- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
melisa sizin inşallah olucak gaybı Allah bilir içimden öyle geliyor Rabbim inşallah sizdeki sayı kadar bizlerede nasip eder çok şanslısın maşallah inşallah 3. testde sayınızda hareketli spermlerinizde artar
canım çok saol yardımcı olduğun içina.s...zaten 3. sperm testini, sperm dondurma yeri olan bir yerde verecekki dediğin gibi elimizdekileride kaybetmeyelim..rabbim hepimize hayırlısını verir inş..
sagol canım inşallah allahım kabul etsin dualarımızı.zamancım ve belgin kardeşim bu gün dua etcem sizin için................inşaallah güzel haberler alırsınız..............Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin.............
yemek yiyecektik çıktım canımbelgi çıkmışsın canım neyse bende sonra gelirim
inşallah canım.nasılsınz kızlar sıcaktan mı gelen azcık durup çıkıyor
bakalım yarın belki mücize olur sperm çıkar çok merak ediyorum sonucu sabah tahlil için randevu aldık inşallah sonucuda aynı gün vrirler ctesi diye pazartesiye bırakmazlar
be ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar niye gelmiyonuz sanki hep ben girdimde tek takılıyom burda
melisela ne yaptınız hastanede karar verebildinizmi nereye gideceksiniz birde bende elazığ aradım mikrotesa olmazsan 3700 tl dediler
nere gitti kız kociş..belgincim sıkıldım bend eçıktım kocişte evde yok yalnız takılıyom vallaha
İyi akşamlar belgin ablacım.Öncelikle ALLAH hepinize ve bizede sabırlar versin.Bizde bir ay önce muayene olduk ve eşime azosperm teşhisi kondu.Bu konuda bana da bilgi verirseniz sevinirim.
slm gene ben geldim
melisela baa selam yok musenağlama
ayyyyy çok özür belgincim..sen nasılsın?? nolur kusurma bakma..affettin dimi..Valla kötü oldum, gerçekten üzgünüm ve utandım:kedi:..
hani bu seferde siz mi gittiniz?? kimse cevapta yazmıyor..topikkkkkkkk küstünüzmü yoksa bana yaaa..Ağlarım bak..2 sayfa önce falan yazdığımı okudunuz mu? bir bitkisel şeyden bahsettim..Eğer iyi gelirse sizede önereceğim canlar..
canım şaka yaptım arkadaşım olurmu bende yapıyorum bazen öyle şaka yaptımmmmmmmmmmŞenizopuyorumnanaktan
hoşgeldin bebiş..nasılsın bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?