Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar herkese hayırlı cumalar...ne çok yeni gelen arkadaşlar var açıkçası üzülüyorum ben 1aydır bu işe uğraşmama rağmen çökmüş gibi hissediyorum ama rabbime güveniyorum..ÖNcelikle emre beyle mailleştim bugünede randevu aldık eşimle gidicez tüm tahlillerimizi alıp...hemen karar vernek i
stemiyorum ZAMAN...sende mutlaka emre beye yada kaan beye git demiştin bakalım ne olacak..
EBRULı...buarada nerde yaptıracaksınız teseyi anlıyamadım çünkü senin gibi önce beni hazırlıyolar mesela bu haftasonu ben rahim filmi çektirdim allahım zordu korkudan belkide bayılmışım...aret bey yani istanbul tüp bebek te öyle yapıyor. tesede çıkarsa hemen döllemeleri gerekmiş.ordan 15 şubata gün aldık ama bugün emre beyi görüpte kesin karar veicez belkide vazgeçicez...

KALBıM 34..durumun kötü çok üzüldüm..ki sen çok uğraşmışsın nekadar çok yorulduğunu tahmin edebiliyorum.arkadaşım allah yardımcın olsun ben sana destek veriyorum çünkü bunun başına gelmesini sen istemedin madem eşin ilk teklifi yaptı karar sizin ama yolunuza devam edin bence.seninde hepimizin diğer herkes gibi anne olmaya hakkı var onu 9 ay taşıyıp tekmelerini hiissedip kalp atışlarını dinlemeye...allah yardımcınız olsun..

arkadaşlar herkese hayırlı cumalar...ne çok yeni gelen arkadaşlar var açıkçası üzülüyorum ben 1aydır bu işe uğraşmama rağmen çökmüş gibi hissediyorum ama rabbime güveniyorum..ÖNcelikle emre beyle mailleştim bugünede randevu aldık eşimle gidicez tüm tahlillerimizi alıp...hemen karar vernek i
stemiyorum ZAMAN...sende mutlaka emre beye yada kaan beye git demiştin bakalım ne olacak..
EBRULİ...buarada nerde yaptıracaksınız teseyi anlıyamadım çünkü senin gibi önce beni hazırlıyolar mesela bu haftasonu ben rahim filmi çektirdim allahım zordu korkudan belkide bayılmışım...aret bey yani istanbul tüp bebek te öyle yapıyor. tesede çıkarsa hemen döllemeleri gerekmiş.ordan 15 şubata gün aldık ama bugün emre beyi görüpte kesin karar veicez belkide vazgeçicez...

canim insallah bize guzel haberlerle donersin canim benim

selam kizlar

merhaba cicek demekki doktor yazmadi bizim randevu bugün zanedersem bizim doktorda yazmaz ümitli degilim.

inşallah canım çok teşekkür ederim umudunu kaybetme...uzun zamandır duyduğumuz en güzel haber senden oldu inşallah yakında hamilede olacaksın..

ÇİÇEK...canım yurtdışında birde bu roblemle uğraşmak çok zordur eminim ama seni yazılarından takip edebildiğim kadarıyla depresif gördüm allah yardımcın olsun ama üzme kendini allah herşeyi bir yoluna oymuştur mutlaka bize galiba sabretmek dşüyor sadce...

BELGıN...sanırım yarın spermiyogram vereceksin merak ediyorum bende canım allah yardımcınız olsun peki bi tedavi süreci geçirdiniz demi şimdi sperm vereceksiniz yoksa öylesine mi...

ARKADAŞLAR...çok yoğun çalıtığım için herzaman nete giremiyorum takip etmekte çok zor oluyor...bazen sadece okuyupta kaçıyorum ama herkesin derdini tamamen hissederek paylaşıyorum...

merhaba kizlar
evet yazamam dedi kendi doktorunuz yazsin demis hastanedeki
espoir belki yazar sizin doktor belli olmaz

umutsuz1985 sagol ama iste herzaman insan iyi hissetmiyor kendini

Son düzenleme:
merhaba kizlar
evet yazamam dedi kendi doktorunuz yazsin demis hastanedeki
espoir belki yazar sizin doktor belli olmaz

umutsuz1985 sagol ama iste herzaman insan iyi hissetmiyor kendini

insallah ikna ederim doktorumuzu
söylicem ki esimin durumu bundan daha kötü olamaz sonuçta spermi yok yani
birde bizde kaan aydos'a gittigimizde reçete vermisti halen o bende duruyor birde esim klomen kullandigi için ilaç plaketini alicam ona göre insallah verir
bizim ellimizde belgeler var kullandigina dahil
ama bu aile doktoru belki uzmanin yazmasini ister

kızlar belgınler sperm testı yaptırcaklardı ne oldu sonuc

insallah ikna ederim doktorumuzu
söylicem ki esimin durumu bundan daha kötü olamaz sonuçta spermi yok yani
birde bizde kaan aydos'a gittigimizde reçete vermisti halen o bende duruyor birde esim klomen kullandigi için ilaç plaketini alicam ona göre insallah verir
bizim ellimizde belgeler var kullandigina dahil
ama bu aile doktoru belki uzmanin yazmasini ister

bizim doktor uzmani yazsin dedi
sence o yazarmi baska dktorun verdigini

hayirli cumalar kizlarr doktordan yeni geldim cok sukur butun testler temiz cikdi sadece yag bezesi varmis cok sukur rahatladim allahim kimseyi caninin derdine dusurmesin

kızlar belgınler sperm testı yaptırcaklardı ne oldu sonuc
anımın içi arkadaşım yarın yaptıracagız beni unutmayıpta sordugun için sagol canım heyecanla bekliyorum yarın inşallah yine sıfır görmeyiz.sen nasılın tatlım yiğenim nasıl allahım sanada saglıklı sıhatlı yavruna kavuşmayı nasip etsin.bana dua et bugün .....

Back
X