Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ege ünüversitede oldu iki gün önce oldu.sıradan bir üroloji doktoru yaptı.patoloji sonucunu bekliyoruz.

canım pataloji raporunu alın mutlaka o önemli onunla daha iyi bir doktora başvurup fikir alın...ayrıca okadar spermi neden dondurmadınızki canım anlamadım...

sag ol canim iyi diyelim iyi olalim canim bu topikde herkesin bebis olana kadar iyi olacagiz cok zor gibi gorunuyo alalh sabir versin bizlere canim bende herzamanki gibi okulla falan ugrasiyorum benim sinav tarihleri belli olmadi daha sinir oldum sinifta ayni kisiyle yolladik onunki geldi dun birisine girdi benimki gelmedi izine gitmeden gelseydi iyi olacakdi izinden sonra ogrendiklerimide unutucam zor olacak

vallah canim bu gunlerde olumlu biseyde olmuyor burda iyice bunaldim olsa insana umut oluyor.
evet canim izinden sonra zor olur bende oyle diyordum benim geldi yaptim gelir seninkide gec olsun güc olmasin insallh alirsin.

patoloji raporu istedinizmi ayrı mı örnek veriliyor bilgilendirirmisin?
evet ayrı örnek aldılar.eşimde sperm bulunduğunda tüp bebek şansınız var dedi doktorlar.ileride sperm olmayabilir demediler .bir yıl sonra sonuç negatifti. bizde bilinçsizdik ozanlar insanın başına gelmedimi bilinmiyor.

evet ayrı örnek aldılar.eşimde sperm bulunduğunda tüp bebek şansınız var dedi doktorlar.ileride sperm olmayabilir demediler .bir yıl sonra sonuç negatifti. bizde bilinçsizdik ozanlar insanın başına gelmedimi bilinmiyor.

evet canım çok yazık olmuş spermleri dondurmadığınız ama yapçak birşey yok .... artık malesef neyse vardır bir hayrı

vallah canim bu gunlerde olumlu biseyde olmuyor burda iyice bunaldim olsa insana umut oluyor.
evet canim izinden sonra zor olur bende oyle diyordum benim geldi yaptim gelir seninkide gec olsun güc olmasin insallh alirsin.

oyle canim insallah gelir ben cikiyorum canim yemek yapicam gorusuruz yine

patoloji sonucundan sonra istanbula emre beye gitmeyi düşünüyoruz. bir bilgisi olan varmı

nasılsınız bacılar
yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlar
eeeeeeeee millet ne var ne yok anlatın bakim malum ben yoktum kaç gündür gündemden geri kaldım

nasılsınız bacılar
yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlar
eeeeeeeee millet ne var ne yok anlatın bakim malum ben yoktum kaç gündür gündemden geri kaldım
hoşbulduk canım aranıza bir dertli daha katıldı.allah hepimizin yardımcısı olsun

hoşbulduk canım aranıza bir dertli daha katıldı.allah hepimizin yardımcısı olsun

Hoşgeldin zcu, zaman bacı sanada merhaba.
umutsuz1985 iyi tatiller.
leylak1919 bu defa kesin mikroteseyi deneyin bence emre beyde herşey bitmiş değil sizin için.
zcu siz de mikrotese mi oldunuz yoksa klasik tese mi?
bizdede çift taraflı inmemiş testis sorunu varmış şu an tek normale yakın testisimiz var. diğeri yokolup gitmiş ameliyat 5 yaşında geçirilmiş. benim eşim 33 ben 32 yaşındayız.
sperme yönelik ne kadar bitki ve ilaç varsa bıkıp usanmadan elden geldiğince kullanmaya çalışıyor eşim. 4 aydır. Çok karmaşık ürünler var öyleki bütün beslenmesi sperme yönelik oldu adamcağızın. sayacak olsam forum yetmez ama sonu gelmesede başlayayım. nohut suyu, keçiboynuzu pekmezi, çiğ badem, ay, kabak çekirdekleri çörekotu, ısırgan tohumu ve yaprağı, tarçın, buğday ruşeymi, kuru incir, arısütü bal polen karışımı, proxeed plus trental, trebulus terrestis vs. vs. bunların yanında havuç suyuna yeni başladık düzensiz olarak dönem dönem keçiboynuzu suyu ve çakşır kökü suyuda kullandı. cumartesi sperm ve kan tahlilleri yenileyecek bakalım nasıl olacak.

