- 26 Aralık 2008
- 3.975
- 1.647
- 398
canım onların seni böyle üzmesine ezmesine izin verme madem onlar umursamıyor sende söyle annenlere bu derdi yanlız kaldırmak çok zor insan nefes alamaz duruma geliyor bırakma kendini güçlü ol canına bişey olsa onlar bakmazlar sana eşinede koy tavrını görsün oda yapma yıpratma kendini....kötükedihüso
bacım bana zatn şuanda ne onlar ne eşim bakıyor ben yediğim lokmadan giydiğim kıyafete kadar eşimden değil Rabbimden isterim çok şükür Rabbimde benim ihtiyaçlarımı karşılar o yüzden bakmazlarsada çokda tın Rabbim başka bişeyi vesile kılar gene bana bakar
aileme açma konusuna gelince nasıl diyim belgin babama herifin testisi yok ondan cocuk olmuyor diye dayım her gördüğünde soruyor teyzemler aynı önceden sormuyorlardı yeni yeni sormaya başladılar ne diyim nasıl açıklayım bide laf söz çıkar diye korkuyorum
herife tepki koymaya gelince bacım bu tartışmalar aramızda olunca ben konuşmuyorum oda konuşmuyor ve asla geri adım atmaz 1 haftayı aşkın konuşmadıgımızı bilirim evde o ayrı odadaben ayrı odada yaşarız