Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim biz 6 7 aydir kullaniyoruz bu ari urunlerini,hormonlarimizda baya bi duzelme oldu,kaan hocaya da gittik ilac tedavisi oluyoruz ,kaan hocada kesinlikle devam edin bu ari urunlerine onlar cok faydali dedi

Teşekkür ederim lamyaycım bilgilendirme için. devam edicez bakalım inşallah rabbim şifasının vesilesi yapar.

KIZLAR...kanal7 de ÖMER COŞKUN diye bir doktor çıkıyo..kaynanam dinliyo sürekli..nohut kürüne ve her sabah taze sıkılmış havuç suyunu aç karnına içmek azo yu bitiriyomuş kesin konuşuyomuş...ben havuç suyunu yapmaya başlıcam..tabi önce katı meyve sıkacağı almam lazım..malum daha çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum:)

Ben de katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum bir kere havuç suyunu fazla fazla sıktırıp dolaba koyduk 3 günde acı bir tat oluştu bozuldu. çok dayanıksızmış:(( nohut suyunuysa düzenli kullanamadı eşim bir de çok nohut birikiyor. 2 kişi yesek yiyemiyoruz atsak atamıyoruz kıyamıyoruz şaşkınız. bu işin doğal yoldan çözümü için ilaç ve bitkisellere 2 mikrotese ameliyatı para harcanacak valla 6 ayda Rabbim hayırlısını versin

hayırlı günler bacılar
kızlar birazdan sohbete gidicem arada gördüm ama anlamadım kızlar banada tarifini verirseniz Allahtan belki olur drlar artık yok diyor ama benim Rabbimden hala umudum var kızlar ayrıntılı olarak şu arı sütü bal polen karışımını nerden aldınız kimden randevu alıp gittiniz kullananlardan özellikle rica ediyorum Allah rızası için banada anlatın cevaplarınızı bekliyorum inşallah yardımcı olursunuz

zamancım aktarlarda var. Hazır olarak üçünün karışımı satıldığı gibi ayrı ayrı polen, arısütü(saf olarak bulması ve buz dolabında saklanması zor ayrıca 100gr ı 150TL gibi aşırı pahalı)ve bal da alıp kendin karışım yapabilirsin. ama neyden ne kadar konulacak bununla ilgili bir bilgi yok ben de çok sordum burdan ama net cevap verebilen olmadı arkadaşlarımızdan.

Sayes hayat bal isimli bir dükkandan bahsetmişti ondan yer tarifi istedim ama daha veremedi

KIZLAR...kaan hoca bizede telefonda endol ve trental başlayın dedi bende aldım..emre beyin reçetesini kullanıyoruz tabi normaldede klomen ve 2 de vitamin...hepsi birden problem olmaz demi...bana bir fikir verin...napim...

Umutsuz 1985 her iki doktoroda birlikte kullanmanın sakınca yaratıp yaratmayacağını sor. çekinme prospektüsleri iyice okuyun bazen ilaçlar birbirine ters etkiler yapabiliyor doktorlara sormaktan çekinme canım.

umutolsun canım senin adına çok sevindim ama umudunu kaybetmeye üzüldüm acaba onda spermin evrelerimi çıkmıştı neden döllenme olmamaışki yada oranın labaratuar koşullarımı yetersizdi

tese ile micro tese arasındaki fark nedir arkadaslar?

Tese normal biopsidir testis kesilip açılır içeriden rastgele 5-10 bölgeden küçük doku örnekleri alınır. sperm araştırılır. mikrotese ise 20-30 büyütmeli ameliyat mikroskopu ile kalınlaşıp şişmiş seminifer tüpçükler aranıp bulunarak özellikle onların bol olduğu dokular alınır çünkü sperm bulşma oranı daha yüksektir. hem de testis dokusuna daha az zarar verilerek testisin diğer fonksiyonları aksatılmamış olur

Benim eşimde klomen 1,5 sene falan klomen kullandı bunun yanında da multivitaminler her akşamda havuç suyu sıkıyordum ona yine başlıyım pek yanaşmıyordum havuç sıkmaya uzun zamandır :) Nohutu bilmiyordum şimdi duydum her şeyin tedavisi doğada var gerçekten denemeye değer. Keçi boynuzunu da aldırdım sabah akşam içemesede akşam yatarken içer en azından.

