allah yardımcın olsun...kızlar yarın eşimin sperm testinin sonucu çıkıcak.varikoselden 3ay önce amaliyat olmuştudua edin lütfen)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardımcın olsun...kızlar yarın eşimin sperm testinin sonucu çıkıcak.varikoselden 3ay önce amaliyat olmuştudua edin lütfen)
sagol canım inşallah...ESPOİR senin adına çok sevindim inş. tez zamanda bebişinede kavuşursun.
BELGİN hayırlı haberlerini bekliyoruz ALLAH yar ve yardımcın olsun hayırlı yolculuklar...
kızlar yarın eşimin sperm testinin sonucu çıkıcak.varikoselden 3ay önce amaliyat olmuştudua edin lütfen)
merhaba çiçek sen nasılsın espoir sevinçli haberini yeni aldım.ama çok mutlu oldum darısı hepim ize inşalllah
ESPOİR senin adına çok sevindim inş. tez zamanda bebişinede kavuşursun.
BELGİN hayırlı haberlerini bekliyoruz ALLAH yar ve yardımcın olsun hayırlı yolculuklar...
Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.
inş hersey istediğiniz gibi sonuclanır canım..
kızlar şimdi çıkıyorum yola çıkmadan girerim dualarınızı almak için.
günaydın hayırlı cumalar
Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.