• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgin eşine tam olarak kaan bey ne dei birde ne ilaç kullanıyo şu anda kızlar benim birincisi uzun protokol olmuştu bu defa nasıl olacak bilmiyoruz uzun yada kısa olacagına adetin 2. günmü karar veriliyo kılzra

kızlar biraz önce bi baktım adet olmuşum kahverengi lekelenme tarzında ilk günden sayılırmı

GAMZE SELVA RUNYA VE BELGİN...çok teşekkür ederim cevaplarınıza eşim zaten istanbul tüp bebekte mikro tese olmuştu çıkmadı onun öncesinde de emre beyde muayene etmişti ve çok çok az bir şans vermişti o nedenle uğraşmayı kestik ben belki emre beyde bir milro tese daha olma taraftarıyım ama artık eşim çıkmayacağına okadar inandıki belkide haklı bir ameliyat daha istemiyor....kök hücre de heralde 10-15 yıla kadar gelecekmiş diye duydum beklemek istediğimi söyledim fakat eşim ne gerek var diyor hatta 5 yıl bile beklemiyo o benim çocuğum olacak diyor..anladığım kadarıyla anlaşılmasından çevre baskısı vs.çekiniyo ve uzatmak istemiyo...hangi yoldan gitmeliyim kafam allak bullak allah herkese yardımcı olsun fikirlerinizi paylaştığınız için sağolun kızlar....inşallah hepiniz bu son sayfaya gelmeden bebeğinizi kucağınıza alırsınız....

canım hakkınızdan hayırlısı olsun
yazdıklarını dün okudum ama içime oturdu eşinin bukadar çıkmaza gelmesi senin ne yapacağını bilememen zor durum tabi seni çok ii anlıyorum bizde de çareler tükendim tabi bu drların söylediği sonuçta Rabbim ol derse olur ve benim inancım var inşallah olucak en ii kararı siz bilirsiniz ama madem bizede fikirlerimizi soruyorsun benim fikrim kesinlikle yapmayın olur kimden olduğu bilinmeyen bi bebege sahip olucaksım dinende veledi zina olucak organ nakli gibi bişey değil ki bu direk nesille ilgili oyüzden dinimiz bu konuda hiç taviz vermiyor sonuçta kuranı kerimde bile sıkca geçen ayetler var dünyanın geçiçi oldugu herşeyin imtahan olduğu kimi malı kimi ailesi kimde evlet ile imtahan olur kimine çift çift verir Rabbim kiminede vermez dünyalık nimetlerden biridir evlat dünya için hafizanallah ahiret kaybedilebilir umutta 2. denemezi yaptık sperm çıkmadı ama inan çıkmamasından daha çok ulun beyin sözleri beni ağlattı donasyonu teklif etti ve şimdi kabul etmiyorsun ama insanoğlu çiğ süt emmiştir ilerde istersiniz sözleri hala aklıma geldikçebile okadar üzülüyorum ki biz elimizden geleni sebebler dairesinde yaparız takdir Rabbimindir yani sözün kısası bukadar büyük bir vebali kaldırabilirmisiniz tabi sonuçta en doğru kararı siz vericeksiniz buarada dini boyuttan haram olduğundan bahsettim ama kusara bakma dinin islam değilse seni kırmış olmak istemem şimdi aklıma geldi canım zor bi karar Allah yardımcın olsun gerçi dinen haram olmasada ben istemezdim eşimin parçası olucaksa olsun yoksa olmasın razıyım neyse canım çok yazdım niyetim seni kırmak değil inşallah hakkınızda nasıl hayırlıysa öyle olsun

selammmm!!!!!
arkadaslar micro tese uygulamasindan ne zaman önce esime ilac verilir aceba ??
bilen varmi ???

bacım bizim her iki mtesede de ben regli olunca 2. gün tedaviye başladık ve başlarken eşime antibiyotik ve vitamin vermişlerdi seninle birlikte başlıyor

s.a bacılar umutsuzluğa kapılmayın beni tanıyanda tanımayanda vardır bize de donasyon önerildi doktor tarafından ama şükür ki ben hep inandım olacak dedim;RABBıM izin verirse cuma günğ doğuma gidecem hepinize dua ediyorum isim isim olmasada bu derde düşen arkadaşlarım için diyorum HAKKINIZI helal edin inş.

