• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar nasılsınız
ben sadece dua istemek için geldim dualarınıza çok ihticım vardün tüm gün boyunca hamile bi bayanla geçirdim tabi akşama bendeki yıkımı tahmin edersiniz tam herşey yolunda unuttum alıştım derken küçük bi dalgada yıkıldım ve şunu bu duruma alışmak imkansız dünden beri çok uyumadım kendimi öldürmek yada dövmek geliyor içimden yani anlıcanız fiziksel acı çektirmek istiyorum kendime sanki canım yansa bu sıkıntılarda ucup gidicek aglamak istemiyorum ama gözyaşlarım kendiliginden akıyor ama sabretmekten başka çaremde yok Allah büyüktür diyip susuyorum
kızlar neolur duaedin inanın halim hal değil Rabbim bizede hayırlı imanlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin gayrı dayanacak mecalım kalmadı nolur duaedin kalbim rahatlasın bu hal üzerimden kalksın artık canım acımasın dualarınıza ihtiyacım var[/Q

zamancim canim benim üzme kendini
hep sen bize demiyormusun niye böyle yapiyorsunuz diye sen niye böyle kötü seyleri düsünüyorsun
allah yardimcin olsun canim allah hepimizin yardimcisi olsun eslerimize sifalar versin kurtarsin bizi bu dertten

Son düzenleme:
mrb kızlar.bi akıl danışım size.regl olalı 19 gün oldu.ama kaç gündür göğüslerim şiş kaç gündür.ayrıca 2 gündür de yoğun akıntım var.nrmalde yumurtlama dönmim de geçti.acaba içtiğim antibyotik veya hastalığım sebep olmuş olabilir mi? hadi bakalım benm yaşlarında büyük, olgun, tecrübeli, çilekeş ve yarı doktor arkadaşlarım.günün sorusu.yorumlkarınızı bekliyorum:))))

günaydın kızlar nasılsınız
ben sadece dua istemek için geldim dualarınıza çok ihticım vardün tüm gün boyunca hamile bi bayanla geçirdim tabi akşama bendeki yıkımı tahmin edersiniz tam herşey yolunda unuttum alıştım derken küçük bi dalgada yıkıldım ve şunu bu duruma alışmak imkansız dünden beri çok uyumadım kendimi öldürmek yada dövmek geliyor içimden yani anlıcanız fiziksel acı çektirmek istiyorum kendime sanki canım yansa bu sıkıntılarda ucup gidicek aglamak istemiyorum ama gözyaşlarım kendiliginden akıyor ama sabretmekten başka çaremde yok Allah büyüktür diyip susuyorum
kızlar neolur duaedin inanın halim hal değil Rabbim bizede hayırlı imanlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin gayrı dayanacak mecalım kalmadı nolur duaedin kalbim rahatlasın bu hal üzerimden kalksın artık canım acımasın dualarınıza ihtiyacım var

zamancım canım arkadaşım ben de geçen hafta seninle aynı durumdaydım seni çook iiiii anlıyorum inanki zaten dua ederken hepimize dua ediyorum Allah büyük işallah hepimize evlat verirhayırlısıyla dualarım seninle gündoğmadan neler doğar........

:emir_bebek:
azoospermi sanırım eşimdede çıktı.spermatozoite rastlanmamıştır diyor volüm olarakta az geldi 0,5 ml spermografide birde nadir lökosit gözlenmiştir diyor.yıkımdayız...yarın ürologa gidecek eşim

geçmiş olsun allah kolaylık versin çok zor bir durum kabullenmek bile çok zor:emir_bebek:

eşi mikrotese olacak arkadaşlar inşallah bolca sperm bulunur :Saruboceq: güzel haberlerle gelirsiniz buraya dualarım sizinle

bize henüz ameliyat önerilmedi eşimin mayısta randevusu var proxeede devam ediyor başka bir şey kullanmıyor
çünkü çakşır suyu aldım ters tepki yaptı performansı düştü :utangac: bir daha içmedi bende birbirlerini ters etkilediğini düşündüm başka birşey hazırlamadım

mrb kızlar.bi akıl danışım size.regl olalı 19 gün oldu.ama kaç gündür göğüslerim şiş kaç gündür.ayrıca 2 gündür de yoğun akıntım var.nrmalde yumurtlama dönmim de geçti.acaba içtiğim antibyotik veya hastalığım sebep olmuş olabilir mi? hadi bakalım benm yaşlarında büyük, olgun, tecrübeli, çilekeş ve yarı doktor arkadaşlarım.günün sorusu.yorumlkarınızı bekliyorum:))))
tatlım içtiğin ilaçlardan olabilir inşallah daha iyisindir şimdi...

Back
X