- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün spermigram yaptırdık.sonuç yine sıfır.çok güvendiğim lökositler kaybolmuş malesef.mikrop hücresiymiş yani.kaç kez spermigram yaptırdık ve sıfır çıktı ama hiç bu kadr çok üzülmemiştim.bu kez umutluydum çünkü.birde eşim haber verdiğinde arkadşımın bebğini görmeye gitmiştim.ordayken aradı.tabi ben tutamadım kendimi başladım ağlamaya.allahtan çok yakın bi arkadşım ve durumu biliyo.yaa böyle işte.daha dün umutolsuna moral vermeye çalışırken güçlü ol derken melsef bgun ben güçlü olamadım.bide üstüne eşim artık tedavi olmıcam dedi.nasıl olsa bi işe yaramıyomuş.offfff offffff
gamze üzülme desemde boş biliyorum cünkü cok zor onuda biliyorum allah sabrımızı bol versin bende kötüyüm çünkü etrafımda herkes yeni bebegini dünyaya getirdi benim elim bom boş tabi insan ister istemez üzülüyo
slm cicekcigim nasilsin
slm kadercim
iyi olmaya calisiyorum biraz moralim bozuk düsünmedigim bir dakka yok ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum.sen nasilsin canim?
iyiyim canim ne olsun hepimizin durumu ayni hep ayni duygulari yasiyoruz bugun alis verise cikdim her taraf cocuk ve hamileler insan gordukce ici yaniyo dilimden dua hic eksik olmuyo yurudugum yolda bile bazen diyorum distan konusurumda beni deli zannederler diyorum kendi kendime, kafayi yemezsem iyi allah yardimcimiz olsun
allahim annelerine babalarina bagislasin herkesin cocugunu.allahim en kisa zamanda bizlerede nasip etsin
cok zor bir özlemmis bu alahim kimselere vermesin..
kadercim gidiyormusun yaza turkiyeye konuyu denistiriyim biraz
Hosbulduk cicekcigim
evet artik görüsemiyoruz biz evimize yerlesiyoruz bir haftadir evimde yatiyorum internet telefon baglantisi olmadigi için giremiyorum internette anneme geldigim zaman giriyorum firsat buldukça
sen nasilsin ?[/QUOT
bende iyiym canim ayni bildigin gibi bekledigimiz raporlar da bugun geldi sonunda
Hosbulduk cicekcigim
evet artik görüsemiyoruz biz evimize yerlesiyoruz bir haftadir evimde yatiyorum internet telefon baglantisi olmadigi için giremiyorum internette anneme geldigim zaman giriyorum firsat buldukça
sen nasilsin ?[/QUOT
bende iyiym canim ayni bildigin gibi bekledigimiz raporlar da bugun geldi sonunda
Sonunda geldi raporlar iki ay sonra ne uzun sürdü
peki ne yaziyor ?
Sonunda geldi raporlar iki ay sonra ne uzun sürdü
peki ne yaziyor ?
bir sayfa kagitmis bekledigim. ilk yapilan kan test sonuclari ve son yapilan kan testi sonucu yaziyor.tese yapildi sperm bulunamadi diyor.birde testislerin kücük oldugu yaziyor buna uzuldum bugun bize doktor biri kucuk demisti kagitta ikiside diyor