slm herkese hayırlı akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım
belgin eşine tam olarak kaan bey ne dei birde ne ilaç kullanıyo şu anda kızlar benim birincisi uzun protokol olmuştu bu defa nasıl olacak bilmiyoruz uzun yada kısa olacagına adetin 2. günmü karar veriliyo kılzra
canım eşim şuanda yarım klomen ve proxet plus kullanıyo.
bacım bizim her iki mtesede de ben regli olunca 2. gün tedaviye başladık ve başlarken eşime antibiyotik ve vitamin vermişlerdi seninle birlikte başlıyor
zaman nasılsın bacım.
s.a bacılar umutsuzluğa kapılmayın beni tanıyanda tanımayanda vardır bize de donasyon önerildi doktor tarafından ama şükür ki ben hep inandım olacak dedim;RABBİM izin verirse cuma günğ doğuma gidecem hepinize dua ediyorum isim isim olmasada bu derde düşen arkadaşlarım için diyorum HAKKINIZI helal edin inş.

canım benim allah yardımcın olsun çok sabrettin hayırlısıyla alacaksın yavrunu kucağına.canım eşin 2 kere tese olmuştu dimi ilk tesede bişey çıkmayıp ikincidemi bulunmuştu yoksa ilkindede hücre felan çıkmışmıydı.allahım dualarını kabul etsin.

belgin cim eşime micro tese yapıldı ve spermatid bulunmuştu ;doktor uğraşmayın donasyon yapın hayatta olmaz dedi;Eşim KAan hoca yı buldu 4 aylık ilaç tedavisi uyguladı tam oda tese yapacaktı biz gitmeden önce spermiyogram yaptırdık ve sperm çıkışı oldu bizde dondurttuk;hemen tedaviye başladık şükür bu günümüze inş. en kısa zamanda hepiniz kavuşursunuz yavrunuzaaa

canım bizimde ilk tesemizde elonge spermatid bulundu bizde şuanda kaan hocada tedavideyiz pregnyl kullandı şimdi klomen yarım proxsed plus incir kürü keçiboynuzu suyu içiyor geçen gittik bize istediğiniz zaman deniyelim dedi inşallah bizim sonumuzda sizin gibi olur canım sizde bunlarımı kullanmıştınız...

arkadaşlar size güzel bir haberim var. eşim bugün sperm analizi yaptırdı. ve uzun süredir beklediğimiz haber. az da olsa menide sperm görüldü. inanılmaz derecede mutluyum...:):):)

arkadaşlar size güzel bir haberim var. eşim bugün sperm analizi yaptırdı. ve uzun süredir beklediğimiz haber. az da olsa menide sperm görüldü. inanılmaz derecede mutluyum...:):):)

canım benim süper bi haber bu ne güzel hiç beklemeyin o zaman hemen tedaviye başlayın peki canım eşin tedavimi görüyordu yoksa kendiliğindenmi oldu böyle güzel haberler aldıkça içim kıpır kıpır oluyor...

CANIM SENİN ADINA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM :dance:
DARISI BAŞIMIZA İNŞŞŞ :Saruboceq:

canım benim süper bi haber bu ne güzel hiç beklemeyin o zaman hemen tedaviye başlayın peki canım eşin tedavimi görüyordu yoksa kendiliğindenmi oldu böyle güzel haberler aldıkça içim kıpır kıpır oluyor...

eşimin fsh si düşüktü. bir yıldır tedavi görüyordu. ilk 9 ay haftada 3 doz fostimon 75 lik ve haftada 1 pregnyl 5000 kullandı. 9 ayın sonunda doktorumuz microtese önerdi. biz ikna olmayıp emre bakırcıoğlu'na gittik. emre bey haftada 3 fostimon 150 lik ve 5 günde bir pregnyl 5000 verdi. 3 aydır bu şekilde kullandık. toplamda bir senede sperm gördük...

CANIM SENİN ADINA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM :dance:
DARISI BAŞIMIZA İNŞŞŞ :Saruboceq:

inşaallah sizde mutlu sona ulaşırsınız. gerçi bizde daha sonuna ulaşmadık. ama en önemli olanı yani hammaddeyi elde ettik. artık yeni bir mücadele başlayacak bizim için...

belgin cim eşime micro tese yapıldı ve spermatid bulunmuştu ;doktor uğraşmayın donasyon yapın hayatta olmaz dedi;Eşim KAan hoca yı buldu 4 aylık ilaç tedavisi uyguladı tam oda tese yapacaktı biz gitmeden önce spermiyogram yaptırdık ve sperm çıkışı oldu bizde dondurttuk;hemen tedaviye başladık şükür bu günümüze inş. en kısa zamanda hepiniz kavuşursunuz yavrunuzaaa

allah kolaylık versin doğumun rahat olsun hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :emir_bebek: :emir_bebek:

çok sevindim :emir_bebek: :emir_bebek: hemen dondurun tedaviye başlayın canım allah bebeğine kavuştursun :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X