Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belginim alemsin vallahi ama en iyisi ezel bence neyse sen dizini izle:)) ben de keçiboynuzunu kırana kadar tırnağımı kıracam vallahi her gece şifa olsun inşallah :)
yengeç güzel bir burç duygusal ama gizemli duygulara sahiptir.başakla uyumu süper bir çok yerde yazıda kabul edilmesede.genelde yürekten anlaşır dilde biraz sürtüşmelidirler bazen. :))))) iyi uydurdum dimi öyle biliyorum ölede hissettim napiim :)))))
bizde başak ve balık.
canım net gidip geliyo çok ağır çalışıyo bide tarayıcılar pek anlamıyorumda bilg işinden.
izin işini halledebildinmi canım konuşucam diyodun müdürünle.önce izini ayarlayıp sonramı hastaneyi ayarlıcaksın?
merhaba kızlar ben geldim opuyorumnanaktan kan tahlilimizi olduk geldik fsh miz 23den 17 ye dusmus testesteron yukselmis kaan beye hemen mail attık bakalım cevabı nasıl olucak ,insallah bizim istediğimiz gibi bi cevap gelir :Saruboceq: şimdi çok acıktık garibim sabahtan beri aç cokacimcoook bi yemek yiyelim gelirim birazdangörüşürüz kızlar ..
SAYES im tamam canım ben okurum 500 tane insallah Allahım kabul etsin :Saruboceq:
inşallah canım bende elimle kırması zor oluyo diye ısırıyordum vallahikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yengeç güzel bir burç duygusal ama gizemli duygulara sahiptir.başakla uyumu süper bir çok yerde yazıda kabul edilmesede.genelde yürekten anlaşır dilde biraz sürtüşmelidirler bazen. :))))) iyi uydurdum dimi öyle biliyorum ölede hissettim napiim :)))))
bizde başak ve balık.
canım net gidip geliyo çok ağır çalışıyo bide tarayıcılar pek anlamıyorumda bilg işinden.
izin işini halledebildinmi canım konuşucam diyodun müdürünle.önce izini ayarlayıp sonramı hastaneyi ayarlıcaksın?
canım herşeyin hayırlısı inşallah hayırlı zamandır temmuz ben inanıyorum başarıcaksınız siz bu işi allahın izniyle.evet bak burç konusunda çok haklısın insanların hakkımdaki önyargılarını kırana kadar canım çıkıyo soğuk görünüşlü ve soğuk tavırlıymışım ilk izlenimlere göre aslında çok sıcak kanlı deli dolu sevecen biriyim.
inşallah canımmm inşallah vallahi :) Eşim çok umutlu diyorum ya beni etkiledi vallahi:)) Aslında çok kafaya takan biriydim eskiden. Antidepresan kullanmışlığım vardır:))) Ama eşim beni değiştirdi iyi de oldu :))) Bir de tevekkül ediyorum ne yapalım biz çalışalım çabalayalım da allah takdir ederse mükafatımızı verir diye düşünüyorum :))
bu arada sen de var mı bi gelişme hissiyat :)) Az kaldı ya 1 güncük cmtsi yi sayma:)) ahh ahh üzmeyecek yeğenimiz biz müjdeyi verdirecek anacığına :)))
melisicm idrar testimi yaptım dedin benmi öyle anladım espoir canım neden laparoskopi olacaksın biraz bahsedermsin
ay yine hamile haberi aldım onlar adına seviniyorum çok ama çok buruk içim ya.