- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GAMZE SELVA RUNYA VE BELGİN...çok teşekkür ederim cevaplarınıza eşim zaten istanbul tüp bebekte mikro tese olmuştu çıkmadı onun öncesinde de emre beyde muayene etmişti ve çok çok az bir şans vermişti o nedenle uğraşmayı kestik ben belki emre beyde bir milro tese daha olma taraftarıyım ama artık eşim çıkmayacağına okadar inandıki belkide haklı bir ameliyat daha istemiyor....kök hücre de heralde 10-15 yıla kadar gelecekmiş diye duydum beklemek istediğimi söyledim fakat eşim ne gerek var diyor hatta 5 yıl bile beklemiyo o benim çocuğum olacak diyor..anladığım kadarıyla anlaşılmasından çevre baskısı vs.çekiniyo ve uzatmak istemiyo...hangi yoldan gitmeliyim kafam allak bullak allah herkese yardımcı olsun fikirlerinizi paylaştığınız için sağolun kızlar....inşallah hepiniz bu son sayfaya gelmeden bebeğinizi kucağınıza alırsınız....
selammmm!!!!!
arkadaslar micro tese uygulamasindan ne zaman önce esime ilac verilir aceba ??
bilen varmi ???
iyi akşamlar canımslm herkese hayırlı akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
canım eşim şuanda yarım klomen ve proxet plus kullanıyo.belgin eşine tam olarak kaan bey ne dei birde ne ilaç kullanıyo şu anda kızlar benim birincisi uzun protokol olmuştu bu defa nasıl olacak bilmiyoruz uzun yada kısa olacagına adetin 2. günmü karar veriliyo kılzra
zaman nasılsın bacım.bacım bizim her iki mtesede de ben regli olunca 2. gün tedaviye başladık ve başlarken eşime antibiyotik ve vitamin vermişlerdi seninle birlikte başlıyor
s.a bacılar umutsuzluğa kapılmayın beni tanıyanda tanımayanda vardır bize de donasyon önerildi doktor tarafından ama şükür ki ben hep inandım olacak dedim;RABBİM izin verirse cuma günğ doğuma gidecem hepinize dua ediyorum isim isim olmasada bu derde düşen arkadaşlarım için diyorum HAKKINIZI helal edin inş.
kızlar bizim tüp bebek sanırsam yarın başlıyo dua edin ne olur
arkadaşlar size güzel bir haberim var. eşim bugün sperm analizi yaptırdı. ve uzun süredir beklediğimiz haber. az da olsa menide sperm görüldü. inanılmaz derecede mutluyum...:):):)
CANIM SENİN ADINA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM :dance:arkadaşlar size güzel bir haberim var. eşim bugün sperm analizi yaptırdı. ve uzun süredir beklediğimiz haber. az da olsa menide sperm görüldü. inanılmaz derecede mutluyum...:):):)
canım benim süper bi haber bu ne güzel hiç beklemeyin o zaman hemen tedaviye başlayın peki canım eşin tedavimi görüyordu yoksa kendiliğindenmi oldu böyle güzel haberler aldıkça içim kıpır kıpır oluyor...
CANIM SENİN ADINA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM :dance:
DARISI BAŞIMIZA İNŞŞŞ :Saruboceq:
belgin cim eşime micro tese yapıldı ve spermatid bulunmuştu ;doktor uğraşmayın donasyon yapın hayatta olmaz dedi;Eşim KAan hoca yı buldu 4 aylık ilaç tedavisi uyguladı tam oda tese yapacaktı biz gitmeden önce spermiyogram yaptırdık ve sperm çıkışı oldu bizde dondurttuk;hemen tedaviye başladık şükür bu günümüze inş. en kısa zamanda hepiniz kavuşursunuz yavrunuzaaa
arkadaşlar size güzel bir haberim var. eşim bugün sperm analizi yaptırdı. ve uzun süredir beklediğimiz haber. az da olsa menide sperm görüldü. inanılmaz derecede mutluyum...:):):)