Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hadi hayırlısı peki neden dr bir daha tese yapamayız dedi anlamadım tesemi oldu tesamı inşallah bunda hamile kalırsında birdaha gerek kalmaz bunlara allah yardımcın olsun canım..canım pazartesi olucak sanırım cumartesi günü kontrolüm var değişiklik olmazsa.bursada oturuyorum biliyosundur pembe mavi tüp bebek ve kadın sağlığı merkezi var ürolog dr umuz birdaha sperm bulamayız dedi.ve son şansımız bu inşallah olur bu sefer 3 tane dondurulmuş embriyomuz var onlar uygulancak.şubattaydı tesa ameliyatımız ama sonuç alamadık ilk denememizden.
AMİN canımmrb kızlar bayagı ılerlemıs sayfalar canlarım benım hep konusyrz amam tık yok kımsede... ya ınsaalh burdan konusmadıgımız halayların zılgıtların cekıldıgı gunlerde gelırrrrrrrrr RABBIMIN HAZINESI COK GENIS . RABBIM INSAALLAH TUM BEBEK ISTEYENLERE, BU TOPIKTEKILERE BIRGUN KUCAKLARIMIZI DOLDURACAK YA DA BASKA YONLERDEN IYILILLER GUZELLIKLER NASIP EDECEK.YA DA INSAALHA BU CEKILENLER EKSIKLIKLERIMIZ DIGERLERINDEN BIZIM GUNAHLARIMIZA KEFFARET OLACAK.
merhaba canımmerhaba kizlarrrrrr..zemuszemus
amin inşallah kabul eder allahımbelgincim alllah kabul etsin :Saruboceq::Saruboceq:
canım eşinde sperm varsa azospermi değil demektir...kağıtta 333 yazıyor ama zannedersem 3.33 çünkü doktor onun hakkında bişey demedi.
2 kere prolaktin tahlili yapıldı 1.sinde 19.6
2.sinde 23.3 çıktı diğerleri hakkında bişey demedi.mr çekilsin sonra konuşalım dedi.
MAVİ MENEKŞE ARKADAŞIM..geçmişi pek bilmiyorum sizin sorun neydi hiç tese oldunuzmu??biraz açıklarmısın canım
mrb kızlar bayagı ılerlemıs sayfalar canlarım benım hep konusyrz amam tık yok kımsede... ya ınsaalh burdan konusmadıgımız halayların zılgıtların cekıldıgı gunlerde gelırrrrrrrrr RABBIMIN HAZINESI COK GENIS . RABBIM INSAALLAH TUM BEBEK ISTEYENLERE, BU TOPIKTEKILERE BIRGUN KUCAKLARIMIZI DOLDURACAK YA DA BASKA YONLERDEN IYILILLER GUZELLIKLER NASIP EDECEK.YA DA INSAALHA BU CEKILENLER EKSIKLIKLERIMIZ DIGERLERINDEN BIZIM GUNAHLARIMIZA KEFFARET OLACAK.
mb mavı menekşe canım ben takılıyordum buraya ama senın durumunu buılmıyorum canım senın durumun ne dır..benım eşimde azo
kızlar yatıyorum kalkıyorum icim kan aglıyo cok moralim bozuk mahvolmuş durumdayım allahım sen büyüksün ne olursun kuvvet ve sabır ver sen bizi görüyosun kızlar ne olur dua edin ben bugünlerde kafayı bozmöazsam bi daha bozmam
kızlar gecmişi pek okuyamamıştım dondurulmuş spermde emriyoda yok malasef kızlar alahımın bugününede cok şükür ama yoruldum yıprandım eşimi bi daha o amaliyathanenin kapısında beklemek istemiyorum oanı hiç bi zaman unutmayacagım çünkü eşim o kadar acizlenmiştiki anlatamam onu o yatakta bi daha görmek o kdar agır olurki anlatamam
kızlar gecmişi pek okuyamamıştım dondurulmuş spermde emriyoda yok malasef kızlar alahımın bugününede cok şükür ama yoruldum yıprandım eşimi bi daha o amaliyathanenin kapısında beklemek istemiyorum oanı hiç bi zaman unutmayacagım çünkü eşim o kadar acizlenmiştiki anlatamam onu o yatakta bi daha görmek o kdar agır olurki anlatamam