Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım onların seni böyle üzmesine ezmesine izin verme madem onlar umursamıyor sende söyle annenlere bu derdi yanlız kaldırmak çok zor insan nefes alamaz duruma geliyor bırakma kendini güçlü ol canına bişey olsa onlar bakmazlar sana eşinede koy tavrını görsün oda yapma yıpratma kendini....kötükedihüso

bacım bana zatn şuanda ne onlar ne eşim bakıyor ben yediğim lokmadan giydiğim kıyafete kadar eşimden değil Rabbimden isterim çok şükür Rabbimde benim ihtiyaçlarımı karşılar o yüzden bakmazlarsada çokda tın Rabbim başka bişeyi vesile kılar gene bana bakar
aileme açma konusuna gelince nasıl diyim belgin babama herifin testisi yok ondan cocuk olmuyor diye dayım her gördüğünde soruyor teyzemler aynı önceden sormuyorlardı yeni yeni sormaya başladılar ne diyim nasıl açıklayım bide laf söz çıkar diye korkuyorum
herife tepki koymaya gelince bacım bu tartışmalar aramızda olunca ben konuşmuyorum oda konuşmuyor ve asla geri adım atmaz 1 haftayı aşkın konuşmadıgımızı bilirim evde o ayrı odadaben ayrı odada yaşarız

haklısın bacım nediyim eh işte bazen güçüm tükeniyor tabi bunda herifinde payı büyük ne olursa olsun asla ailesine toz kondurmuyor annen bana telde inmemişti biliyorum napim inseymiş dedi sonrada oğlumla evlendin Allah ır dedi diyorum halamı koruyorsun iyorum herifte sen ne dedinki o öyle dedi diyor yani anası bunları demekte haklı işte hem çocok olmuyor hem herifin bu davranışı anasının babasının lafları üst üste gelince bazen çöküyorum napim be bacım bende insanım
umrede çok dua ettim tavaf bile yaptım isimlerinize ama inşallah duam kabul olmuştur vardır elbet bi kabul vakti çok yanlızım biliyormusun kenara itilmiş bi haldeyim artık ailemde sormaya başladı hani bebek diye ne diyim kime derdimi nasıl acim bu durum nasıl anlatılır Rabbim yardımetsin

canım ya senin fedakarlıklarına karşın tavırları hiç hoş değil.sen muhtaç olduğun için onlarla değilsinki.bunu önce bir koysun eşin ve ailesi kafasına yükümüz zaten çok ağır.bazen bende çok bunalıyorum.herkes haddini bilmeli bu konuda ya.sen herşeye rağmen başının üstüne koy bu insanları karşılığa bak ya.koy bencede tavrını kendini ezdirme.

bacım bana zatn şuanda ne onlar ne eşim bakıyor ben yediğim lokmadan giydiğim kıyafete kadar eşimden değil Rabbimden isterim çok şükür Rabbimde benim ihtiyaçlarımı karşılar o yüzden bakmazlarsada çokda tın Rabbim başka bişeyi vesile kılar gene bana bakar
aileme açma konusuna gelince nasıl diyim belgin babama herifin testisi yok ondan cocuk olmuyor diye dayım her gördüğünde soruyor teyzemler aynı önceden sormuyorlardı yeni yeni sormaya başladılar ne diyim nasıl açıklayım bide laf söz çıkar diye korkuyorum
herife tepki koymaya gelince bacım bu tartışmalar aramızda olunca ben konuşmuyorum oda konuşmuyor ve asla geri adım atmaz 1 haftayı aşkın konuşmadıgımızı bilirim evde o ayrı odadaben ayrı odada yaşarız

ama hep kendine yapıyorsun ne zamana kadar böyle devam edecek kusura bakmada eşin çok acımasız yani hem kendinde sorun hayattaki en büyük hakkını elinden alıyor bide bunun üzerine böyle davranıyor tersine seni el üstünde tutması gerekir söyleme konusuna gelincede söyleyeceksin sonra herkes sanki sende sorun varmış gibi davranır..

