Merhaba Arkadaşlar.Tüp bebek tedavisi olanlara sorularım olacak. Tek tek yazıcam kafam karışık birazcık rahatlarım belki. Baya bi korkuyorum.
1- Ben özel bi tüp bebek merkezini aradım herşey dahil 5000TL dediler.Bu merkezlerde rahim filmi gibi rapor istiyorlar mı?
2- Rapor alan arkadaşlar varmış. Biraz para ödeniyor sanırım yinede. Rapor aldığımız zaman ne gibi bi faydası oluyor?
Aslında biz Kaan Hocaya gidiyoruz 3 yılımız Temmuzda dolacak. Kaan Bey bekleyelim dedi. Normal yoldan sperm çıkışı var ama sınırda dedi Kaan Hoca. Kaan Hoca çok tatlı bi insan fakat araştırma hastanelerinde hastanın mahremiyetine çok dikkat edilmiyor diye duymuştum. Ben jinekolojik muaeneden falan çok korkuyorum.Özel ilgi gösterilsin dikkat edilsin istiyorum. Siz nasıl fikir verirsiniz.Özel bi hastaneyimi seçelim Kaan Hocaylamı devam edelim. İnşallah anlatabildim derdimi. Gerçekten kafam allak bullak eşim sen nasıl istersen öyle olsun diyor. Bi akıl verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar yardımcı olabilecek birsürü arkadaş vardır tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.