• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ESPOıR senin adına çok sevindim inş. tez zamanda bebişinede kavuşursun.
BELGıN hayırlı haberlerini bekliyoruz ALLAH yar ve yardımcın olsun hayırlı yolculuklar...

saolun canlarım benim.size eşimin sonuçlarını yollasam yorum yaparmısınız

miktar:4.0
ph:8.0
süre:30dk
1saatte hareketli sperm sayısı:%40
hızlı hareketli:10
yavaş hareketli:20
yerinde hareketli:10
hareketsiz:60
sperm sayısı:23.2
bu ameleyattan önceki sonuçları.yarın çıkacak olanlarıda yollarım

kızlar ben çıkıyorum hepiniz dua edin bana hadii hepinize iyi geceler öpüyorum....

Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.

canim ya demek bulundu valla cok sevindim bak sana demedimmi bulunur kesin diye, iste bak bekledigimiz gibi cikti
hadi gozunuz aydin olsun inan cok sevindim ,tabi bu bizede umut olcak
insallah ayni sevinci tup bebektede aliriz ozamanda daha fazla seviniriz
ne diyim baska darisi bizlere artik ,zaten hep icime doguyodu sizden sperm cikicagi ,oylede olduopuyorumnanaktan

Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.

canım inşallah allah tamamına erdirsin kendime gibi sevindim vallahi:) Allah tez zamanda herkesin kucaklarını bebekle doldursun isteyen herkesin inşallah.... :Saruboceq: Seninle aynı zamanda öğrenmiştik geçen sene inşallah hepimize nasip olur anne baba olmak...

Back
X