallah geri çevirmez :Saruboceq:
Kizlarrr inanamiyorummm adetim 1hafta gecikmişti
bugün şimdi isten yeni geldim ve gebelik testi yaptım ve çift çizgi kızlar hamileyim
bu teknik olarak imkansız ama mucize bir kaç tane spermle nasıl nasıl olur çok dua ettim
yarın sabah ilk İS Dr a gideceğiz Allahım inşallah doğrudur yarabbim sen olmayanı olduransin kızlar dua edin yarın hersey gercek ve yolunda olsun hamileyim ya çift çizgi kurban oldugum Allahım mucize
bugün şimdi isten yeni geldim ve gebelik testi yaptım ve çift çizgi kızlar hamileyim
bu teknik olarak imkansız ama mucize bir kaç tane spermle nasıl nasıl olur çok dua ettim
yarın sabah ilk İS Dr a gideceğiz Allahım inşallah doğrudur yarabbim sen olmayanı olduransin kızlar dua edin yarın hersey gercek ve yolunda olsun hamileyim ya çift çizgi kurban oldugum Allahım mucize
canım seni biliyorum takip etmiştim...arkadaşım ocakta öğrendik azoyu yapılan en az 5 spermiyogramın hepsi 0 dı..1 tene bile çıkış olmadı sonra martta tese olduk microtese dediler ama bence tese olduk ondada 0 ı çektik ve ağlaya ağlaya eve döndük....doktor bize bulunamadı hiç sperminiz yok bidaha denemeyin ypıratmaktan başka bir işe yaramaz dedi...hormonlarımız normal bizim fsh 2.5 tu klomenle şu an 13 lerde ama bırakınca eski değerine geliyo...bizim sebebi bilinmeyen azo...çok sormadın arkadaşım bunlar önemli umut tabiki hemde birileri bizi bu kadar umutsuzluğa atmışken...emre bey dediki bize bu hafta bu banada ders oldu bende hastalarımla daha temkinli konuşucam dedei.....
ADAKCIM:Saruboceq::Saruboceq:
bizde cok üzüldük kahroldum..hatta hayatımın en zor anları..ama benim ne kendı adıma nede burdakı bır cok arkadaş adına dahı umudum yoktu ama ben senınle bırlıkte en azından benım ıçın yada bır baskası ıcınde boyle bır ümidin var oldugunu hatırladım..ve ınanırmısın kendı basıma gelmış kadar sevındım canımm...ALLAH ım inş sonuna erdırır.. ve bızler de bır gun buralarda da hıkayelerımız yazarız canım..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: