Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar bu arada benim laparoskopi tarihim belli oldu
bugün randevu aldim allahin izniyle 15 haziran rahim içi temizlenecek kürtaj yöntemiyler
ondan sornaki adetimde uzun protokolle baslicaz tüp bebege yani yaza dogru

bugün randevu aldim allahin izniyle 15 haziran rahim içi temizlenecek kürtaj yöntemiyler

hayirlisiyla atlatircim canim bunuda insallah
sonra da bebegine kavusursun insallah

hadi bakalım canım inşallah allahım emeklerini boşa çıkartmayacak:Saruboceq:

canim sen kac yillik evliydin
tedavidemisiniz sun an bahsedermisin kendinden biraz

7 yıllık evliyim belki bahsetmişimdir hatırlamıyorum ama neyse ilk 3 yıl istemedik çalışıyordum diye sonra da biz istedik istemekle olmuyormuş. Anladık bişeyler ters gidiyor doğru doktorlara :)
eşimde azosperm çıktı varikosel de var durumu çokda kötü değildi ama normal yolla zor dediler yinede 1-1,5 yıl ilaç tedavisi gördü daha fazla beklemek istemedik 1 mikro denemem oldu pozitif sonuç aldık ama 7 haftalık falandı düşürdüm şimdi kısmet olursa ikinci denemeyi yapmak istiyoruz yazın bakalım. Ama ben bu arada daha kaliteli embriyolar oluşsun diye bitkisel bişeyler denemek istiyorum eşime. Sizin durumunuz neydi

7 yıllık evliyim belki bahsetmişimdir hatırlamıyorum ama neyse ilk 3 yıl istemedik çalışıyordum diye sonra da biz istedik istemekle olmuyormuş. Anladık bişeyler ters gidiyor doğru doktorlara :)
eşimde azosperm çıktı varikosel de var durumu çokda kötü değildi ama normal yolla zor dediler yinede 1-1,5 yıl ilaç tedavisi gördü daha fazla beklemek istemedik 1 mikro denemem oldu pozitif sonuç aldık ama 7 haftalık falandı düşürdüm şimdi kısmet olursa ikinci denemeyi yapmak istiyoruz yazın bakalım. Ama ben bu arada daha kaliteli embriyolar oluşsun diye bitkisel bişeyler denemek istiyorum eşime. Sizin durumunuz neydi

canim gecmis olsun
speerm bulunmasida güzel bisey sonucta deneme sansin olmus

canim ben evleneli yaza 3 yil olacak
bizimde sebebsiz azo spermi esim ocak ayinda tese oldu sperm bulunamadi
sonra patoloji deki arastirmada olgunlasmamis sperm bulundu bizim tup bebek deneme sansimiz falan olmadi

canim gecmis olsun
speerm bulunmasida güzel bisey sonucta deneme sansin olmus

canim ben evleneli yaza 3 yil olacak
bizimde sebebsiz azo spermi esim ocak ayinda tese oldu sperm bulunamadi
sonra patoloji deki arastirmada olgunlasmamis sperm bulundu bizim tup bebek deneme sansimiz falan olmadi
Zor çok meşakatli bir yol. Ama mikro da erkek faktörlü tedavilerde başarı oranı büyük buda sevindirici Hepimiz için hayırlı olsun.

hayırlı geceler kızlar
maşallah negüzel spermler bulunuyor embriyolar oluşuyor çok özendim ne yalan diyim tedavide olanlarda hergün güzel haberler getiriyor inşallah sonunda hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza alıcaksınız bana hiç nasip olmadı tedavinin olumlu gitmesi sperm bulunması embriyo oluşması ve kucagına bebegini almak ben bunların hiç birini yaşıyamadım sizlerin yadıklarınıda okuyunca acaba nasıl bi duygudu nasılda sevinir insan demekten alıkoyamıyor insan kendini Rabbimin bu nimetini ben hiç tatmadım çok şükür ama sizlere inşallah nasip eder benim gibi çaresiz kalmazsınız inşallah kimbilir Rabbim bir gün banada nasip eder olmazları olduran O sonuçta inşallah hepiniz bebeklerinizi hayır vakitlerde kucagınıza alırsınız

zamancığım umutsuz olma lütfen allahım çok büyük inşallah bir gün burda hepimiz anne olacağız buna inanalım zamanı geldinde olcak ben inanıyorum

bende bazen çok çaresiz oluyorum ama sonra diyorum bu benşim kaderimde varsa zaten olacak ama yoksa ne kadar uğraşsamda olmıcak ama gönlüm kaderimizde hayırlı bir evlatlarımızın olmasıını istiyorum allahım kaderimizi bu güzel yönde bizim için hayırlı olacaksa hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin ve kadrimiz dahada güzzelleşsin amin

Back
X