• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
siz ne zaman gitçeksiniz dr.tedaviye canım.hem evde olmak daha kötü sürekli düşünüyosun.

biz çarşamba gittik dr a antibyotiklerle başladık tedaviye 22 nisanda lucrin iğnelerine başlıcaz.evet evde olmak daha kötü.çalışmıyordum bu tedavilere başladığımızda sonradanda başlamak işimize gelmedi izin filan alamam yeni başladığım biyerde diye.sanırım embriyolarım canlanırsa 10 mayıs gibi transferim olucak kısmetse.
bursada merkeze yakınmı oturuyosun leylakçım.?

kızlaem eşimin sonuçları allaha şükür güzel çıktı.spermi 13 milyon artmış.ama hareketliliğinde çok artış yok.olsun bunada şükür.size sonucu yolluyayımda bana yorum yapın,
semen analizimi yorumlarmısınız kızlar:
ph:8
1saate hareketli sperm sayısı yüzdesi:50
hızlı ileri hareketli:15
yavaş ileri hareketli:25
yerinde hareketli:10hareketsiz:50
sperm sayısı:36.2
anormal morfoloji yüzdesi:92
yuvarlak hücre:3-4
baş şekil anomalisi:46
bende bu ay soğan suyu içtim bi zararını görmedim.

canım hayırlı olsun inş.darısı bebek haberi almana olsun inş.evet bu işin peşini bırakmamak lazım ne zaman ki pes edersek asıl o zaman yenilmiş oluyoruz RABBİM TÜM AZO LU hastalara nasip eylesin inş.

biz çarşamba gittik dr a antibyotiklerle başladık tedaviye 22 nisanda lucrin iğnelerine başlıcaz.evet evde olmak daha kötü.çalışmıyordum bu tedavilere başladığımızda sonradanda başlamak işimize gelmedi izin filan alamam yeni başladığım biyerde diye.sanırım embriyolarım canlanırsa 10 mayıs gibi transferim olucak kısmetse.

canım sende bildiğim kadarıyla dondurulmuşalrı deneyeceksin; ben dondurulmuşlarla hamileyim fakat lucrin kullanmadım bu tedavi de;belki farklıdır dr doktora tedavi hayırlısı olur inş.sakın stres yapma ALLAH ın izniyle inş bu sefer olacakkk

amin canım.ama bu yükselişi keçi bıynuzu kürüne borçluyum.şimdide hareket için havuç suyu kürüne başlıcaz

canım sende bildiğim kadarıyla dondurulmuşalrı deneyeceksin; ben dondurulmuşlarla hamileyim fakat lucrin kullanmadım bu tedavi de;belki farklıdır dr doktora tedavi hayırlısı olur inş.sakın stres yapma ALLAH ın izniyle inş bu sefer olacakkk

laremcim canım benim çok teşekkür ederim sen bir bilsen bana nasıl umut olduğunu hep aklımdasın.inşallah canım bu sefer olur allahın izniyle.bilmiyorumki neden aynı iğneleri kulandırıcak rahimi hazırlamak için dedi sadece lucrinlerin devamında o çok can yakan iğneler olmicakmiş sadece :)
canım seninde 1 haftadan düştü dimi allahın izniyle oğluşunu kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla.

canım iii yapmışsın iş konusunda izin almak çok zor oluyo çalışınca ama vakit geçiyo biraz kafan dağlıyo en azından canım merkeze yakınım evet sen nerdesin?

canım iii yapmışsın iş konusunda izin almak çok zor oluyo çalışınca ama vakit geçiyo biraz kafan dağlıyo en azından canım merkeze yakınım evet sen nerdesin?

bende merkezdeyim osmangazide
tanıdık filan çıkarmışız :)))))
biz annemlerle (benim ailemle) altlı üstlü oturuyoruz oyüzdende biraz kafamı dağıtabiliyorum.ailem hep destek oluyo allah razı olsun onlardan.

amin canım.ama bu yükselişi keçi bıynuzu kürüne borçluyum.şimdide hareket için havuç suyu kürüne başlıcaz

maonya sonuçlarınız iyi sanırım en azından var senin adına sevindim canım dr ne diyo normal yolla hamilelik oluşabilir dedimi?
peki sizin sayımı düşüktü 0 mıydı bizler gibi.

bende merkezdeyim osmangazide
tanıdık filan çıkarmışız :)))))
biz annemlerle (benim ailemle) altlı üstlü oturuyoruz oyüzdende biraz kafamı dağıtabiliyorum.ailem hep destek oluyo allah razı olsun onlardan.

canım bizde kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz onlarda destek oluyo bize sağolsunlar ama sizin durumunuz bizden iii sizde sperm var bizde yok:ecrin_bebek:

:teytey::teytey::teytey: hadi gözümüz aydn çok sevindim espocugum maşallah

canım bizde kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz onlarda destek oluyo bize sağolsunlar ama sizin durumunuz bizden iii sizde sperm var bizde yok:ecrin_bebek:

çok şükür halimize tabi.ama bu seferde olmazsa artık şansınız yok dedi dr.bilmiyorum yahayırlısı.inşallah bidahaki denemenizde sizdede çıkar.bişi dicem nohut suyu ve keçi boynuzu pekmezi kullansanıza.kent meydanında pekmez satılıyo tamamen organik ve katkı maddesiz.bitkisel ilaçlar filanda var orda ama biz önce pekmezi deniyoruz 1 ay oldu 1 ay daha kullancaz çok iyi geldiğini duymuştum.

Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.

Allahım çok sevindim alkisalkisalkis:sm_cool::teytey::teytey: rabbim bebeğini de nasip etsin sana :Saruboceq::Saruboceq: bunlar beni de umutlandırıyor allahım bizlere de nasip eder inşallah Allahtan ümit kesmemmeliyiz

Back
X