hayırlı cumalar nasılsın leylak ?
iiii canım çalışıyorum sen napıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı cumalar nasılsın leylak ?
iiii canım çalışıyorum sen napıyosun
kolaygelsin canım.ii bende evdeyim bakınıyodum öle.
siz ne zaman gitçeksiniz dr.tedaviye canım.hem evde olmak daha kötü sürekli düşünüyosun.
biz çarşamba gittik dr a antibyotiklerle başladık tedaviye 22 nisanda lucrin iğnelerine başlıcaz.evet evde olmak daha kötü.çalışmıyordum bu tedavilere başladığımızda sonradanda başlamak işimize gelmedi izin filan alamam yeni başladığım biyerde diye.sanırım embriyolarım canlanırsa 10 mayıs gibi transferim olucak kısmetse.
bursada merkeze yakınmı oturuyosun leylakçım.?
canım sende bildiğim kadarıyla dondurulmuşalrı deneyeceksin; ben dondurulmuşlarla hamileyim fakat lucrin kullanmadım bu tedavi de;belki farklıdır dr doktora tedavi hayırlısı olur inş.sakın stres yapma ALLAH ın izniyle inş bu sefer olacakkk
biz çarşamba gittik dr a antibyotiklerle başladık tedaviye 22 nisanda lucrin iğnelerine başlıcaz.evet evde olmak daha kötü.çalışmıyordum bu tedavilere başladığımızda sonradanda başlamak işimize gelmedi izin filan alamam yeni başladığım biyerde diye.sanırım embriyolarım canlanırsa 10 mayıs gibi transferim olucak kısmetse.
bursada merkeze yakınmı oturuyosun leylakçım.?
amin canım.ama bu yükselişi keçi bıynuzu kürüne borçluyum.şimdide hareket için havuç suyu kürüne başlıcaz
canım iii yapmışsın iş konusunda izin almak çok zor oluyo çalışınca ama vakit geçiyo biraz kafan dağlıyo en azından canım merkeze yakınım evet sen nerdesin?
amin canım.ama bu yükselişi keçi bıynuzu kürüne borçluyum.şimdide hareket için havuç suyu kürüne başlıcaz
bende merkezdeyim osmangazide
tanıdık filan çıkarmışız :)))))
biz annemlerle (benim ailemle) altlı üstlü oturuyoruz oyüzdende biraz kafamı dağıtabiliyorum.ailem hep destek oluyo allah razı olsun onlardan.
canım bizde kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz onlarda destek oluyo bize sağolsunlar ama sizin durumunuz bizden iii sizde sperm var bizde yok:ecrin_bebek:
Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.