insallah hamilesindir canim güzel düsün sikma canini
ay inşallah canım ya ama biraz korkuyorum açıkcası.acayip yaptı zaten iğneler ilaçlar.ya beklemekde çok zor.allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah hamilesindir canim güzel düsün sikma canini
ay inşallah canım ya ama biraz korkuyorum açıkcası.acayip yaptı zaten iğneler ilaçlar.ya beklemekde çok zor.allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah ya.
amin canim insallah.korkma allahin izniyle hersey güzel olacak insallah
evet canim zor bir durum allahim evlat hasretiyle sinamasin kimseyi
melis cok zor günler geciriyorsun anlıyorum cünkü bende 10 gün mncesinden aynı duyguları yaşıyodum offffffffff aklıma geldikce sıkıntı basıyo belgin canım sana bişey söyleyimmi bizim ilk tedavimizde fsh 56 idi sperm bulunduda hamile bile kaldım bu tedavide fsh 11 di sperm bulundu ama gebelik olmadı
evet canım düşükle sonuclandı dünyaya gelmeyecekse ne yapsak boş umarım sen güzel bir hamilelik gecirisin
kizlar umudunukeybetme arkadasimiz hic girmiyor aklima geldi merak ettim
insallah toparlanmistir canim hic girmiyor sonucu aldigindan beri
canım ben kaçıyorum ilaçlar acayip uyku yapıyo :)
görüşürüz yine kendine ii bak iigeceler canım.
canım ben kaçıyorum ilaçlar acayip uyku yapıyo :)
görüşürüz yine kendine ii bak iigeceler canım.
kızlar eşimin fsh 26 çıktı çok üzüldüm yaa yüksek klomenden oluyor bence çünkü daha önceden 15 felan oluyordu bizde bıraktık bugünden sonra klomeni birazda bişey kullanmayalım bakalım...