Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardımcın olsunsa arkadaşlar inş. en kısa zamanda alırsınız kucağınıza bebişleriiiii benim içinde dua edin inş. aazzz kaldı nasipsee
iyi akşamlar kılzar nasılsınız bakalım u arada kader arkadaşım gözün aydın allah analı babalı büyütüsn darısı sana olsun inşallah belgin beni sormuşsun burdayım canım nasılsın
hayırlı olsun opuyorumnanaktan allah analı babalı büyütsün darısı sana ve hepimize inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
salamunaleyküm kızlar nasılsınız
sevgidolu kurabiyenin tariini merak ettim yazsana bizde ögrenelim ya ben hiç hamurişini beceremem hep kötü olur
kaderciğim hayırlı olsunları okuyunca nasıl sevindim ahada sperm çıktı galiba dedim ama sayfalar ilerleyince anladımki yegen dogmuş nediyim inşallah seninde olur hayırlı olsun
umutolsun anam Allah seninde yardımcın olsun kaynanayla gecinmek zor biz ayrıyız hatta başka şehirlerdeyiz ama eşimin ifadesiyle annemler burda olsa biz enfazla 1 y dayanırız diyor sonra kesin boşanırız diyor zaten yüzyüze geldiğimiz günler sayılı ama hiçde çabuk geçmiyor ve ensonunda muhakkak kavga ediyoruz onlardan nefret ediyorum bizim şuanki halimiz onlar yüzünden napim diyor çıksaymış neyse gene aklıma geldi bak nasıl sinirlendim
Hosgeldin sumakim gecmis olsun allah yardimciniz olsun