- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamzesezer hoşgeldin canım oh oh bi güzel oynamışsın..umutolsun canım tedavin hayırlı olur inşaallah..bizde haftasonu proxeed plus aldık iki gündür eşim içiyo,fındık fıstık ne bulduysak aldık temmuza kadar bunlara devam edecez bide kan testi yaptırdık hormonları kaan hocaya yazdık bakalım cevap bekliyoz...
günaydın kızlar....
iyiyiz canım sen nasılsın..mrb kızlar nasılsınız
kimsecikler varmı?
allah yardımcın olsun canım.geçen hamilelikle ilgili bişeyler yazmışsın anlamadım şakamıydı neden böyle şaka yaptın kız...KIZLAR mrb bizde tedaviye başladık ama sanki u defa acemi olduk ne bileyim puregon 200 le başladık başka ilaç yok rabbim pişmanlık vermesin inşallah ne bileyim bizimde aniden oldu aslında bizimde tam hazır oldugumuz söylenemz ne olur dua edin
sagol belgincim
o poliplerin olup olmadigini nasil gördüler ultrason sonucu çiktik
birde histerografide belli oluyormus
ama bana steril suyla ultrason çektiler emin olmak için ve belli oldu
sen hiç ultrason çektirdin mi ? Senin tahliler nasil
günaydın belgin nasılsın?
iyiyim bende canim ne olsun
tedavide hangi asamadasiniz canim
canım ya daha biz cumartesi akşamı yazdık senin cevabının gelmiş olması lazım biz daha öncede mail atıyorduk en geç 3 günde cevap geliyodu..
zaman ve espoir donasyon hakkındaki yorumlarınız için çok teşekkür ederim ve tüm arkadaşlarımda...olumlu yada olumsuz herkes usulünce bana fikir verdi ve çok yardımcı oldu.....BİLİYORSUNUZ EŞİM GEÇEN AY TESE OLDU VE BULUNAMADI PATALOJİYİ İNCELENMESİ İÇİN TESTİS BİYOPSİSİ BIRAKMIŞTIK OZAMAN VE YENİ SONUÇ BELLİ OLDU.DİYORKİ RAPORDA...BAZI TÜBÜLLER İÇİNDE HİÇ HÜCRE GÖZLENMEZKEN BAZILARININ İÇİNDE 10 A YAKIN SPERMATAZOA GÖZLENDİ.... TABİ EMRE BEYİ CEPTEN ARADIM ASLINDA TEDAVİYE ONUNLA BAŞLAMADIĞIMIZ İÇİN HİÇ YÜZÜM YOKTU AMA EN DOĞRU AÇIKLAMAYI O VERİR DİYE DÜŞÜNDÜM ODA BANA EEE ÇIKMIŞ İŞTE SPERM NİYE SİZE ÇIKMADI DEDİLER OZAMAN DEDİ VE KIZDI BİRAZDA HAKLI OLARAK....EŞİMİN ACELECİ DAVRANMASI NEDENİYLE İLAÇ FALAN KULLANMAK İSTEMEMESİ YÜZÜNDEN EMRE BEYDE BAŞLAMAMIŞTIK BİZ....NEYSE BU BİZİ SEVİNDİRDİ ARKADAŞLAR SPERMATAZOA HAKKINDA BİŞEY BİLEN YADA EŞİNDE ÇIKMIŞ OLAN VARMI YADA BUNUNLA DÖLLEME YAPILABİLİRMİ BİDAHA KİNDE DE BULUNABİLİRMİ......ŞUAN HEM MUTLUYUZ HEMDE KAFAMIZ ÇOK KARIŞIK ERKENDENDE UMUTLANMAK İSTEMİYORUM.....