Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaaa benim herif yatalım diyo kızmayın bana bensiz devam edin çok kalmayın zaten gitmek istemiyorum aklım sizde olcakk :gitme:

yaaaa oynamaktan karnım acıktı.belgincim sen çayı koy.zamancım sen bi kek yapıver, sevgidolu kısır sana kaldı, meliselacım yoğurtlu bişeyler iyi gider, bende tatlı yapım bi güzel yiyekkk........süper olurdu walla...

melis bide kızın oluyomuş ne belli belkide yakında...

olsun onada ben tosuncuk diyeceğim :))))) farketmez rabbim versinde..hakkatten sevginin dediği gibi topikten bir sür hamiş çıksada ödül alsak :)))) koçişlere ii bakalımda biran önce gelsin yumoşlarımız :)))

canım arkadaşlarım hepinizi çook öpüyorum bana dua edin olrmu yarın öğleden sonra yazarım dua edin olurmu tatlı rüyalar iyi geceler bacılarım byyyyyyyyopuyorumnanaktan

yaaaa oynamaktan karnım acıktı.belgincim sen çayı koy.zamancım sen bi kek yapıver, sevgidolu kısır sana kaldı, meliselacım yoğurtlu bişeyler iyi gider, bende tatlı yapım bi güzel yiyekkk........süper olurdu walla...

ayyyy hemde nasıl giderdi valla..keşke aynı şehirlerde olsaydık..benim memleketten bir hatun yokki gidem onla çay içeyim :(((((((

kılzarv bence varya yakında bu topikte hamile paatlaması yaşancak aman nazar değmesin :nazar:mendilleri mavi bocukları hazırların kız gerçekten görün peşi peşine hamiileleik yaşanacak sonra kadınlar kulübü yılın en çok hamile kalan topiği ddiye ödül vercekler

ağzın şeker bal yesin inşallah bacım inşallah ah bi olsa ben herşeyi hayal ettim tüm herşeyini nerden nasıl alcam neler yapcam belli inşallah benim olmasada sizlerin olsun sanki olmicak mış gibi geliyor içimdem nebilim vesvesede olabilir sanki herkezin olucak benim olmıcak gibi en eskilerden olunca insan alışkanlık yapıyor galiba

yaparım tabii bacımda benim koca bebek hadi hadi diyo kaçıyorum ben bensiz devem edin..

belgin hadi bakem sen kocanı yalnız bırakma iyi geceler malum bu aralar çok çalışmak alzım olurya denk gelir bide sona kaçırmayak kızlar bu gece herkes mesai yapsın

yaaa benim herif yatalım diyo kızmayın bana bensiz devam edin çok kalmayın zaten gitmek istemiyorum aklım sizde olcakk :gitme:

sen uyut gel herifi :))) hemen kaçıver yanından su içme bahanesiyle, yada çiş bahanesiyle :))) aferdesiniz çiş dedim.. aha bidaha dedim :)))))

anam lfımı olur kısırın kekin siz gelin ben size neler yaparım
belgin :oklava: nereye anam bende yarın tahlil vercem dur şurda 2 dk

belgin hadi bakem sen kocanı yalnız bırakma iyi geceler malum bu aralar çok çalışmak alzım olurya denk gelir bide sona kaçırmayak kızlar bu gece herkes mesai yapsın

yaaaa sorma abim bizde :))) bizde bir dolu bir boş yapıyruz..bugün günümüzdü ama abiş pazartsiye kadar bizde :(( üzüleyimmi, sevineyimmi anlamadım

Back
X