Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım kaan hocanın verdiği cevaba çok üzüldüm peki arkadaşım fsh kaçtı sizin tese sonucunda hangi sonuç çıkmıştı merak ettim ama asla ümidini kaybetme allahım o kadaar üyükki inşallah sanada bir mucize gönderir.
canim sen bilirsin dunya cok kucuk ya cocugun birgun kendi kardesi ile karsilasirda onla evlenirse bunun sorumlusu kim olacak.
canim insallah allahim sana yardimci olur.
ve kendiliginden hamile kalirsin
sevgidolucum doğum gunun kutlu olsun umrım seneye bebişlerinle beraber kutlarsın canım......
kalbim34 kaan hocayla gorusmussun inan cok uzuldum ama donasyon dusunmenız senın annelıgı tatman acısından iyi olabılır eger esın ailen de aynı fıkırdeyse dusunulebılır...
Merhaba isra. Siz lyon'a ögretmen olarak mi görevli geldiniz ?
Lyon'da hiç doktora gittiniz bu konuda. Biz su an orada tedavi gôrüyoruz esim orada TESE olacak allahin izniyle nisan'da gün aldik
Biz bir profesörle görüstük ismi Profesör Lejeune iyi oldugunu diyorlar.
Senin bildiklerin varsa benimle paylasirsan memnun olurum.
umudunukaybetme senin adına çok sevindim :teytey:çok güzel bir haber canım benim
iyi akşamlar espoir aynen öyle ,öğretmen olarak geldim ,biz Lyonda çokta araştırma yapmadık yalnız çok dikkatli ol tese mi yapılacak yoksa microtese mi onu iyice öğren ,yalnız fransız sitelerine baktığımda çokta olumlu şeyler görmedim bu konuyla ilgili ,fransızcan iyimidir?
sevgidolu evlatlarinla dedim cunku onlar en yakin zamanda gelecekler ya onun icin
kızlar bu aralar gelemedim topige neler olmuş neler..............................
umunukaybetme yaaa canım çok güzel bir haber bu.............hadi inş.......bebişlerinin haberinide verdigin günler gelicek burdan................................
sevgidolu dogum günün kutlu olsun...................................bir dahaki yılda bebişlerin yanında olsun inş..
Dogum günûn kutlu olsun
insallah diger dogum gününde bebeginle kutlarsin
nice mutlu yillara
Dogum gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli yillara arkadasim insallah diyer yasinda bebeginde olur yaninda......
Mrb kızlar dogum gÜnÜn kutlu olsun sevgİ dolu
canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun sana saglıklı uzun ömürler diliyorum inşallah bu bebeğinsiz son doğum günün olur yüzün hep gülsün.....a.s.Şeniz
insallah olucaz sevgidolu
cicek nasilsin sesin çikmiyor ?