arkadaşlar eşim bugün spermogram yaptırdı :% 95 hareketsiz diyo bütün sonucu ekleyip yorum yapmanızı bekliyorum nolur yardımcı olun 8 aydır bebek istiyoduk iyice hayal kırıklığına uğradık.
hızlı ileri hareketli %3
yavaş ileri hark. %1
yerinde hareketli %1
hareketsiz %95

gulay doktorum daha iyi yorumlar ama sonuc itibariyle sperm var yani azospermi degilsiniz sperm olunca defalarca denenebilir tüp bebek yada güzel bi ilaç uygulamasıyla normal yoldan gebe kalabiliirsin sperm sayısı kac tane bilmiyorum ama sen bizlerden 1000 kez şanslısın bunu untma

arkadaşlar eşim bugün spermogram yaptırdı :% 95 hareketsiz diyo bütün sonucu ekleyip yorum yapmanızı bekliyorum nolur yardımcı olun 8 aydır bebek istiyoduk iyice hayal kırıklığına uğradık.
hızlı ileri hareketli %3
yavaş ileri hark. %1
yerinde hareketli %1
hareketsiz %95

canım senin oligospermi oluyor biz artık dr. olduk canım sen bizde çook şanslısın canım bizde 5 yldır istiyoruz ama malesef sen daha çook yenisin dur bakalım

hızlı ileri hareketli %3
yavaş ileri hark. %1
yerinde hareketli %1
hareketsiz %95

Gülay 77 %3 hızlı ileri hareketli yani en istenen sperm cinsi toplam 100 adet sperm olsa 3 tane ideal sperm var demektir Biz bu topiktekiler bu üç ileri hızlı hareketli sperm için nasıl ter döküyoruz nasıl göz yaşı döküyoruz nasıl inanılmaz bir mücadele içindeyiz nasıl dünyaları gözümüz görmez veririz anlayamazsın canım. sen bizlere göre 1000 değil milyarlarca kere daha şanslısın. işiniz bize göre o kadar kolay ki sen avuç içi kadar bir taş atsan çocuğun olur ama bizler himalayalar kadar büyük bir sıradağlar kütlesini yerinden başka yere taşımak zorundayız ve sonunda bebeğemize erişeceğimizde meçhul.
İnşallah tedaviniz en iyi şekilde sonuçlanır ve bebeğinize kavuşursunuz

Hoşgeldin zcu, zaman bacı sanada merhaba.
umutsuz1985 iyi tatiller.
leylak1919 bu defa kesin mikroteseyi deneyin bence emre beyde herşey bitmiş değil sizin için.
zcu siz de mikrotese mi oldunuz yoksa klasik tese mi?
bizdede çift taraflı inmemiş testis sorunu varmış şu an tek normale yakın testisimiz var. diğeri yokolup gitmiş ameliyat 5 yaşında geçirilmiş. benim eşim 33 ben 32 yaşındayız.
sperme yönelik ne kadar bitki ve ilaç varsa bıkıp usanmadan elden geldiğince kullanmaya çalışıyor eşim. 4 aydır. Çok karmaşık ürünler var öyleki bütün beslenmesi sperme yönelik oldu adamcağızın. sayacak olsam forum yetmez ama sonu gelmesede başlayayım. nohut suyu, keçiboynuzu pekmezi, çiğ badem, ay, kabak çekirdekleri çörekotu, ısırgan tohumu ve yaprağı, tarçın, buğday ruşeymi, kuru incir, arısütü bal polen karışımı, proxeed plus trental, trebulus terrestis vs. vs. bunların yanında havuç suyuna yeni başladık düzensiz olarak dönem dönem keçiboynuzu suyu ve çakşır kökü suyuda kullandı. cumartesi sperm ve kan tahlilleri yenileyecek bakalım nasıl olacak.
mikro tese olduk şimdide patolojiyi bekliyoruz

herkese merabalar, aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz a.s. inşallah yüce rabbim tez zamanda derdinizin dermanını verirde burdan bebişlerinizle ayrılırsınız, tabi aynı zamanda burdaki herkes bende dahil biran önce bebişlerimize kavuşuruz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar merhaba ben m teseyı DR SEMıH ÖZKANA yaptırmıstım memorial de vehıc memnun kalmadım..hekimliğini bılmem ama ınsanı yönunden sıfırdı..üstelikde basımıza gelmeyen kalmadı hastanede tam bır rezalettı yanı..zaten sıkıtılı bır durum yasarken sayelerınde sıkımtım katlanarak arttı..bana bır ark sormustu ama cevaplayamadım..ama artık ınanmıyorum cocugum olacagına bu iş ne otla ne çöple olur..zaten öyle olsaydı doktor gerek kalmazdı..rabbım vermek istemedı demekki....bır ınsanın kaderınde varsa oluyor ..yoksa yok...neyzaıkkı

Back
X