Öncelİkle umudunu kaybetme ve umut olsun allah yardımıcınız olsun ve tÜm uĞraŞan arkadaŞlarımada rabbİm yardım etsİn.....sİzlerle acı bİr Şey paylaŞmak İstİyorum...geÇen akŞam eŞİm benİ karŞısına aldı ve dedİkİ ben İnanılmaz baba olmak İstİyorum ve baba olabİlmek İÇİn senden baŞka Şansım yok ayrıca benİm ÇocuĞum olmuyor dİye senİde bu kutsal annelİk duygusundan mahrum bırakamam senİ sevİyorum ve bİzİ baĞlayan hayata da baĞlayan bİŞey olmalı dedİ ben donasyon yaptırmak İstİyorum dedİ ve bana bunu kabul edİp etmİyeceĞİmİ sordu...Çok Çaresİz ve perİŞandı bunları sÖylerken zaten tese Öncesİ bİz emre beyede gtmİŞtİk ve bİze Çok az Şans vermİŞtİ eĞer tÜm hormonlar normal testİslerde normalse bİz daha Çok korkuyoruz o hastadan demİŞtİ ve anne baba amca Çocukları olduĞundan genetİk sİzİnkİ demİŞtİ ve tesede de Çıkmadı zaten ....yanİ eŞİm kendİsİnden olma umudunu kaybettİ kİ bende kaybettİm sadece ona sÖylemİyordum...ne yapacaĞımı bİlemİyorum kafam Çok karıŞık 25 yaŞındayım ve hepİnİz gİbİ anne olmak İstİyorum eŞİm 32 yaŞında ve sperm Çıkma olasılıĞı yok ve Çok genÇte sayılmaz artık....bİrbİrİmİzİ sevİyoruz allaha ŞÜkÜrler olsunkİ İyİ denebİlecek bİr evlİlİk yaŞıyoruz....sİzlere sadece fİkİr danıŞmak İstedİm....Çıkmazda hİssedİyorum kendİmİ...