Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melisa sizin inşallah olucak gaybı Allah bilir içimden öyle geliyor Rabbim inşallah sizdeki sayı kadar bizlerede nasip eder çok şanslısın maşallah inşallah 3. testde sayınızda hareketli spermlerinizde artar

keşke canım yaa..dediğin olsa..sevgidoluda aynı şeyi söyledi, eğer olursa ona ve sana hediye alıcam..inş keşke olsa..dua bekliyorum..Rabbim hepimize nasip eder inş..

bu arada geçen eşm elazığa gitti, orda bir aktarcıda bi karışım almış..çakşır kökünü önermemişler, o ondan alacaktı..ama adam bir karışım vermiş..bakalım inş faydası olur..40 çeşit ot var içinde demiş..eğer artış falan olursa 3. testte söylerim inş..

Son düzenleme:
canım çok saol yardımcı olduğun içina.s...zaten 3. sperm testini, sperm dondurma yeri olan bir yerde verecekki dediğin gibi elimizdekileride kaybetmeyelim..rabbim hepimize hayırlısını verir inş..

melisela ne yaptınız hastanede karar verebildinizmi nereye gideceksiniz birde bende elazığ aradım mikrotesa olmazsan 3700 tl dediler

zamancım ve belgin kardeşim bu gün dua etcem sizin için................inşaallah güzel haberler alırsınız..............Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin.............
sagol canım inşallah allahım kabul etsin dualarımızı.
belgi çıkmışsın canım neyse bende sonra gelirim
yemek yiyecektik çıktım canım
inşallah canım.
be ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar niye gelmiyonuz sanki hep ben girdimde tek takılıyom burda

geldim canımmm yoksun sende.:1hug:

İyi akşamlar belgin ablacım.Öncelikle ALLAH hepinize ve bizede sabırlar versin.Bizde bir ay önce muayene olduk ve eşime azosperm teşhisi kondu.Bu konuda bana da bilgi verirseniz sevinirim.

melisela ne yaptınız hastanede karar verebildinizmi nereye gideceksiniz birde bende elazığ aradım mikrotesa olmazsan 3700 tl dediler

ya canım alında tam karar vermedik, aslında kaan aydosa gideceğiz eşim ama, tüp bebk merkezini pek önermediler, bende diyorum tüp bebek için hem yakın ufuğa gidelim..en azından 2 saat, ank 14 saat, uçakla gitsen her zaman uygun fiyat yok..heralde bizim şubata kadar doğal yolla olmazsa ki bu zamana kadar mutlaka bi yerde sperm dondurtuca heralde elazığ olur bizim..bnao fiyaı ekim sonuna kadar dediler..

belgincim sıkıldım bend eçıktım kocişte evde yok yalnız takılıyom vallaha
nere gitti kız kociş..
İyi akşamlar belgin ablacım.Öncelikle ALLAH hepinize ve bizede sabırlar versin.Bizde bir ay önce muayene olduk ve eşime azosperm teşhisi kondu.Bu konuda bana da bilgi verirseniz sevinirim.

canım hoşgeldin allahım en kısa zamanda kurtarsın sizi bu dertten canım öncelikle azospermi 2 çeşit birincisi içerde sperm vardır fakat tıkanıklıktan dolayı çıkış olmuyordur bi diğeri ise sperm olmaması bunuda tese ile bulabiliyorlar kısacası bu caım tıkanıklık varsa iş biraz kolay bazı yöntemlerle çıkış olabiliyor diğerinin ise tek şans tese canım hormonşlarınız nasıl hiç gittinizmi bi dr..

firuzecim siz nereye karar verdiniz?? elazığ olursa sizinde bakarsın karşılaşırız :)))

hani bu seferde siz mi gittiniz?? kimse cevapta yazmıyor..topikkkkkkkk küstünüzmü yoksa bana yaaa..Ağlarım bak..2 sayfa önce falan yazdığımı okudunuz mu? bir bitkisel şeyden bahsettim..Eğer iyi gelirse sizede önereceğim canlar..

ayyyyy çok özür belgincim..sen nasılsın?? nolur kusurma bakma..affettin dimi..Valla kötü oldum, gerçekten üzgünüm ve utandım:kedi:..

canım şaka yaptım arkadaşım olurmu bende yapıyorum bazen öyle şaka yaptımmmmmmmmmmŞenizopuyorumnanaktan

bbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllgggggggggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................... yaaaaaaaaaaaaaaa cevap versene..belgincim bu arada ayıp olmazsa yaşını sorabilirmiyim aceeppppp :))))

burdayım canım ağlama bak bende ağlarım okumadım bacım kusura bakma inşallah işinize yarar fayda görürsüüz.

canım şaka yaptım arkadaşım olurmu bende yapıyorum bazen öyle şaka yaptımmmmmmmmmmŞenizopuyorumnanaktan

temam sevindim o zaman...ben biraz çocuk gibiyimdir, kusuruma bakma..zaten çocuk sayılırım..yaş 26 :))) çokda çocuk yaşı değil ama napaaaammm..:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…