biz temmuz düşünüyoruz. Kadındoğumcuya kime gidiyorsun?
Anladım ben süleyman beye gidiyorum ama bende hiç bir sıkıntı yok zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz temmuz düşünüyoruz. Kadındoğumcuya kime gidiyorsun?
Günler yaklaştıkça öyle içim sıkılıyorki anlatamam resmen şimdiden kalp krizi geçirecekmişim gibi elimde değil çok sıkılıyorum. Dua edin kızlar
işte ben de bu süreci tamamen anlayabilmek için bu haftasonu gideyim diyorum Umut tüp bebeğe. Senin ki uzun protokol herhalde bir de kısası var çünkü zaman benim için değerli beraber çalıştığımız arkadaş hamile ve doğum iznine ayrılacak benim temmuz sonu allah izin verirse tatilim . Biraz sıkışık bir zaman oluyor ona da canım sıkılıyor ama ne yapayım. O izinden gelene kadar çok zaman geçecek allah izin verse de hep öyle dua ediyprum Ramazan bayramına hamile girsem ya rabbim inşallah!! herkes çok sormaya başladı çünkü bi kapak olsak onlara:)))
bir de rapor işi var işte şartlara uyuyoruz niye 5 milyar verelim diyoruz onunla da uğraşıcaz ay ne bileyim işte onun için canım sıkılıyor bu aralar... Bi tanıdık doktor bulsak işimiz kolaylaşır da bakalım işte...