Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Arısütü-bal-polen karışımına başlayacağız eşime. yalnız ambalajların üzerinde 2500mg, 6000mg, 10000mg gibi şeyler var bunları aktara sorduğumuzda içindeki arısütü miktarı olduğunu söyledi ve fiyatları da farklı farklı.İçinde çok arısütü olanın fiyatı artıyor örneğin 6000lik 14 ise 10000lik 18 TL hepsininde üzerinde sabah-akşam yemeklerden önce 1 kaşık yazıyor.
bu baktıklarımız arıvital markaydı. ama diğer markalarda benzer sistemle satılıyor. yani değişik arısütü miktarları değişik fiyata. Şİmdi biz hangisinden alıp kullansak. ne kadar arısütü o kadar sperm deyip en yükseğinden mi? yoksa çok arısütü zararlımıdır. bizim gibi azospermler için önerilen doz nedir? kaşık hangi kaşık tatlı mı çorba mı çay mı? kafamız çorba oldu vallahi aydınlatın biliyorsanız

canım biz de şimdi gidicez arısütü almaya bizim burada bir balcı var . Önünden hep geçeriz ben ona sorarım bakalım ne diyecek. ben gelince yazarım...

umut olsun senin adına çok sevindim.
umudunu kaybetme inşallah döllenme olur.
demmi; biz de aldık arı-sütü-bal -polen karışımından canım.230 gr. 17 lira verdik ama bilmiyorum canım bizim aldığımız doğru mu?(bal:184 gr.-polen:23 gr.arı sütü:4.600 mg.gingseng:18.4 gr.)

jklm canım bilgilerin için teşekkür ederim sonucumu alınca tekrar yazarım bana yardımcı olursan sevinirim

ELBETTEKI ARKADASIM elımden geldıgı kadar bız bunun ıcın varız.UMUTOLSUN CANIM BENIM HAYDI GOZUNAYDIN CANIM 3(sperm dollenme tutunma) DEN 2 SI GITTI 1 I KALDI .ınsaalah bebeısınde tutunur sana canım benım.darısı bıze .daha once de sordum ama soylemedın canım kac tane bulundu sperm bır de dondurdunuz mu sonrası ıcın de?

sevgicim selvacim sagolun kizlar simdilik sonuclar güzel insalah ilerdede güzel olur

bence sizin sonuç güzel çıkacak BELGİN
şuan içime öyle doğdu valla :Saruboceq:
aman bizimki gibi kötü sonucu ALLAH kimseye yaşatmasın :olmaz:

vallahi tatlım bir hafta dediler oda perşembe günü ama bilmiyorum inşallah temiz çıkar biliyomusun emre bey le konuştuktan sonra bide eyüp sultana gittim sanki bu sefer bebeğim bana gelecekmiş gibi içim kıpır kıpır oldu inşallah bu sevincim boşa çıkmaz.

Back
X