belgin canım senin adına çok sevindim.inşallah bizim sonuçlarda temiz çıkar.5 mayısta genetik testin sonucunu alacağız.hadi bakalım takla zamanı:emir_bebek:

zaman canım biz aktarlardan aldık arı sütü- bl-polen-gingseng karışımı diye bende onu kadılar klübünden öğrendim.faydasını gören çok olmuş.inşallah sende faydasını görürsün.biz bide keçiboynuzu kürünü deniyoruz.
arkadaşlar havuç suyu her içimde taze sıkılacak önceden sıkılıp dolaba konulananı işe yaramıyormuş.ibrahim saraçoğlundan öğrendim.

şimdi bacılar perver demmi ve sayes üşenmedim eski sayfaları gezdim ve sizlere sorum olucak kızlar aldıgınız bu arı sütü vs.. gramları ne kadar ve şu hayat bal nerde yerini tarif edebilirmisiniz
perver bacım kaç gram karıştırdınız oranları ne kadar bide hiç bi etki gördünüz mü
hadi bakim kızlar anlatında bizde alalım inşallah fayda olur

Merhaba kizlar.........

Belgincigim senin adina sevindim sonuclar güzelmis gözün aydin canim :emir_bebek:guclubacismile

Genetik testin temiz çıkması demek doğuştan klinifelter XXY sorunu olmadığı Y delesyon sorunu olmadığını gösteriyor buda tedavide nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda fikir verir genelde erkeklerde küçük yaşta geçirilen ateşli kabakulak gibi hastalıklar sonucunda testislerde sperm üreten bezler hasar görüyor ya sperm üretimi duraksamaya ugruyor yada sayı azalıyor Belgincim genetik testiniz temiz çıkmış hormonlarınızda istenen duzeyde bence hemen bir an önce tedaviye başlaman gerek. Allah hayırlısını nasip etsin sana. Hayırlı evlatlar nasip etsin sen bunu coktan hakettin kız çok caba sarfettin cok emek verdin allah yüzünü eminim sonunda güldürecek.
canım benim sen varya benim arkadaşım ablam herşeyim oldun hep arkamdaydın hiç bırakmadın beni allahım sana eşine evladına bütün sevdiklerine uzun ömürler versin içimi sızlattı yazdıkların evet çok ugraştım 3yıldır ne duyduysam yaptım hep yalvardım allahıma beni ellerden ayrı boynu bukük koyma diye inşallah bu sefer olacak allahım büyük sağol iyiki varsın öpüyorum denizimi.:emir_bebek::emir_bebek:
canım ne güzel iyi haberi almışsın sevindim:) inşallah bulunur bu sefer dualarım hepimizle:)
sagol canım inşallah allahım hepimize nasip eder o sevinci.:emir_bebek:
belgincim gözün aydın çok sevindim darısı sperm çıkmasına sonrada bebeğinin olmasına inşallah
sagol bacım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize:emir_bebek:sen napıyorsun konuştunuzmu kaan beyle.
belgin canım senin adına çok sevindim.inşallah bizim sonuçlarda temiz çıkar.5 mayısta genetik testin sonucunu alacağız.hadi bakalım takla zamanı:emir_bebek:

inşallah canım bizim bir haftada çıktı sizin niye çıkmadı sizde emre beyin orda yaptırdınız dimi...:emir_bebek::emir_bebek:

zaman bacım;
arı sütü-bal -polen karışımı canım.230 gr. 17 liraya aldık(bal:184 gr.-polen:23 gr.arı sütü:4.600 mg.gingseng:18.4 gr.) canım biliyorum faydası oldumu bu karışımı 15 gündür yiyiyor.keçiboynzunu 2 ay oldu içeli.1 ayda havuç suyu denedik.sık sık badem fındık fıstık yiyiyor.ama inan spermiyogram yaptırmaya korkuyoruz.inşallah hepimiz bir faydasını görürüz.:Saruboceq:

belginim maşallah çok sevindim hadi az kaldı
perver canım nerden aldınız bide onu desen

Back
X