s a arkadaşlar.. çok çaresiz durumdayım eşim azosperm kendim pco hastasıyım. buna rağmen tedaviye başlayacağız.eşimle 500 yasin okumaya başladık.rabbim belki bunu vesile kılar da hayırlı bir evlat nasip eder. bizim için 1 yasin okuyabilecek yada etrafındakilere de okutabilecek arkadaşlar varmı acaba? daha 100ü bile bulamadık. ne olur Allah rızası için bize yardım edin 1 yasin okuyun ne olur.. bana sayı verebilirmisiniz??
Allah şimdiden razı olsun........

kızlar herşey bitti
cünkü sonuc 3 cıktı yani gebelik yok yani moralim cok bozuk beimle beraber 3 kişininde olmadı offfffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff umutların bittigi bir gün daha

canım allah sabır versin ama gene de vazgeçme allahtan ümit kesilmez

eşime kaan beyden döndü sonuç sıfır ameliyat falanda dememiş yani artık imkansız gibi kök hücreye az var demiş 47 yaşına kadar çocuk sahibi olma şansın var demiş.Biraz önce emre beyede mail attım bakalım o ne diyecek

canım sakın uzulme ne olur..sen artık işin en zor kısmını atlattın neden ..dersen cunkü en azından elınızde sperm var artık ..bak bızler daha spermın varlıgından bıle haber degılız..canım olsun ne olursa olsun deneme sansın olduktan sonra varsın ıkı olsun...böyle düşün umut olsun

Son düzenleme:
kızlar dişciden geldim dişimi çekti yaklaşık 5 gündür ağrıyordu ve bişey yiyemiyordum neyse korktugum kadar acımadı

haklısın bacım nediyim eh işte bazen güçüm tükeniyor tabi bunda herifinde payı büyük ne olursa olsun asla ailesine toz kondurmuyor annen bana telde inmemişti biliyorum napim inseymiş dedi sonrada oğlumla evlendin Allah ır dedi diyorum halamı koruyorsun iyorum herifte sen ne dedinki o öyle dedi diyor yani anası bunları demekte haklı işte hem çocok olmuyor hem herifin bu davranışı anasının babasının lafları üst üste gelince bazen çöküyorum napim be bacım bende insanım
umrede çok dua ettim tavaf bile yaptım isimlerinize ama inşallah duam kabul olmuştur vardır elbet bi kabul vakti çok yanlızım biliyormusun kenara itilmiş bi haldeyim artık ailemde sormaya başladı hani bebek diye ne diyim kime derdimi nasıl acim bu durum nasıl anlatılır Rabbim yardımetsin

canım yıkılma yılma sakın... biz eşimle parmakla gösteriliriz öyle bir çiftiz ama geçen daha 3 ay önce neredeyse boşanma noktasına geldik (kimse bilmiyor tabii) ben de çok yorulmuştum tükenmiştim mesele farklı da olsa konu eşimin davranışlarıydı sonra dedim kesin bir konuşma zaten ortada çocuk ta yok sen yoluna ben yoluma dedim tabii krizler geçirerek... ondan beri iyiyiz ben de senin gibi çok fedakarım ama inan biz Az'a kanaat ettikçe erkekler bize Hiç'i reva görüyor... o yüzden kavga etmeden olayı çok büyütmeden ama sorunların üstüne giderek aşmak lazım. Yoksa olan bize olur. Tabii herkesin yaşantısı huyu farklı ama benden sana tavsiye kendini bitirme yoksa kimse sana yardım edemez kendin bile canım üzüldüm bak şimdi ama geçer bu günler de....

iyi geceler kızlar...
geçmiş olsun ZAMAN...
şimdi geldim hemen çıkıyorum herife lazımmış bilgisayar
herkese iyi geceler....

KIZLAR ıÇıM YANIYO SABAH ıÇıMDE Bı ACIYLA UYANDIM ne kadar zor bir durum bu böyle hiç bişeyin tadı zevki yok offf offfffffffff

Back
X