Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ne güzel bir haber bu tesede sperm bulunmadı şimdi ise normal yolla cıkış umudunu kaybetme belkide normal yolla bile hamile kalabilirisn zamancım kız bende senden bu şeklide umutluyum içime öyle geliyo belgin inşallah yarın sizdede bulunur rabbim hepimizin yüzünü biran önce güldürür inşallah

ayyy ben çok mutlu oldum içim içime sıgmıyoooo allahım yarın bizde böyle bir mutluluk yaşayalım yalvarıyorummmmmmmmmmm duy sesimi güldür yüzümüü

yaaa kızlar dr izine ayrılmış yarınspermiyogram yaptıramayacagız çok moralim bozuldu ufffffff

hayir hiç gitmedik fakat ismini burda çok duydum türkiye'de tüp bebek düsünürsem kesin ona yaptirim;
Esimle beraber kaan aydos'a gitmistik ankara'da

tamam sagol bzde emre beyi dusunuyoruz gibi
kaan bey size ilaclari muayne oluncami kullanin dedi?
bize mail yolladi ama bisey dememis

tamam sagol bzde emre beyi dusunuyoruz gibi
kaan bey size ilaclari muayne oluncami kullanin dedi?
bize mail yolladi ama bisey dememis

kaan beyle biz önce mail araciyla irtibatta girmistik o zaman esime klomen kullansin demisti.
Sonra biz türkiye'ye gittigimizde yüz yüze görüsmek istedik o zaman klomene devan edin demisti.

kaan beyle biz önce mail araciyla irtibatta girmistik o zaman esime klomen kullansin demisti.
Sonra biz türkiye'ye gittigimizde yüz yüze görüsmek istedik o zaman klomene devan edin demisti.

bize demedi iste bisey kullanin diye
veya bizmi anlatamadik derdimizi bilmiyorum neyse tekrar yollariz bizde

evet canım ya bidaki haftaya kaldı çok canım sıkıldı eşime kızdım bende sinirimi ondan çıkarttım.ay sonra üzüldüm ama napıyım o kadar heveslenmiştim bende ona kızdım bıktım senin bu işlerinden dedim .

umudunukaybetme hasi gözün aydın inşallah hamileyim dediğin günlerde yakın darısı belginime olsun inşallah çok sevindim maşallah maşallah
umutsuz1985 anam emrebey umuttüpbebekte çalışıyor cepnosu 05333641878 bu telden ulaşabilirsin umutu arayıp ücretsiz randevuda alabilirsin
larem dünürmü olduk şimdiden ah ah ah bi kızım olsa hamile olsam onun varlıgını içimde hissetsem kucagıma alsam kokusunu içime çeksem minicik ellerini hareketlerini izlesem ah bi olsada sen almasanda ogluna razıyımhayırlısıyla olsa ama benim umudum artık yok ne yalan söyliyim duada etmiyorum napim olursa Rabbimin büyüklüğünden olur zaten geriside boş

evet canım ya bidaki haftaya kaldı çok canım sıkıldı eşime kızdım bende sinirimi ondan çıkarttım.ay sonra üzüldüm ama napıyım o kadar heveslenmiştim bende ona kızdım bıktım senin bu işlerinden dedim .

şöyle bak duruma belki yarın yaptırsaydın cıkmıcaktı belkı bısı olucak rabbım ondan ertelettı
rabbim ihmal değil imtihan eder canım bak dua etcek da cok zamanımız olduu
al herıfın gonlunu cok ıcerlıyo onlar canım

bende pişman oldum canım zaten demekki hayırlısı bugün degildi evet dua etmeye zamanımız uzadı sagol canım...

şöyle bak duruma belki yarın yaptırsaydın cıkmıcaktı belkı bısı olucak rabbım ondan ertelettı
rabbim ihmal değil imtihan eder canım bak dua etcek da cok zamanımız olduu
al herıfın gonlunu cok ıcerlıyo onlar canım

umudunu kaybetme canım benim inana çok sevindim sen bizlerede umut oldun canım eşin mikro tesemi olmuştu bide kaç tane sperm bulundu

Back
X