Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melisela sen bana berbiş nasılsın demişinya ben onu tam tersi bebeişin nasıl diye anladım sabah akşam bebek konusu ile haşır neşir oldumdan herşeyi bebek üzerine anlıyom ne alemim demi

:)))) bendönce anlamadım ama şimdi sen yazınca çaktım..bende diyorum yakında oda olacak, bebişler gelecek falan filan die...:)))))))))))))))))))))

benimde yok canım ne erkek nede kız hiç biri yok inşallah gerçek olcak hayallerimiz.
evet belgincim yakın olsaydın gelirdin kız sabaha kadar çene yapardık

evet çok güzel olurdu.bu arada sözünüz hala duruyo.neyse bi ara bizimkiler gidese ben arar çağırırım sizi..

ohhhhhhhhhhhh ne güzel kalabalık olduk hah şöle azcık konuşak yoklamayı alıyorum zaman belgin melisela gamzeser hepsi burda

bu topiğin bi amacı da bu değilmi zaten.gerketiğinde bilgi paylaşıyoruz gerektiğinde dedikodu:)))) bi şekilde eğleniyoruz amannnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey: hadi bi kezde kendimiz için halay çekelim moral olsun.takılın kızlar halayaaaaaaaaaaaaaa

valla yaa..hadi tey tey..:teytey:teytey:teytey:teytey:teytey:teytey:teytey:teytey:teytey:teytey:

ayyyyyyyy walla kalkıp oynayasım geldi.fena gaza geldim:))))))))))))))))))))))))))))))))))) yandan...... 60....70....80.....

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyhhhhhhhhhhhhhhhhh bugün topik halaydan kırılcak haydin durmak yok bugün bizim günümüz gönlümüzce eğlenelim

görenlerde diyecekki bunlar kafayı yadi galiba hepsi birden mi hamile kaldı yoksa diyecekler ayyy allah mı söyletti kızlar bide peş peşe kalmıyalım...

ayyy kızlar rüyamda ne gördüm biliyormusunuz?? ben küçükken bi kızı dövmüştüm..adıda meryemdi..gece onu gördüm..kızdan helallik iste diyorlar, kız her yerde öldürmek için beni arıyor, namaza duruyorum, meryem geliyor diyrlar ben namazı bırakıp kaçıyorum ..çok garipti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…