Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay inşallah canım ya ama biraz korkuyorum açıkcası.acayip yaptı zaten iğneler ilaçlar.ya beklemekde çok zor.allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah ya.

amin canim insallah.korkma allahin izniyle hersey güzel olacak insallah
evet canim zor bir durum allahim evlat hasretiyle sinamasin kimseyi

melis cok zor günler geciriyorsun anlıyorum cünkü bende 10 gün mncesinden aynı duyguları yaşıyodum offffffffff aklıma geldikce sıkıntı basıyo belgin canım sana bişey söyleyimmi bizim ilk tedavimizde fsh 56 idi sperm bulunduda hamile bile kaldım bu tedavide fsh 11 di sperm bulundu ama gebelik olmadı

belgin sana tavsiyem diken üstünde yaşayarak bu güzel yıllarımız heba ediyoruz arkana dön bi bak yıllar hep hüüüüzünle gecmiş oysa ne kadar farklı olabilirdi öyle degilmi ben gecmişe baktıgımda evliliğimin ve ömrümün en güzel yllatı gecmiş geride kalan günlerimi bari güzel geciriyim diyorum bakalım becerbilirsem

melis cok zor günler geciriyorsun anlıyorum cünkü bende 10 gün mncesinden aynı duyguları yaşıyodum offffffffff aklıma geldikce sıkıntı basıyo belgin canım sana bişey söyleyimmi bizim ilk tedavimizde fsh 56 idi sperm bulunduda hamile bile kaldım bu tedavide fsh 11 di sperm bulundu ama gebelik olmadı

evet umutolsun zor ve yorucu bir dönem.sen nasılsın toparlanabildinmi.daha öncekinden bahsetmişin hamilelik düşüklemi sonlandı bilmiyordum.benimde 2. bu seferki dondurulmuşlarla oldu ama 2 sayılıyo.çok yıkılıyo insan ondan korkuyorum yine.

evet canım düşükle sonuclandı dünyaya gelmeyecekse ne yapsak boş umarım sen güzel bir hamilelik gecirisin

evet canım düşükle sonuclandı dünyaya gelmeyecekse ne yapsak boş umarım sen güzel bir hamilelik gecirisin

canım ya öyle herşey olcana varıyo işte allahın takdiri.ağzından bal akıyo canım allahmı söyletti kız hamileleik dedin heyecanlandım ya inşallah tutar bu sefer.

umutolsun üzülme canim biraz zaman gecince tekrar denersiniz insallah o zaman tutunur bebegin sana

kizlar umudunukeybetme arkadasimiz hic girmiyor aklima geldi merak ettim

iyi günler kızlar.........

bugün bizim burda elektirik direklerinde bakım varmış akşama kadar gelmeyecekmiş elektirik güç kaynağımız var o bitmeden bir gireyim topiğe slm vereyim dedim.....tek başıma olduğum için sıkılırım o yüzden anneme gidiyorum akşam görüşürüz kızlar

hepinize eşlerinizle mutlu huzurlu pazarlar

kızlar eşimin fsh 26 çıktı çok üzüldüm yaa yüksek klomenden oluyor bence çünkü daha önceden 15 felan oluyordu bizde bıraktık bugünden sonra klomeni birazda bişey kullanmayalım bakalım...

canım biliyorsun benim eşiminde 24 çıktı o kadar araştırdım FSH pek etkilemiyor diyor herkes... Ama sen başka bir tedavi deneyecektin galiba onun için önemliydi... olsun canım hayırlısı olsun. Belki temmuzda tüp bebekte bulunacak sperm hiç tedavi olmasanız bile her işte bir hayır vardır öyle düşün. Bu arada tedaviyi eğer allah izin verirse aynı zamanda olucaz herhalde bir aksilik çıkmazsa :) Gerçi benim bu ara aksilikler üst üste geliyor kötü haberler aldık ama olsun imtihan dünyası. Hayırlısıyla temmuz da bebeklerimiz gelsin de ondan sonra inşallah çok daha mutlu oluruz:)) Allah nasip eder inşallah her an dua ediyorum hepimiz için :Saruboceq:

hayırlı akşamlar.........

nerdesiniz kızlar ben gittim geldim daha yoksunuz pazarcı karılar sizi tümünüz taktınız kocaları kollarınıza gezmelere gittiniz demii

Back
X