Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kılzar nasılsınız bakalım u arada kader arkadaşım gözün aydın allah analı babalı büyütüsn darısı sana olsun inşallah belgin beni sormuşsun burdayım canım nasılsın

kız şeker burdayım bak kalp kalbe karşıymış bende özledim canım ne yaptın nasılsın görüşmeyeli

hiç neolsun bildiğin gibi haftasonu hormon testi yaptıracaz hani geçen hafta yaptıramamıştıkya o yüzden.sizde ne var ne yok.

bi ara msnye girde konuşalım bana kurabiye tarifini verecektin unuttunkaydirigubbakcemile3

canım şimdi benimde işim var çay yaptım gel içelim.sonrada filim var bizim dizi yarın açarım o zaman verirsin olurmu tatlım öptüm çok...selam söyle.

tamam belgincim bu arada çay teklifine hayır diyemicem geliyorum bekle canım hihoyyytbende dizi izlicem send eslm söle

gunaydın canım belgın cım ...kızlar hayırlı gunlerımız olsun ınsaalalhhhhhhhhhhhhhhh

salamunaleyküm kızlar nasılsınız
sevgidolu kurabiyenin tariini merak ettim yazsana bizde ögrenelim ya ben hiç hamurişini beceremem hep kötü olur
kaderciğim hayırlı olsunları okuyunca nasıl sevindim ahada sperm çıktı galiba dedim ama sayfalar ilerleyince anladımki yegen dogmuş nediyim inşallah seninde olur hayırlı olsun
umutolsun anam Allah seninde yardımcın olsun kaynanayla gecinmek zor biz ayrıyız hatta başka şehirlerdeyiz ama eşimin ifadesiyle annemler burda olsa biz enfazla 1 y dayanırız diyor sonra kesin boşanırız diyor zaten yüzyüze geldiğimiz günler sayılı ama hiçde çabuk geçmiyor ve ensonunda muhakkak kavga ediyoruz onlardan nefret ediyorum bizim şuanki halimiz onlar yüzünden napim diyor çıksaymış neyse gene aklıma geldi bak nasıl sinirlendim

salamunaleyküm kızlar nasılsınız
sevgidolu kurabiyenin tariini merak ettim yazsana bizde ögrenelim ya ben hiç hamurişini beceremem hep kötü olur
kaderciğim hayırlı olsunları okuyunca nasıl sevindim ahada sperm çıktı galiba dedim ama sayfalar ilerleyince anladımki yegen dogmuş nediyim inşallah seninde olur hayırlı olsun
umutolsun anam Allah seninde yardımcın olsun kaynanayla gecinmek zor biz ayrıyız hatta başka şehirlerdeyiz ama eşimin ifadesiyle annemler burda olsa biz enfazla 1 y dayanırız diyor sonra kesin boşanırız diyor zaten yüzyüze geldiğimiz günler sayılı ama hiçde çabuk geçmiyor ve ensonunda muhakkak kavga ediyoruz onlardan nefret ediyorum bizim şuanki halimiz onlar yüzünden napim diyor çıksaymış neyse gene aklıma geldi bak nasıl sinirlendim

aleykum selam canim allaha sukur iyiyim sen nasilsin cok tesekkur ederim canim allah razi olsun ... nerdeee bizde sperm cikacak keske oyle bir sey olsa.... hayirlisi olsun insallah rabbim bizlerede o guzel duyguyu yasatir tez zamanda..bu kaynanalar bu gelinlerden ne istiyor anlamiyorum oglumuzla iyi gecisin mutlu olsun demiyorlarda tam tersi yuvanin bozulmasi icin elinden geleni yapiyorlar hepimize allah yardim etsin kaynanalarin serrinden korun..

Back
X