Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Arısütü-bal-polen karışımına başlayacağız eşime. yalnız ambalajların üzerinde 2500mg, 6000mg, 10000mg gibi şeyler var bunları aktara sorduğumuzda içindeki arısütü miktarı olduğunu söyledi ve fiyatları da farklı farklı.İçinde çok arısütü olanın fiyatı artıyor örneğin 6000lik 14 ise 10000lik 18 TL hepsininde üzerinde sabah-akşam yemeklerden önce 1 kaşık yazıyor.
bu baktıklarımız arıvital markaydı. ama diğer markalarda benzer sistemle satılıyor. yani değişik arısütü miktarları değişik fiyata. Şİmdi biz hangisinden alıp kullansak. ne kadar arısütü o kadar sperm deyip en yükseğinden mi? yoksa çok arısütü zararlımıdır. bizim gibi azospermler için önerilen doz nedir? kaşık hangi kaşık tatlı mı çorba mı çay mı? kafamız çorba oldu vallahi aydınlatın biliyorsanız
jklm canım bilgilerin için teşekkür ederim sonucumu alınca tekrar yazarım bana yardımcı olursan sevinirim
ÇİÇEK BELGİN slm kızlar opuyorumnanaktan
hayırlı akşamlar![]()
iyiyim çiçekciğim ne olsun şu sonucu bekliyorum.
ıyı aksamlar canlar!