- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar herkese hayırlı cumalar...ne çok yeni gelen arkadaşlar var açıkçası üzülüyorum ben 1aydır bu işe uğraşmama rağmen çökmüş gibi hissediyorum ama rabbime güveniyorum..ÖNcelikle emre beyle mailleştim bugünede randevu aldık eşimle gidicez tüm tahlillerimizi alıp...hemen karar vernek i
stemiyorum ZAMAN...sende mutlaka emre beye yada kaan beye git demiştin bakalım ne olacak..
EBRULİ...buarada nerde yaptıracaksınız teseyi anlıyamadım çünkü senin gibi önce beni hazırlıyolar mesela bu haftasonu ben rahim filmi çektirdim allahım zordu korkudan belkide bayılmışım...aret bey yani istanbul tüp bebek te öyle yapıyor. tesede çıkarsa hemen döllemeleri gerekmiş.ordan 15 şubata gün aldık ama bugün emre beyi görüpte kesin karar veicez belkide vazgeçicez...
merhaba kizlar
evet yazamam dedi kendi doktorunuz yazsin demis hastanedeki
espoir belki yazar sizin doktor belli olmaz
umutsuz1985 sagol ama iste herzaman insan iyi hissetmiyor kendini
insallah ikna ederim doktorumuzu
söylicem ki esimin durumu bundan daha kötü olamaz sonuçta spermi yok yani
birde bizde kaan aydos'a gittigimizde reçete vermisti halen o bende duruyor birde esim klomen kullandigi için ilaç plaketini alicam ona göre insallah verir
bizim ellimizde belgeler var kullandigina dahil
ama bu aile doktoru belki uzmanin yazmasini ister
kızlar belgınler sperm testı yaptırcaklardı ne oldu sonuc
bizim doktor uzmani yazsin dedi
sence o yazarmi baska dktorun verdigini
bilmem ki hiç bir fikrim yok
uzmandan randevu alacak olursam 2 ay sürer o zamanda esim ameliyat olucak
hayirli cumalar kizlarr doktordan yeni geldim cok sukur butun testler temiz cikdi sadece yag bezesi varmis cok sukur rahatladim allahim kimseyi caninin derdine dusurmesin
hayirli cumalar kizlarr doktordan yeni geldim cok sukur butun testler temiz cikdi sadece yag bezesi varmis cok sukur rahatladim allahim kimseyi caninin derdine dusurmesin
anımın içi arkadaşım yarın yaptıracagız beni unutmayıpta sordugun için sagol canım heyecanla bekliyorum yarın inşallah yine sıfır görmeyiz.sen nasılın tatlım yiğenim nasıl allahım sanada saglıklı sıhatlı yavruna kavuşmayı nasip etsin.bana dua et bugün .....kızlar belgınler sperm testı yaptırcaklardı ne oldu sonuc