Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba Arkadaşlar.Tüp bebek tedavisi olanlara sorularım olacak. Tek tek yazıcam kafam karışık birazcık rahatlarım belki. Baya bi korkuyorum.
1- Ben özel bi tüp bebek merkezini aradım herşey dahil 5000TL dediler.Bu merkezlerde rahim filmi gibi rapor istiyorlar mı?
2- Rapor alan arkadaşlar varmış. Biraz para ödeniyor sanırım yinede. Rapor aldığımız zaman ne gibi bi faydası oluyor?

Aslında biz Kaan Hocaya gidiyoruz 3 yılımız Temmuzda dolacak. Kaan Bey bekleyelim dedi. Normal yoldan sperm çıkışı var ama sınırda dedi Kaan Hoca. Kaan Hoca çok tatlı bi insan fakat araştırma hastanelerinde hastanın mahremiyetine çok dikkat edilmiyor diye duymuştum. Ben jinekolojik muaeneden falan çok korkuyorum.Özel ilgi gösterilsin dikkat edilsin istiyorum. Siz nasıl fikir verirsiniz.Özel bi hastaneyimi seçelim Kaan Hocaylamı devam edelim. İnşallah anlatabildim derdimi. Gerçekten kafam allak bullak eşim sen nasıl istersen öyle olsun diyor. Bi akıl verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar yardımcı olabilecek birsürü arkadaş vardır tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar yardımcı olabilecek birsürü arkadaş vardır tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

canım benim eşimde nisanda tese olcak bizde kaan hocanın hastasıyız o çok iyi bir ürolog fakat ben onun çalıştıgı yerde tüp denemek istemiyorum ama onun ürolog başarısına güveniyorum ne yapcam bilmiyorum sizde tese gibi bir olay yoksa özel bir merkez derim ben bilmek istediğin buydu sanırım

esra sanada mrb yenimi katıldın aramıza zamancım hadi sana kolay gelsin harzemcim seninde gözün aydın olsun

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

umudunukaybetme hücre çıkışı var fakat işe yaramazsa ameliyat dedi. Kafamı karıştıran noktalardan biri buydu. Teşekkürler. Bide özel para verince rahim filmi istiyorlar mı ki onu merak ediyorum.

umudunukaybetme hücre çıkışı var fakat işe yaramazsa ameliyat dedi. Kafamı karıştıran noktalardan biri buydu. Teşekkürler. Bide özel para verince rahim filmi istiyorlar mı ki onu merak ediyorum.

:((((((gecmıs olsun canm acıl sıfalar nş

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

kızlar acil destek bekliyoruzz

merhaba kızlar................nasılsınız........................
size şunu diyenler oldumu??????????***biri bize, komşusunu eşinin 1-2 canlı spermi varken bir ilaç kullandıgını ve şuan normal yolla bebk shibi olmayı beklediklerini söyledi.............bizde ilaçın ismini ver dedik........bakalım haber bekliyoruz ..........böyle bişey olabilirmi yahuuuu???????yoksa bu doktorlar insanları sömürmek için mi bu yolu kullanıyorlar..........

vallahi bilmiyorum NZMYHNciğim.böyle bizim bu durumumuzdan yararlananlar varsa allah korusun bizleri.

bizler birer sazanız cünkü elimiz mahkum herşeyi alırız bu dert için ne yapalım

nasılsınız kızlar anca sırfat buldum evi hafiften toplamaya başladım aslında taşıma firması yapıcak tüm işleride bende yıkancakların bazısını burda yıkıyorum kimisinide yerleşince yeni evimde yıkıcam anam kış günü kurumuyorda peteklerin üstüne seriyorum yarın bu gece kuruyanları ütülücem bugün mutfakgıda temizledim yarında ratık devam ederim
bu arada nasıl olduysa görümcek im geliyor yardıma pazar günü burda pazartesi yeni evi temizlicez salı taşınıcaz inşallah

arkadaşlar slm belgincim ehliyet kursuna yazıldım iş çıkışı gidiyorum 9 da bitiyor sonra ave geldimde çok yorgun oluyorum o yüzden giremedim canım bu arada bugün eşim hormon testi yaptı fsh 6 .97 lh:16 testesteronda 578 çıkmış yani sadece lh biraz yüksek

merhaba kızlar................nasılsınız........................
size şunu diyenler oldumu??????????***biri bize, komşusunu eşinin 1-2 canlı spermi varken bir ilaç kullandıgını ve şuan normal yolla bebk shibi olmayı beklediklerini söyledi.............bizde ilaçın ismini ver dedik........bakalım haber bekliyoruz ..........böyle bişey olabilirmi yahuuuu???????yoksa bu doktorlar insanları sömürmek için mi bu yolu kullanıyorlar..........

canim ya neymis bu ilac hangi dr yazmis
belkide dogrudur kim bilir

Günaydin kizlar
belgin esinin hormon degerleri iyi bir sorun yok ne düsük nede yüksek.
Esim mart sonunda yapicak doktorumuzdan reçete'yi aldik tese girmeden önce tahlil yaptircak.

Back
X