Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım rapor 3 ay dan önce çıkmıyomuş haberin olsunda.ona göre başlarsınız biz araştırmıştık hem zaten devlette bile olsa 4 bin tl yi göze alın bikere.bizim merkezde ameliyatla birlikte 6 bin tuttu ilki ama ilk günden beri harcadığımız toplam mebla 15 bin olmuştur.çok zor ya dünya borca girdik napçaz bilmiyorum.

yaaa ben öyle bilmiyorum.. Allah allah ben de ilaç raporu 1 ay tüp bebek raporu 1 sene geçerli diye biliyorum yoksa o da mı değişti ben onun bekliyorum ilaç raporu ile bir daha uğraşmayayım diye bak sen şimdi... :uhm:

belgincim....emre beye karar vermiştiniz sanırım peki ameliyat zamanına karar verebildinizmi arkadaşım....

SAYES...arkadaşım ben adetimin 3.günü başladım 7 gün iğne oldum 8.günde çatlatma iğnesi oldum 10. günde yumurtalarım toplandı...yani hepsi 10 gün sürdü...15 yumurtam olmuş yani heralde bu kısasıdır arkadaşım.....

ya canım işte o kısaya uzuna ne zaman karar veriyorlar tam bilmiyorum ki. İş erkek inf. olunca zaten biz sürekli k. doğumcuya gitmiyoruz ben temmuz da allah izin verirse yaptıracağıma göre ne zaman gideiyim ?

yaaa ben öyle bilmiyorum.. Allah allah ben de ilaç raporu 1 ay tüp bebek raporu 1 sene geçerli diye biliyorum yoksa o da mı değişti ben onun bekliyorum ilaç raporu ile bir daha uğraşmayayım diye bak sen şimdi... :uhm:

canım benim bildiğim o eşimin dr u sölemişti bize.ama sen rapor çıkarttınmıki çıkarttıysan geçerlilik süresini bilmiyorum ben.yanlış bilgi verip telaşlandırmak istemem seni.

şimdi yine baktım da 1 hafta diyor ya tahliller falan tabii önemli işte onlar zaman tutabilir ayhhh bilmiyorum şeytan diyor borç harç al hiç uğraşma raporla falan çünkü herkes gibi ben de sevmiyorum devlet hastanelerini. Bizim arkadaşta izine çıkıcam diyor 3 hafta haziranda ayyy bilmiyorum acaba temmuz hayırsız mı bak yine kafam allak bullak oldu :)))))

canım benim bildiğim o eşimin dr u sölemişti bize.ama sen rapor çıkarttınmıki çıkarttıysan geçerlilik süresini bilmiyorum ben.yanlış bilgi verip telaşlandırmak istemem seni.

yok gülüm çıkarttırmadım haziranda çıkartırım diyorum işte yok yok sen merak etme telaşlanmadım ben sen mutlu ol yeter :)))

yok gülüm çıkarttırmadım haziranda çıkartırım diyorum işte yok yok sen merak etme telaşlanmadım ben sen mutlu ol yeter :)))

canım bende hiç kadın doğumcuya gitmedim...beni muayene etmeden yani sadece ilk gidişimde adetin 3.günü gel dedi giittim ogün ilk iğnemi yaptılar....yaş önemli olabilir onun haricinde bişeye bakılıyomu bilmiyorum bana bakılmadı....

canım benim biz ne olucaksa biran önce olsun dedik işte yeni ev yapmıştık.üç kuruşumuz olmayı bırak dünya borçla borca girdik en azından aklımızda kalıp keşke dicemize apar topar yaptık işte.zamanda alehimze çalışıyo yaşlar malum eşim 33 yaşında ben 26.bence yolunu bul iyicene araştırıp en uygun zamanda başlayın ertelemek sadece beynini kemircek.umut tüp bebekte kaça mal oluyomuş fiyatını biliyomusun canım

canım bende hiç kadın doğumcuya gitmedim...beni muayene etmeden yani sadece ilk gidişimde adetin 3.günü gel dedi giittim ogün ilk iğnemi yaptılar....yaş önemli olabilir onun haricinde bişeye bakılıyomu bilmiyorum bana bakılmadı....

siz başladınızmı tedaviye neden muayene etmeden başladıki iğneye ya valla anlayamadım ben :)))

slm arkadaslar,kkan hoca mail atmıstım.soyle cevaplamıs...

.(Önce, eşiniz sabahları 1 adet Endol tablet ve akşamları da yine 1 adet Trental 400 mg tablet kullansın. 1 ay sonunda kanda FSH, LH ve Testosteron ölçümlerini tekrarlatıp, lütfen bana yazın.)

nasıl bi sonuc bizibekliyor??? bu ilaçları kullanan varmı aranızda??

arkadaşlar merhaba... nasılsınız bıizde perşembe günü öngörüşme için 3 merkezden randevu aldık bakalım bıze en sıcak gelen merkezı secıcez cok heyecanlıyım adetım ayın 13 de bu ay yaptırmak istiyoruz umarım herşey yolunda gıder...
umutsuz1985 tahlıl muayene yapılmadı mı? once tahlıl yapılır yumurtalıkların durumuna bakılır dıye bılıyorum ama ..
hangı merkez ve hangı doktorda yaptırıyorsunuz?

canım benim biz ne olucaksa biran önce olsun dedik işte yeni ev yapmıştık.üç kuruşumuz olmayı bırak dünya borçla borca girdik en azından aklımızda kalıp keşke dicemize apar topar yaptık işte.zamanda alehimze çalışıyo yaşlar malum eşim 33 yaşında ben 26.bence yolunu bul iyicene araştırıp en uygun zamanda başlayın ertelemek sadece beynini kemircek.umut tüp bebekte kaça mal oluyomuş fiyatını biliyomusun canım

canım ilaçlar dahil 5000 tl ameliyatta 1500 olsa 6500 git gel 7000 olur. Ayyhh bilmiyorum bir an önce müdürümle konuşmam lazım öyle sıkışık hissediyorum ki kendimi ertelemeyi ne ben ne eşim istemiyor bakalım kafamçokkarıştı

slm kızlar opuyorumnanaktan TOSBİK izmirdesin sanırım nerde başlıcan tedaviye şimdiden hayırlısı olsun inşallah hamilelikle sonuçlansın :Saruboceq:

melisscım merhaba ...
tupbebek fıyatları ilaç dahıl 5000 tl mı?
bu fıyatlar ozel de mı? devlette raporla mı?

canım özelde tesa dahil 5300 tl 500 dolar da dondurma işlemi için para ödedik biz ama çok ekstrası çıkıyo bunların eczaneden çok ilaç aldık biz devle te yazdırsan eş değer geliyo biliyosun aynısı olsun dediler.azönce sayese bahsettim ilk öğrendiğimizden bu yana 15 bin i buldu.şimdide çözdürme transfer ilaç yine 1500 of ya nasıl altından kalkıcaz bilmiyorum.

merhaba kizlar nasilsiniz? bir bakiyim dedim paya bir kaynatmissiniz..

ESPOiRcim dogum günün kutlu olsun canim insallah bu yasinda kavusursun yavrularina

Back
X