Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Wallla bıze bişe demedıler 3 dondurulacak sonra bana transfer olurmuş bır tanede dondurmak için yeterli degıl bende anlamadım o dakıkada dondurmadan doleme nıye yapmadılar belkıde ıyı degıldı sperm ondandır persembeyı beklıyoooz parçalardan ne çıkacak bakalım umit 0 bende

arkadaşım kaan hocanın verdiği cevaba çok üzüldüm peki arkadaşım fsh kaçtı sizin tese sonucunda hangi sonuç çıkmıştı merak ettim ama asla ümidini kaybetme allahım o kadaar üyükki inşallah sanada bir mucize gönderir.

maalesef arkadaşım:(((FSH:51.05 yani en yüksek değerdeymiş...inan sadece ben kendimi yıpratıyorum eşim sorununu kabullendi zaten..donasyonu o önerdi bana bende düşünme aşamasındayım..hayırlısı artık canım...

canim sen bilirsin dunya cok kucuk ya cocugun birgun kendi kardesi ile karsilasirda onla evlenirse bunun sorumlusu kim olacak.
canim insallah allahim sana yardimci olur.
ve kendiliginden hamile kalirsin

canım arkadaşım;çok iyi araştırmadan tabi ki düşünmüyorum...ama inan yapacağım başka bişey yok hergün ölmektense çocuğum için cehenneme giderim daha iyi....Allah kalbimizi biliyor...Affetmesi dileğiyle...

sevgidolucum doğum gunun kutlu olsun umrım seneye bebişlerinle beraber kutlarsın canım......

kalbim34 kaan hocayla gorusmussun inan cok uzuldum ama donasyon dusunmenız senın annelıgı tatman acısından iyi olabılır eger esın ailen de aynı fıkırdeyse dusunulebılır...

evet arkadaşım inan başka seçeneğimiz yok.Boşanmak kolay ama ben eşimi bırakmak istemiyorum bu konu yüzünden zaten bu donasyon olayı da sadece eşimle aramızda kalacak hiç kimse bilmiyecek..eşim de aynı şeyi söylüyor o biizm çocuğumuz olacak diyor .Allah yardımcımız olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden...:a015:

Merhaba isra. Siz lyon'a ögretmen olarak mi görevli geldiniz ?
Lyon'da hiç doktora gittiniz bu konuda. Biz su an orada tedavi gôrüyoruz esim orada TESE olacak allahin izniyle nisan'da gün aldik
Biz bir profesörle görüstük ismi Profesör Lejeune iyi oldugunu diyorlar.
Senin bildiklerin varsa benimle paylasirsan memnun olurum.

iyi akşamlar espoir aynen öyle ,öğretmen olarak geldim ,biz Lyonda çokta araştırma yapmadık yalnız çok dikkatli ol tese mi yapılacak yoksa microtese mi onu iyice öğren ,yalnız fransız sitelerine baktığımda çokta olumlu şeyler görmedim bu konuyla ilgili ,fransızcan iyimidir?

kalbim sağol canım ya....inşallah bakalım ne olacak bizimde akibetimiz hiç bilmiyorum......artık hastanelerde para tuzağı gibi geliyo bana ..güvenim iyiden iyiye azaldı...ne deseler tamam diyoruz mecburen...bu son gittiğimiz hastaneye eşim karar verdi...inşallah doğru yerdeyizdir... ...elimizde ne var ne yok döküyoruz işte... umarım maddi manevi bu kadar uğraşıya değecektir hepimiz için...
kalbim34 canım bende senin kararına saygı duyuyorum...madem ki yapılabilecek son aşamaya geldiniz...canım sana bişi sölücem bundan 3-4 yıl önce anaokul öğr.kuzenimle çocuk esirgeme kurumuna gitmiştim...ordaki çocukları gördüm...hala gözümün önünden gitmiyor...yanımıza gelip kafalarını ellerinizin altına uzatıyolar,sevip okşayalım diye...getirdiğimiz hediyelere doğru düzgün bakmadılar bile...istedikleri hediye değil sadece ilgi ve sevgi...anlatırkan bile gözleim dolu...ordan ayrıldıktan sonra dedim ki kendime evlensem çocuğum olsa bile burdan bi çocuğu evlat edinicem...bizim tedavimiz sonuç versin vermesin benim kafamdaki bu..eşime de hatta bahsettim..o biraz aksi,kolay tamam demez.. ama onada zamanla kabullendirim..peki sen canım dönor yerine 2.seçenek olarak düşünmez misin evlat edinmeyi?

iyi akşamlar espoir aynen öyle ,öğretmen olarak geldim ,biz Lyonda çokta araştırma yapmadık yalnız çok dikkatli ol tese mi yapılacak yoksa microtese mi onu iyice öğren ,yalnız fransız sitelerine baktığımda çokta olumlu şeyler görmedim bu konuyla ilgili ,fransızcan iyimidir?

Merhaba isra mesajini görmemistim yeni fark ettim.
Esime TESE yapilacak yani testis biyopsisi burda mikro tese yapilmiyor.
Esim diyor ki burda deneyelim belki çikar diyor. Allah büyük.
Benim fransizcam türkçemden iyi dogma büyüme fransa.

kızlar bu aralar gelemedim topige neler olmuş neler..............................
umunukaybetme yaaa canım çok güzel bir haber bu.............hadi inş.......bebişlerinin haberinide verdigin günler gelicek burdan................................
sevgidolu dogum günün kutlu olsun...................................bir dahaki yılda bebişlerin yanında olsun inş..

teşekkür ediyorum nazmiyeciğim inşallah canım birdahaki yaşımızda hepimiz bebişlerimizle oluruz birlikte mumlarımızı üfleriz

teşekkür ediyorum nurunay arkadaşım sizin gibi dostlarım arkadaşlarım can yoldaşlarım olduğıu sürece birbirimize desteekk oldukça hep yüzümüzgülec

Ebrulı 78 ınŞ ama zannetmem orda tese amelıyatından sonra Çogu arkadasta Çıktı doktorda uÖutsuz Şekılde bırtane var dedı anlamadım onu persembe gunu soracam nıye kullanmadılar tup bebek ıÇın bır tane olmaz dedı eŞım sorduda tek umudumuz persembe gunu alınan parÇalardan kayda deger bıse bulunması umutsuz olmak elınden bıse gelmemesı kotu allahımın bıze bır sınavı zaten hayattta Çook Çeken buluyooor rahat adama bıse olmuyooor

Back
X