Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geliyorum o zaman gamze sen aç kapıyı melisela sağlık olsun abin gidince çalışmaya başlayın belgin sizde artık yarına kaldınız

sevgidol benm de tatlı hazr dolapta.etimek tatlısı yapmıştım bgn.misafirim vardı.bize kadr var hala...

ayyy sanki ben onda bikez yemiştim ve çok güseldi tadı yaaa...keşke olsada yeseydik gamzecim..nese ankya hocanın yanına gelirsek, yaparsın yeriz :)))) nede utanmzım dimi, kendime yer ayarlıyom :))

sevgidolu senin bahanen yok hadi kolay gelsin bellimi olur belki çıkarda gelir handeye olan bize niye olmasın inşallah olur

walla güzelde yaparım yani.üzerine tavuk göğsü yapıp döküyorum ben.bol bol oluyo mazlzemem.neyse şişmesin biyerleriniz.denk gelirse gtirim ankaraya...

kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum namaz kılıcam
herkeze hayırllı geceler sonucu alınca yazarım

hadi zamancığım allah kabul etsin allah yardımcınız olsun inşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz sende belginde ayyyyyyyyyyyy vallaha çok isterim allahaım inşallahhhhhhhhhh herşey güzel olcak

bende çıkyım artık film başlamış kociş gel diyo.iyi gecler kızlar.süper oldu bu gece gerçekten...öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz

inşallah gamzeciğim ya zaten bir çıksa topikte duymayan kalmaz halayın başında sen varsın ona göre
hadi bacılar ikici fire olarak duadin bize yarın ikimizinde tahlili var bakalım belki ikimizde müjdeli haber getiririz

kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum namaz kılıcam
herkeze hayırllı geceler sonucu alınca yazarım

dua dua dua...bizede please :))) arada sıkıştırıver bizimde isimlerimizi... bende gideceğim birazdan..vazifemizi eda edelim..duamızı edelim..ilk defa bu gece bu topikte çok eğlendim..Allah hepinizden razı olsun kızlar, rabbim bu gecenin hürmetine en kısa zamanda önce zaman ve belgin kardeşimize, sonrada bizlere hayırlı birer bebek nasip etsin..

Back
X